Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Σάββατο 1 Αυγούστου


ΣΑΒΒΑΤΟ 1ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ανακοίνωσε τον Ηρακλή Κουτσικανίδη ο Βατανιακός


Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. Βατανιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κουτσικανίδη Ηρακλή από την Ακαδημία 2006!

Στην Ολλανδική Τβέντε δανεικός ο Λάζαρος Λάμπρου


Επίσημη μορφή πήρε ο δανεισμός του Λάζαρου Λάμπρου στην Τβέντε, αφού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραχώρηση του νεαρού μεσοεπιθετικού, που τη νέα σεζόν θα φοράει ως δανεικός την φανέλα της ολλανδικής ομάδας.

Δήμος Κατερίνης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 03 έως 05 Αυγούστου λόγω ασφαλτοστρώσεων στις οδούς Σαρανταπόρου & Δορυλαίου


Λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων ασφαλτοστρώσεων, στις οδούς Σαρανταπόρου και Δορυλαίου και προς αποφυγή ταλαιπωρίας των πολιτών, ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι οι συγκεκριμένες οδοί, θα παραμείνουν κλειστές από τη Δευτέρα 03 Αυγούστου και ώρα 06:00 π.μ. έως & την Τετάρτη 05 Αυγούστου &  ώρα 06:00 π.μ.

Δήμος Κατερίνης: Λειτουργική &ασφαλής παιδική χαρά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό


Με στόχο να βελτιωθεί η υλικοτεχνική υποδομή της παιδικής χαράς στην περιοχή «Γερμανικά», στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, καθαιρέθηκαν από συνεργεία των Αντιδημαρχιών  Τεχνικών Έργων &Καθαριότητας αντίστοιχα,  τα παλαιά και φθαρμένα παιχνίδια της.

Η... κωμωδία συνεχίζεται στο δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο


Μετατέθηκε για την Δευτέρα (3/8) το ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας με θέμα συζήτησης την πιθανή αναδιάρθρωση το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί για αύριο Παρασκευή (31/7).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Την Δευτέρα η έναρξη της προετοιμασίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021.
  Η πρώτη προπόνηση θα λάβει μέρος στις εγκαταστάσεις του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης την Δευτέρα 03/08/2020 και ώρα 20:00 υπό το φως των προβολέων του γηπέδου.

Δήμος Κατερίνης: Καθημερινή φροντίδα στους χώρους Πρασίνου


Να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε κοινόχρηστους χώρους, άλση, παιδικές χαρές, καθώς και κατά μήκος του οδικού δικτύου στην πόλη της Κατερίνης και σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες εργάζονται καθημερινά με κάθε διαθέσιμο μέσο, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

Ο διεθνής Κολινδρινός Γιώργος Παπαλεξίου απο τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ!


Ο Γιώργος Παπαλεξίου είναι το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ Ανδρών. Ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε την έναρξη της συμφωνίας με τον 21χρονο κεντρικό, ο οποίος είναι διεθνής με την Ελλάδα.

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - Συνεχίζεται με Κυριάκο η σκληρή προετοιμασία! (φωτο)


Με τον σπουδαιότερο ποδοσφαιριστή που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια η Πιερία και έναν εκ των σπουδαιότερων σε όλη την Ελλάδα να είναι παρόν στις προπονήσεις, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΓΑΣ Σβορώνου.

Διπλώματα & πτυχία σε σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι απολυτήριες εξετάσεις σπουδαστριών και σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης που ολοκλήρωσαν τον κύκλο των σπουδών τους κατά το σχολικό έτος 2019-2020 και, στη συνέχεια, στις απολυτήριες εξετάσεις της θερινής περιόδου κρίθηκαν άξιοι των αντίστοιχων τίτλων σπουδών.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - Λύση συνεργασίας με Άκη Βασιλειάδη


Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. Βατανιακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασιλειάδη Άκη λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων!

49ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Συναυλία-Πανσέληνος «ΦΕΓΓΑΡΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΥΔΝΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


  Η θεσμοθετημένη εδώ και επτά χρόνια συναυλία της χορωδίας και ορχήστρας της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης στην αρχαία Πύδνα, τη βραδιά της Αυγουστιάτικης πανσέληνου, τη λαμπρότερη και φωτεινότερη νύχτα του χρόνου, υλοποιείται και φέτος.

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 06 Αυγούστου ο κύκλος προβολών «ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»


Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 06 Αυγούστου ο κύκλος κινηματογραφικών προβολών «ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» - «Συντροφιά με τα Αστέρια», που γέννησε η δημιουργική συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης και της Κινηματογραφικής Λέσχης.

