Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Άρεσε ο Θερμαϊκός του Σάββα Αβραμίδη!


Η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του Κορινού, γέμισε αισιοδοξία τους ανθρώπους του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, και η προσπάθεια που γίνεται φέτος δείχνει να δικαιώνει τον πρόεδρο του Θερμαϊκού Σάββα Αβραμίδη και τις επιλογές του.

Θερμαϊκός Κορινού - 25η Μαρτίου 4-0 σε φιλική αναμέτρηση (φωτο)


Συλλυπητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου


Στους συγγενείς και φίλους, στους αγαπημένους του, στους συνεργάτες του και σε όλους όσους έζησαν και συνεργάστηκαν με τον Βαλάντη Θεοδώρου, από οποιαδήποτε θέση και αν ήταν, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Συλλυπητήριο μήνυμα Επιμελητηρίου Πιερίας


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την πρόωρη αποδημία του τέως ,και επί σειρά ετών, Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης Χρυσοβαλάντη Θεοδώρου.

5 νέα απορριμματοφόρα στον Δήμο Κατερίνης από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»


Στην ενίσχυση και ανανέωση του στόλου οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, προχωράει ο Δήμος Κατερίνης, καθώς κατόπιν επιχορήγησης από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» εξασφαλίστηκαν πέντε (5) νέα απορριμματοφόρα.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης


Το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, στη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασής του, σήμερα, Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020, μόλις πληροφορήθηκε το θλιβερό γεγονός  του θανάτου του πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης Χρυσοβαλάντη Θεοδώρου εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου


Ηθικό χρέος όλων όσοι υπηρέτησαν και υπηρετούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση από οποιαδήποτε θέση, είναι να αναγνωρίζουν και να τιμούν τους συνοδοιπόρους τους στην καθημερινή, απαιτητική και επίμοχθη προσπάθεια για προσφορά στην τοπική κοινωνία.

EΠΟ: 18 ομάδες στη SL2, 16 στη FL και αίτημα στον Αυγενάκη για κατάργηση της Football League!


Ανάμεσα στα θέματα που συζήτησε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Τετάρτη (19/8) ήταν και η αναδιάρθρωση της Super League 2 και της Football League, όπου αποφασίστηκε η αύξηση των ομάδων και στις δύο κατηγορίες.

Πρακτορείο ΟΠΑΠ Αναστασιάδης στην Περίσταση - Τηλ. 23510 32383

ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ!

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ/ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΟΦΕΙΛΕΣ ΔΗΜΩΣΙΟΥ/ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ/ΙΝΤΕΡNET! 


Ματαιώνεται ο αγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»


Ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» και η  οργανωτική επιτροπή του αγώνα δρόμου – θεσμού «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»,

Ένας "φονιάς" στην επιθετική γραμμή της Αναγέννησης!


Ο 33χρονος Γιώργος Κίτσας, γνωστός ως "Γκόγκιτς", ενισχύει φέτος την επιθετική γραμμή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΎ.

Ο Γιάννης Βαρβαρέζος στον πάγκο του Διγενή Αλωνίων


Ο Α.Σ.Διγενής Αλωνίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας από τον Ιωάννη Βαρβαρέζο για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο.

Έφυγε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης Βαλάντης Θεοδώρου


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του φίλου, συνοδοιπόρου και πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Κατερίνης Βαλάντη Θεοδώρου, με τον οποίο πορευτήκαμε μαζί σε δύσκολες εποχές και μάχες.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Δυνατό ξεκίνημα με αισιοδοξία


Έναρξη προετοιμασίας με αγιασμό στο γήπεδο του Σβορώνου 

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα των Πιερίδων Μουσών.
Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας  17 Αυγούστου στο βοηθητικό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Σβορώνου.