Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Άρης Κοκκινοπλιτών - Δίας Δίου 1-2 σε φιλική αναμέτρηση (φωτο)

Τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Γεώργιο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Νταντάμης


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ κ.κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

Τον Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος, Σεβασμιώτατο κ.κ. Γεώργιο υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιδήμαρχος Δόμησης και Τουρισμού Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου.

Τα καλύτερα floral φορέματα για το καλοκαίρι!Το καλοκαίρι τα φορέματα και οι φούστες η αλήθεια είναι πώς έχουν την τιμητική τους. Κι εσύ όταν ψάχνεις να βρεις να φορέσεις κάτι το οποίο,  θα σε κρατήσει δροσερή , αλλά παράλληλα δεν θα χάσεις με αυτό το στυλ σου, καταλήγεις  τότε σε κάποιο φόρεμα.

Ενημέρωση για τη συγκομιδή και εμπορία ακτινιδίων στην Π.Ε. Πιερίας


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Πιερίας ενημερώνει όλους τους συναλλασσόμενους στον κλάδο εμπορίας των ακτινιδίων (παραγωγούς, εμπόρους, συσκευαστήρια, κλπ) της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ότι, σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 9475/136897/10-10-2018 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’4728/22.10.2018) προβλέπονται τα εξής:
 Ως ημερομηνία έναρξης συγκομιδής ακτινιδίων της ποικιλίας Hayward, για όλη

Αίτηση Καταχώρησης της ονομασίας «Φακή Εγκλουβής» ως Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ)


Σας ενημερώνουμε ότι έχει υποβληθεί στην αρμόδια Υπηρεσία του ΥΠΑΑΤ αίτηση καταχώρησης της ονομασίας «Φακή Εγκλουβής» ως προστατευόμενη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ).

Δήμος Κατερίνης: Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις ανάπλασης πέριξ του 10ου Δημοτικού Σχολείου


Κώστας Κουκοδήμος: «Αναβαθμίζουμε το δημόσιο χώρο & βελτιώνουμε την αισθητική του περιβάλλοντος και του αστικού τοπίου.

Ολοκληρώνονται εντός των ημερών στην Επέκταση των Ευαγγελικών, οι παρεμβάσεις ανάπλασης πέριξ του 10ου Δημοτικού Σχολείου και κοντά στο 3ο Γυμνάσιο Κατερίνης.

Το βόλεϊ του Πιερικού στην Pre League Εθνική κατηγορία


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ PRE LEAGUE

Μεγάλες στιγμές ζει το βόλεϊ της Κατερίνης καθώς η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού ανέβηκε στην Pre League Εθνική κατηγορία. Οι άνδρες του Πιερικού διαγράφοντας μία εκπληκτική πορεία την χρονιά που μας πέρασε στην Α2 Εθνική κατηγορία, κέρδισε επάξια την άνοδο της στην Pre League. Οδήγησε το βόλεϊ της Κατερίνης στην υψηλότερη διάκριση που έχει πετύχει ποτέ ομάδα βόλεϊ στην Κατερίνη.

Επιμελητήριο Πιερίας: Το πρόγραμμα «Γέφυρα» στο επίκεντρο τηλεδιάσκεψης με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους


Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το πρόγραμμα «Γέφυρα» της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου 2020 με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Ιερά αγρυπνία Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Κατερίνης


Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου
ώρα 9:00μμ - 12:30πμ
Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κατερίνης.

Στις 14 Σεπτεμβρίου το άνοιγμα των σχολείων


Όπως είχε αποκαλύψει από την περασμένη Παρασκευή η aftodioikisi.gr, ηΝίκη Κεραμέως ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα ανοίξουν στις 14 Σεπτεμβρίου, αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε τους μαθητές να επιστρέφουν στα θρανία στις 7 Σεπτεμβρίου.