Διάκριση των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ για το έργο Erasmus+ “StudentTalentBank”


Τη διάκριση «ExampleofGoodpractice” έλαβε από την Ε.Ε. το έργο με τίτλο “StudentTalentBank” http://www.talentbankproject.eu/index.php?lang=en στο οποίο συμμετείχαν τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ από το 2017 ως το 2019.

Με κορυφαία την δικιά μας Μελίνα Κουτσιμανή το Πανόραμα στην κορυφή της Ελλάδας!


Στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων με την συμμετοχή πέντε σωματείων.

Στο Λουξεμβούργο με 3ετές συμβόλαιο ο Κώστας Καρακώστας!


Ο 19χρόνος πορτιέρο μετά την φανέλα του Ηρακλή , της TuS Koblenz 1911 και της Νίκης Βόλου Κώστας Καρακώστας, θα κάνει το άλμα στη καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή στη FC Syra Mensdorf 1938 με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διαρκείας.

Ο καιρός στην Πιερία - Παρασκευή 31 Ιουλίου


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31ΙΟΥΛΙΟΥ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Ανανέωσε με Παναγιώτη Ευθυμιάδη ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας


Θα συνεχίσει στη Νεοκαισάρια ο πολύπειρος αμυντικός μέσος Παναγιώτης Ευθυμιάδης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον Γιώργο Γαβρίδη και ανανεώθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών.

Κορινιώτης, Περδίκης και Τσιανάκας ξανά στον Όλυμπο Βροντούς!


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ

Με χαρά ανακοινώνουμε τις μεταγραφές των : Κορινιώτη Θανάση, Περδίκη Κώστα και Τσιανάκα Χρήστου.

Παρελθόν απο την Αναγέννηση Κολινδρού ο Γιάννης Γκουνταμάνης


Παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Γκουνταμάνης απο την Αναγέννηση Κολινδρού. Οι δυο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους μετά απο συνάντηση που είχε ο έμπειρος επιθετικός με τον πρόεδρο της ομάδα του Κολινδρού Γιώργο Γλυκό, τον οποίο και ευχαρίστησε για την κοινή πορεία δυο ετών.

25η ΜΑΡΤΙΟΥ - Ευχαριστήριο σε δήμαρχο και αντιδήμαρχο


Η 25 Μαρτίου Κατερίνης επιθυμεί να εκφράσει τις θέρμες ευχαριστίες στον δήμαρχο κ. Κουκοδήμο Κώστα και στον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Συμεωνίδη Ιωάννη για την βοήθεια στην υλοποίησης βελτιωτικών έργων στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας που διευκολύνει στην εύρυθμη λειτουργία του!

Επαγγελματίας στην Ξάνθη ο Σταμάτης Καρανικόλας! Συμβόλαιο 3 ετών ο νεαρός ποδοσφαιριστής!


⚽️ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ 3ΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ
 Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ!

🏆Ξεκίνησε στην ακαδημία μας τα πρώτα βήματα του σε ηλικία 7 ετών. Το ταλέντο του αδιαμφισβήτητο, δεν έφτανε όμως μόνο αυτό.

"Αλλαγή διοίκησης, νέοι στόχοι και με νεανικό ρόστερ και φέτος στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα η Ακαδημία Γιώτσα!"


Με νέα διοίκηση και Πρόεδρο τον Λαφατζή Σωτήρη, έμπειρο παράγοντα και γνώστη
των ποδοσφαιρικών πεπραγμένων, η ακαδημία σχεδιάζει την νέα χρονιά, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών προς μεγαλύτερες κατηγορίες.

Αυτοψία του Αντιδημάρχου Κοινοτήτων Κώστα Γραμματικόπουλου σε δημοτικά κτίρια & υποδομές στην Τ.Κ. Κάτω Μηλιάς


Σειρά παρεμβάσεων, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων προγραμματίζει, συντονίζει και υλοποιεί η Αντιδημαρχία Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης.

49ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Δίον-θέατρο ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ


  Ένα από τα σπουδαιότερα κείμενα της νεοελληνικής δραματουργίας, το «Δάφνες και Πικροδάφνες» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, μια πολιτική κωμωδία διαχρονικής επικαιρότητας, παρουσιάζεται την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020,στις 9:15 μ μ, στο αρχαίο θέατρο Δίου, στο πλαίσιο του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Γιώργος Σαλτσίδης - Φεύγω με το κεφάλι ψηλά


Τίτλους τέλους για την πορεία του βοηθού διαιτητή Γιώργου Σαλτσίδη για το ποδόσφαιρο και τον χώρο της διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας. Τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι...

