Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

"Το πρόσωπο της Μέδουσας" στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ
31 Αυγούστου 2020, 20:30, Καπνικός Σταθμός Κατερίνης

Δύο νέα παιδιά στο ρόστερ του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου!


ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Με το βλέμμα στο μέλλον συνεχίζει και εμπλουτίζει το ρόστερ του με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές  ο Εθνικός Ν Κεραμιδίου.

Παρελθόν ο Ισπανός απο τον Πιερικό


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πιερικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας  με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Alain Petxarroman Eizagirre, για προσωπικούς λόγους.

Κερδίζει τις εντυπώσεις στη Νίκη Βόλου ο Στέργιος Οικονομίκος!


O νεαρός μεσοεπιθετικός της Νίκης Βόλου, Στέργιος Οικονομίκος, που ήρθε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην ομάδα και συνεχίζει και φέτος, αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές, που έστω και σ’ αυτό το πρώιμο στάδιο, κερδίζει τις εντυπώσεις με την παρουσία του.

Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ! - Η ολοκληρωμένη πρόταση σχολικής εκπαίδευσης στην Πιερία!

Δήμος Κατερίνης: Βελτίωση υποδομών αγροτικής οδοποιίας στις Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες


Σε ένα ευρύ πλέγμα παρεμβάσεων ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας εντάσσονται οι παρεμβάσεις της αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων για την ανάπλαση του αγροτικού οδικού δικτύου και τη διευκόλυνση πρόσβασης των κατοίκων στις γεωργικές καλλιέργειες, στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, σε όλο το εύρος του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης.

Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 27/8 διοργανώνει ο Δ.Κατερίνης στο συνεδριακό κέντρο


ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 
«ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ»

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, ο Δήμος Κατερίνης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Πέμπτη 27/8,από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - Συλλογή ανθρωπιστικού υλικού για τη Βηρυτό


ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συμμετείχε στη συλλογή ανθρωπιστικού υλικού για τη Βηρυτό, συνεπικουρώντας την προσπάθεια της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η οποία βρίσκεται σε άμεση επαφή και επικοινωνία, με τον Ερυθρό Σταυρό Λιβάνου, τον πλέον ισχυρό και υγιή ανθρωπιστικό εθελοντικό οργανισμό στο Λίβανο.

Ακύρωση του φετινού αγώνα Olympus Μarathon


Οι διοργανωτές του αγώνα Olympus Marathon και οι συνδιοργανωτές, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας / Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, ανακοινώνουν την ακύρωση του φετινού αγώνα Olympus Μarathon που ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί   στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας COVID-19.

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας στο ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ!


Στη δροσιά του δάσους, με παγωμένη μπύρα ή κρασί ή ποτάκι, με πίτσα, κρεατικά ή τσιπουράκι, στη γιγαντοοθόνη του ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΥΣ, σήμερα το βράδυ το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την τούρκικη Μπεσίκτας, γίνεται ακόμη πιο... ενδιαφέρον για τους φιλάθλους της περιοχής μας!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Κατερινιώτης ψαράς έπιασε καρχαρία 150 κιλών!


Έναν καρχαρία 150 κιλών έπιασε ψαράς της πόλης, ανοικτά της Θάσου και βρίσκεται στο ιχθυοπωλείο της Ελένης Φραγκουλίδου στην οδό Εθνικής Αντίστασης.

49ο Φεστιβάλ Ολύμπου-θέατρο ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ-ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ»


  Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου λόγω των προβλημάτων  του κορονοϊού,  γνωστοποιεί την ματαίωση της θεατρικής παράστασης «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ-ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ» που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, στο αρχαίο θέατρο Δίου.

Διεύθυνση Δασών ΠΙΕΡΙΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σύμφωνα με την αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΔΕΥ/78681/2221/12.08.2020 απόφαση Υφυπουργού Π.ΕΝ. (Β΄ 3462), που τροποποίησε την ΥΠΕΝ/ΔΠΔ/64663/2956/03.07.2020 (Β' 2773),

Ο Πιερικός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή ΚΑΡΑΓΚΙΟΛΙΔΗ ΦΩΤΗ


   Ο Φώτης Καραγκιολίδης κατάγεται από την Πτολεμαΐδα, είναι γεννημένος  στις  28/08/1987 και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας.

Δήμος Κατερίνης: Εργασίες που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα στην περιοχή του Β’ ΔΑΚ’ & στην πλατεία του παρεκκλησίου του Αγίου Νήφωνα


Με στόχο την υποστήριξη της καθημερινότητας και την αντιμετώπιση υφιστάμενων προβλημάτων, σειρά εργασιών εκτελούνται την τρέχουσα περίοδο στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης, από τις τεχνικές υπηρεσίες, με τον συντονισμό του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Συμεωνίδη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Β΄ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΗΣ 5-3 σε φιλική αναμέτρηση στο Μυλαύλακο (φωτο)


Φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο γήπεδο του Μυλαυλάκου, με τον τοπικό και νεανικό Ατρόμητο ο οποίος αποτελούνταν απο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα κερδίζουν με 5-3 τον Απόλλωνα της Ράχης, που επιστρέφει φέτος ξανά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πιερίας.

Σε αναμονή Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Σάκης Παντελιάδης - Καταπίνουν χιλιόμετρα πρίν το επόμενο βήμα!


Την δική τους προετοιμασία κάνουν δυο απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει το ποδόσφαιρο της Πιερίας, παραμένοντας σε καλό επίπεδο για την εποχή και έτοιμοι για το επόμενο βήμα της θαυμαστής μέχρι σήμερα ποδοσφαιρικής πορείας τους.