Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Πέμπτη 13 Αυγούστου


ΠΕΜΠΤΗ 13ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

25η Μαρτίου - Πιερικός 1-4 (1-2 ημίχρονο) φωτοΑΙΣΧΟΣ - Εκεί που έκαναν μπάνιο στην Παραλία βγήκαν απο κανάλι λύματα και βρωμιά στη θάλασσα (βίντεο)


Ανήθικα και ...βρώμικα χτυπήματα στον τουρισμό της περιοχής μας

Την απόλυτη απογοήτευση και την αηδία του ...θεάματος και της δυσωδίας βίωσαν συμπολίτες μας σήμερα, πρωινές ώρες στην Παραλία Κατερίνης (αριστερά).

Σάντουιτς … μετά μουσικής - Για την απευθείας ανάθεση της σίτισης του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης


Το τελευταίο διάστημα έγινε πολύς λόγος για την απευθείας ανάθεση της σίτισης του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης. Επειδή δεν είμαι πολιτικός, αν και πολλοί προσπαθούν κατά καιρούς να με εμπλέξουν στα πολιτικά τους παιχνίδια, περίμενα να καταλαγιάσει ο θόρυβος για να τοποθετηθώ δημόσια μιας και η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική.

Εργασίες διαγράμμισης στην 5η επαρχιακή οδό από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Στις εργασίες διαγράμμισης, στην 5η επαρχιακή οδό, από Κατερίνη-Ν.Έφεσσο-Κονταριώτισσα-Καρίτσα-Δίον, που υλοποιούνται, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλαίσιο εργολαβίας για τη συντήρηση του οδικού δικτύου του νομού, αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, πραγματοποίησε αυτοψία, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας,κ. Σοφία Μαυρίδου.

Αυτοψία τεχνικών παρεμβάσεων ασφαλτόστρωσης οδοστρώματος από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


Αυτοψία των τεχνικών παρεμβάσεων ασφαλτόστρωσης οδοστρώματος, στην 3η Επαρχιακή (Περιφερειακή) οδό, από Εξοχή προς Έλαφο, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτης Μαυρίδης.

Ερμής Εξοχής - Ευχαριστήριο


Ο Γ.Α.Μ.Σ. Εξοχής ευχαριστεί τον Στέφανο Μπιτόπουλο

Όλυμπος Βροντούς - Επιστρέφουν Σπανός και Γκόρτσος!


Δυο παλιοί γνώριμοι έρχονται στο προσκήνιο για την ομάδα μας. Δημήτρης Σπανός και Κώστας Γκόρτσος συμφώνησαν με τη διοίκηση και θα πραγματοποιήσουν την επιστροφή τους τόσο στο Πιερικό ποδόσφαιρο όσο και στον Όλυμπο Βροντούς.

Εθελοντική Αιμοδοσία Δ.Κατερίνης, Πέμπτη 13/8/2020, ώρες από 9.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο


Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας - Τετάρτη 12 Αυγούστου


Τετάρτη 12 Αυγούστου

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις όλων των ταμείων


Τη Δευτέρα 24/08 αναμένεται να πληρωθούν οι συντάξεις για ΙΚΑ, τράπεζες, ΟΤΕ για όσων το ΑΜΚΑ τελειώνει σε 1,3,5,7 και 9.

Ο ΣΦΚ Πιερικός παρουσίασε τους προπονητές της ακαδημίας του (φωτο)


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - SEASON 2020/21

Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει και υποδέχεται στη μεγάλη οικογένειά της, τους νέους προπονητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2020-2021, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη (Giotis Patozas), Αναστάσιο Τσανούσα και Κωνσταντίνο Κραγιόπουλο.

ΠΙΕΡΙΑ - Χωρίς την "Γιορτή του Αγρότη" φέτος λόγω της πανδημίας


«ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η “ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ” ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ 
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19»

Ο καιρός στην Πιερία - Τετάρτη 12 Αυγούστου


ΤΕΤΑΡΤΗ 12ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