Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Στις 25/9 η έναρξη του Δημ.Ωδείου Κατερίνης. Οι εγγραφές συνεχίζονται. Απολυμάνθηκε το κτίριοΜε θετική πρόσημο ξεκινά η φετινή σχολική χρονιά για το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης όχι μόνο εξαιτίας της καλής προετοιμασίας από πλευράς Διοίκησης, καθώς και από το ενδιαφέρον που μέχρι σήμερα επέδειξαν οι υποψήφιοι προς εγγραφή. 

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κατερίνης - Οι εγγραφές άρχισαν

 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (ΣΔΕ) ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2020-2021

Εγγραφές 2020-2021

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κατερίνης είναι δημόσιο σχολείο της Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

Προσλήψεις για τα σχολεία της Πιερίας

 H Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει δέκα (10) θέσεις εποχικού προσωπικού (5 θέσεις ΔΕ Οδηγών και 5 θέσεις ΔΕ Συνοδών σχολικών λεωφορείων) σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 13609/28-08-2020

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας αποκαλύπτει το μυστικό του για τα πέναλτι (βίντεο)


Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μιλάει για το αυριανό παιχνίδι του Europa League με τη Σεν ΓκάλενΟ Παναγιώτης Τσιντώτας είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν.

ΕΠΟ προς ΕΠΣ: «Απαγορεύεται η παρουσία θεατών, αυστηρή εφαρμογή»

Ήρθε και το σχετικό έγγραφο της ΕΠΟ προς τις ΕΠΣ, που αναφέρει ρητά και ξεκάθαρα ότι απαγορεύεται η παρουσία θεατών στους αγώνες. 

Αναλυτικά:

Βολές αρμάτων στο πεδίο βολής Λιτοχώρου

Βολές αρμάτων στο πεδίο βολής Λιτοχώρου θα εκτελούνται έως και Πέμπτη 24  Σεπτεμβρίου από τις 08:00 το πρωί έως και τις 20:00 το βράδυ. Επικίνδυνη χαρακτηρίζεται η περιοχή:

ΕΛΓΑ - Στήριξη των αγροτών στις περιοχές, οι οποίες επλήγησαν από την θεομηνία «Ιανός»

 Μετά την χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα και στο πλαίσιο των κυβερνητικών αποφάσεων για την στήριξη των αγροτών στις περιοχές, οι οποίες επλήγησαν από την θεομηνία «Ιανός»,

Ενημέρωση για τα σοβαρά περιβαλλοντικά ζητήματα του τόπου

 ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ 

ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ 

ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Φ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΠ. ΣΚΟΥΦΑ

Ενημέρωση για τα σοβαρά περιβαλλοντικά ζητήματα του τόπου παρείχε ο  Αντιδήμαρχος Δόμησης και Τουρισμού, Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης σε διαδοχικές συναντήσεις που πραγματοποίησε με πρωτοβουλίατου με Βουλευτές της Πιερίας.

Αλέξανδρος Κούρτογλου: Είμαστε η μακροβιότερη ομάδα του ομίλου

Από τη φύση του ο ΓΣΑ πρέπει να πρωταγωνιστεί

Ο Αλέξανδρος Κουρτογλου είναι ο τεχνικός που θα ηγείται στην ομάδα του ΓΣ Αλμυρού στη Γ’ Εθνική. Ο 35χρονος προπονητής σχολιάζει την εξέλιξη της προετοιμασίας της ομάδας του ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς που θα ακολουθήσει, αλλά εκφράζει και την άποψη του για τον όμιλο που θα βρεθεί η ομάδα του.

Στον Πιερικό Αρχέλαο ο Τάσος Αναστασιάδης Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

Νέα μεγάλη μεταγραφή για την ανδρική ομάδα volley του Πιερικού (Αρχελάου) ο Αναστάσιος Αναστασιάδης.

Συλλυπητήριο ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια της Μαίρης Σολαχίδου μέλος του Δ.Σ. και τους οικείους της, για την απώλεια στενού οικογενειακού προσώπου.

Δήμος Κατερίνης: Έργα ζωτικής σημασίας αναβαθμίζουν την Τοπική Κοινότητα ΕλάφουΈργα ζωτικής σημασίας, μεγάλης ή μικρότερης κλίμακας, τα οποία συνιστούσαν πάγια αιτήματα για την Τοπική Κοινότητα Ελάφου, καθώς συνδέονται άρρηκτα με την καθημερινότητα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων υλοποίησε ο Δήμος Κατερίνης,ήδη από τον πρώτο χρόνο ανάληψης της διοίκησης από τη νέα δημοτική αρχή.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ στην Περιφερειακή Ενότητα ΠιερίαςΤην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, που συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, μετά από πρόσκλησή της, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 και προήδρευσε στη συνάντηση εργασίας, που ακολούθησε, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε.Πιερίας,

Αντικατάσταση κατεστραμμένων και τοποθέτηση νέων στηθαίων από την Περιφερειακή Ενότητα ΠιερίαςΑυτοψία στις εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων και τοποθέτησης νέων στηθαίων στο παράπλευρο δίκτυο της Π.Ε.Πιερίας ανατολικού και δυτικού κλάδου από Κατερίνη-Λεπτοκαρυά, στην περιοχή της Πλάκας Λιτοχώρου, πραγματοποίησαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτης Μαυρίδης.

Έρχεται χάρτης με κόκκινους & πράσινους δήμους για την επικινδυνότητα του κορωνοϊού

   

Πλατφόρμα με χάρτη για την επικινδυνότητα του κορωνοϊού ανά δήμο και δραστηριότητα δημιουργεί η κυβέρνηση. Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς:

-Η πλατφόρμα θα ανέβει στο 
https://covid-19.gov.gr την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.