Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Τρία χρόνια στην Αναγέννηση ο Χρήστος Παναγιωτίδης


Ο 28χρονος Χρήστος Παναγιωτίδης γεννήθηκε στον Καταχά Πιερίας και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού.

ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ - Ευχές για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021


Με την ευκαιρία  μετά την κλήρωση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου των ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021  της  ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  η ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ θέλει να ευχηθεί να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ανακοίνωσε Αποστολόπουλο ο Πιερικός


Ο Πιερικός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΗ.

Από Τρίτη 8/9/2020 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας»


Ξεκινούν την Τρίτη, 08.09.2020, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας».

Δήμος Κατερίνης: Εντατικές εργασίες στις σχολικές μονάδες από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου


Καθημερινά εργάζονται τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να επικρατεί ευπρέπεια σε κοινόχρηστους χώρους, άλση, παιδικές χαρές, οδικό δίκτυο, σε αστικές, αγροτικές και παραλιακές περιοχές του Δήμου Κατερίνης.

Σύλλογος Κοκκινοπλιτών Πιερίας - Να συμπαρασταθούν στους αγώνες της ιστορικής μας ομάδας!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

Ο πρόεδρος και το Δ/Σ του συλλόγου εύχεται κάθε αγωνιστική επιτυχία στο ποδοσφαιρικό τμήμα Άρης Κοκ/των στην καινούργια και απαιτητική ποδοσφαιρική χρονιά.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας σε τεχνικές-σωστικές παρεμβάσεις στη Γανόχωρα


Ολοκληρώθηκαν, οι τεχνικές παρεμβάσεις, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που αφορούσαν κατασκευή σωληνωτού οχετού, για την αποκατάσταση βατότητας του αναχώματος, της περιμετρικής τάφρου της Κατερίνης, σε  δρόμο κάθετο, στη 2η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Ρυακίων, πριν τη Γανόχωρα, καθώς και εργασίες ασφαλτόστρωσης, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, αποκατάστασης βλαβών καταστρώματος οδικού δικτύου, αρμοδιότητας συντήρησης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Δήμος Δίου-Ολύμπου - «Καθαρίζουμε την Ευρώπη»


Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου συμμετέχει στην Πανευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Δράσης Καθαρισμού (19-20 Σεπτεμβρίου 2020) με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ευρώπη» «Let’s Clean Up Europe 2020 (https://ewwr.eu/take-part/#LCUE).

Στοίχημα: Με υπηρεσιακό η Ολλανδία και Ιταλία με 2.02Το πρόγραμμα της Παρασκευής (04/09) κρίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον με δράση στο Nations League. Η Ολλανδία θα παραταχθεί με υπηρεσιακό μετά τη φυγή του Ρόναλντ Κούμαν και υποδέχεται την Πολωνία. Την ίδια ώρα (21:45), η Ιταλία φιλοξενεί τη Βοσνία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να κάνει ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία των Βαλκάνιων.

Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Εθελοντική αιμοδοσία


Δίνοντας Αίμα, Δίνουμε Ζωή.

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Καλλιθεακός - Ταύρος Ελάφου 2-0 (φωτο)


ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 2-0

Παραλία Λεπτοκαρυάς Πανσέληνος Καλαμποκιού


Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σε εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Κονταριώτισσα


Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στην Κονταριώτισσα, του Δήμου Δίου-Ολύμπου,

Ευχαριστήριο Τοπικού Συμβουλίου Νέας Εφέσου Πιερίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κυρία Μαυρίδου Σοφία


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σύσσωμο το Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Εφέσου Πιερίας,  εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στη Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κυρία Μαυρίδου Σοφία, για την ακόμα μία άμεση ανταπόκριση σας στο αίτημά μας, που αυτή τη φορά αφορούσε  τον καθαρισμό των δύο μεγάλων πάρκων του χωριού μας, το ένα στην είσοδο του, δίπλα στον περιφερειακό δρόμο του κάτω συνοικισμού, και το άλλο στην περιοχή της  ‘ΤΟΥΜΠΑΣ’.

Ο καιρός στην Πιερία - Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