Νέο μέλος στην οικογένεια της Μαρτίου ο ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ junior - Ανακοίνωσε Ηλία Βέτσο!


Τον Ηλία Βέτσο απέκτησε και ανακοίνωσε η 25η Μαρτίου. Η ομάδα της Κατερίνης μεταξύ άλλων χαίρεται για το νέο μέλος της, με τον Χάρη Ξενόπουλο να αποκτά τον ΞΕΝΟΠΟΥΛΟ junior και να δέχεται τις ευχές της ομάδας του!

Γιάννης Μυρωτής και Δάμος Κωστόπουλος στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας


Δύο μεταγραφές ακόμη πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στα πλαίσια της ενίσχυσης του εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Πεζοπορία με την Πανσέληνο , Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς Ολύμπου


Κάτω Όλυμπος – Πλαταμώνας

Πεζοπορία με την Πανσέληνο
Πλαταμώνας – Παλιός Παντελεήμονας 
Σάββατο  1 Αυγούστου  2020

Ευχαριστήριο Ε.Ε.Σ. πρός δήμο Κατερίνης


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κουκοδήμο Κώστα καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας κ. Συμεωνίδη Ιωάννη, για την  διαρκή βοήθεια και υποστήριξη που μας παρέχουν για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών του Τμήματος, η οποία είναι απαραίτητη και εξαιρετικά σημαντική σε αυτή την εποχή της οικονομικής δυσχέρειας.

Αποχαιρετιστήρια γιορτή στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Βατάν της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ.


Με χαμόγελα, κέφι και πολλές εκπλήξεις, έκλεισε το σχολικό έτος στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Βατάν της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Τα παιδιά του Σταθμού και το εκπαιδευτικό προσωπικό ετοίμασαν την αποχαιρετιστήρια γιορτή τους και μετραγούδι και διάφορα εκπαιδευτικά δρώμενα,ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο!

Ανανέωσε με 5 η Δόξα Μοσχοχωρίου - Πήρε Σιαμπάνη, Νικολαΐδη, επέστρεψε ο Βασιουρής


Η ΔΟΞΑ 10 Μοσχοχωρίου ανανέωσε την συνεργασία της,  με τους Γκουτζιάνα Γιώργο, Πασχόπουλο Στέλιο, Γκουτζιάνα Κοσμά,  Κουρέτση Χρήστο, Τσιγκαροπουλο Νίκο.

Ενημέρωση της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης στα καταστήματα για υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους


Σε ενημέρωση και συστάσεις προς καταστηματάρχες και εργαζόμενους για υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους ανεξαιρέτως (ιδιοκτήτες καταστημάτων, εργαζόμενους αλλά και πελάτες) προχώρησε η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης, σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, στο πλαίσιο προώθησης και εφαρμογής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 3099/Β/27-7-2020) για περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊούCOVID-19 σ’ ολόκληρη την επικράτεια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Δ./ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ για φιλικούς αγώνες


Εν΄ όψη της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 η Επιτροπή Διαιτησίας κάνει γνωστό, στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας, ότι, για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων ή αγώνων προετοιμασίας τοπικού ενδιαφέροντος, ορίζονται Διαιτητές από την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πιερίας μετά από έγκαιρη (τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα) έγγραφη αίτηση του γηπεδούχου σωματείου.

Ανακοίνωσε βοηθό προπονητή και γιατρό αγώνος ο Όλυμπος Βροντούς


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΜΣ ΟΛΥΜΠΟΥ

Η ομάδα μας προχώρησε σε συμφωνία με το Δημήτρη Παπαζήση, ο οποίος θα πλαισιώσει τον προπονητή μας Παναγιώτη Σαρπότα στον πάγκο της ομάδας.

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες Δ.Κατερίνης


«Φώτα, Κάμερα, ΠΑΜΕ»

Σας προσκαλούμε στην αποχαιρετιστήρια
εκδήλωση των Κέντρων Δημιουργικής
Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του
Δήμου Κατερίνης.

