Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Η μόνη ιταλική ομάδα που νίκησε στο «Καμπ Νου»! Παράδειγμα… για Νάπολι;Με το που επιστρέψει η αποστολή της Ρεάλ στη Μαδρίτη και φύγουν για διακοπές τα παιδιά, όχι πως δεν είχαν πάει ήδη, ας δώσουν ένα έξτρα πριμ στον Ραφαέλ Βαράν. Να κάνει κάνα ταξίδι Σεϋχέλλες, να καθαρίσει το κεφάλι του διότι στο επόμενο θα φύγει δανεικός για τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Για τον Θεό δηλαδή, τέτοια λάθη…

Παρουσιάζεται στην Κατερίνη η ποντιακή κωμωδία «Το ράσον 'κ' ευτάει τον καλόγερον»


Το θεατρικό τμήμα του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Κορινού «Εύξεινος Πόντος», σε συνεργασία με την Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Πιερίας, ανεβάζουν την ποντιακή κωμωδία του Κυριάκου Σαχανίδη Το ράσον 'κ' ευτάει τον καλόγερον, σε σκηνοθεσία Κώστα Μυστακίδη.

Η έξαρση των κρουσμάτων στα Βαλκάνια έριξε τον πήχη για τον οδικό τουρισμό


Πυκνώνουν τα σύννεφα στον τουρισμό. Το συνεχιζόμενο «άνοιξε – κλείσε» των συνόρων, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί και η επιδείνωση των επιδημιολογικών δεδομένων έχουν φέρει τα πάνω κάτω, με σαφώς χαμηλότερες των προσδοκιών τις αφίξεις από το εξωτερικό, ενώ και η κίνηση από πλευράς των Ελλήνων είναι επίσης κατώτερη του αναμενομένου.

Πάρης Φυτόπουλος - 14 χρόνια έφτασαν στο τέλος τους...


Θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε αυτά τα χρόνια με αποκορύφωμα τις 2 συνεχόμενες ανόδους και να τους ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Με εννέα ομίλους το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής - Ποιές ομάδες θα πάρουν μέρος


Κλείδωσαν οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στη Γ’ Εθνική 2020-2021 καθώς την Παρασκευή (7/8) ήταν και το σχετικό deadline για τις συμμετοχές των τριταθλητών των ΕΠΣ.

Για τους δικαιούχους του προγράμματος Toursim 4 All (Τουρισμός για όλους)


Tourism 4 All
Αναζήτηση παρόχων
Η παρούσα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για την καλύτερη πληροφόρηση των δικαιούχων και ωφελούμενων του προγράμματος Tourism 4 all, οι οποίοι δεν έχουν γνώσεις μορφοποίησης και παραμετροποίησης του ογκώδους αρχείου excel το οποίο έχει δημοσιοποιηθεί, και μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ!

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας


Σάββατο 8 Αυγούστου

Ο καιρός στην Πιερία - Σάββατο 8 Αυγούστου


ΣΑΒΒΑΤΟ 8ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