Ο καιρός στην Πιερία - Πέμπτη 30 Ιουλίου


ΠΕΜΠΤΗ 30ΙΟΥΛΙΟΥ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Τετάρτη 29/7 - Ποδοσφαιρική βραδιά με Serie A και Championship


Οκτώ παιχνίδια που υπόσχονται γκολ και θέαμα γίνονται απόψε στην Ιταλία για την 37η αγωνιστική της Serie A. Στις 20:30 θα ξεκινήσουν οι αγώνες Βερόνα-Σπαλ, Λάτσιο-Μπρέσια, Ουντινέζε-Λέτσε, Σαμπντόρια-Μίλαν και Σασσουόλο-Τζένοα και στις 22:45 θα γίνει η σέντρα στα παιχνίδια Κάλιαρι-Γιουβέντους, Τορίνο-Ρόμα και Φιορεντίνα-Μπολόνια.

Ο 17χρονος Προμηθέας απο την Κατερίνη! "Σε δουλεύουνε γιατί δε θέλουνε" (βίντεο)


Ο Προμηθέας ετών 17 από την Κατερίνη,  με πολύ δουλειά και αγάπη στην New school Rap  μουσική ,δούλεψε  σε διάφορες δουλείες για να μαζέψει χρήματα και να αγοράσει ηχητικό εξοπλισμό έτσι ώστε να κάνει τις δικές του παραγωγές λέγοντας :

Το σήμα κατατεθέν στον κεντρικό δρόμο του Σταθμού είναι ...DAKOTA!


Σιδηροδρομικός Σταθμός Κατερίνης

ΠΙΕΡΙΑ - Αρίστευσαν στις πανελλαδικές και κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα!


ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η φετινή ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για τους υποψηφίους των πανελλαδικών που χαρακτηρίστηκε από τη ρευστότητα που δημιούργησαν οι συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού. Ωστόσο και αυτή τη φορά η Πιερία όπως το συνηθίζει την τελευταία δεκαετία, διάμεσου των υποψηφίων της, κράτησε τον πήχη των βαθμολογιών ψηλά, σε συνάρτηση πάντα με τις δυσκολίες που συνάντησαν οι υποψήφιοι σε ορισμένα μαθήματα.

Δείτε που πρέπει υποχρεωτικά να φοράμε μάσκες - 150 ευρώ το πρόστιμο


Η αύξηση των εγχώριων κρουσμάτων οδήγησε την κυβέρνηση στην επέκταση της χρήσης της μάσκας και σε άλλους κλειστούς χώρους, πέραν εκείνων που ισχύει.

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ - Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός (φωτο)


 Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του ΓΑΣ Σβορώνου, για την ποδοσφαιρική περίοδο που ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Ο Βασίλης μίλησε στους παίκτες της Ανδρομάχης και καταχειροκροτήθηκε! (βίντεο)


Η αγάπη για κάτι που κάνεις, η στήριξη των άλλων και η διάθεση να απολαύσουν μαζί σου αυτό που θέλεις και αγαπάς, λειτουργεί πολλές φορές σαν το καλύτερο φάρμακο.

Κοκκινίζει ο υδράργυρος - Με σαραντάρια μας αποχαιρετά ο Ιούλιος


Με τον υδράργυρο να ανεβαίνει και με βοριάδες στο Αιγαίο θα μας αποχαιρετήσει ο Ιούλιος.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τις επόμενες ημέρες, οι καιρικές συνθήκες θα είναι οι ακόλουθες:

Βασίλης Μπέλπας - Πιο γεμάτος απο άλλες χρονιές ο ΓΑΣ (βίντεο)


Στην προετοιμασία του ΓΑΣ βρέθηκε το Pieriasport στο αθλητικό κέντρο του Σβορώνου, με την ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη να δουλεύει σκληρά στο γήπεδο στο ξεκίνημα της δεύτερης συνεχόμενης εβδομάδας.

Ο καιρός στην Πιερία - Τετάρτη 29 Ιουλίου


ΤΕΤΑΡΤΗ 29ΙΟΥΛΙΟΥ

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Τραγωδία στην Πιερία: Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο


Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε γύρω στις 8:45 το πρωί, στην ΠΑΘΕ, στο ύψος των διοδίων του Αιγινίου Πιερίας.

Ο Φιρινίδης κράτησε το μηδέν με τον ΑΠΟΕΛ αλλά στο τέλος η ομάδα του Νίκου Γιάγκου κέρδισε το φιλικό (βίντεο)


Ο Γιάννης Φιρινίδης κράτησε τον ΑΠΟΕΛ χωρίς γκολ όσο αγωνίσθηκε απέναντι στην εκ των κορυφαίων Κυπριακή ομάδα, στο φιλικό παιχνίδι με την δική του, τον Ερμή.