Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Σάββατο 25 Ιουλίου


ΣΑΒΒΑΤΟ 25ΙΟΥΛΙΟΥ

Δήμος Κατερίνης: Καθημερινές παρεμβάσεις από την υπηρεσία Πρασίνου στο παραλιακό μέτωπο, στην πόλη & στις Κοινότητες


Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι δημότες για το πράσινο και τη συντήρησή του, το οποίο μέσω της πλατφόρμας novoviile αποτυπώνεται πλέον σε μετρήσιμα στοιχεία και στατιστικά, «συναντούν» οι καθημερινές και σε πλήρη εξέλιξη προγραμματισμένες παρεμβάσεις συνεργείων της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου στην πόλη και στις δημοτικές – τοπικές κοινότητες.
Στο πλαίσιο αυτό συνεργεία εργάστηκαν ως εξής:

Μαλλιώρας, Βαρμάζης και Τίτος στον Καλλιθεακό!


Τρείς νέες μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης πραγματοποίησε ο Καλλιθεακός.

Δήμος Κατερίνης:Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στην Περίσταση


Παρεμβάσεις, οι οποίες εντάσσονται στο πρόγραμμα Αγροτικής Οδοποιίας του Δήμου Κατερίνης και διευκολύνουν την πρόσβαση των κατοίκων στις γεωργικές καλλιέργειες και στις κτηνοτροφικές τους εκμεταλλεύσεις, υλοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα από 20 έως 23 Ιουλίου, στη Δημοτική Κοινότητα Περίστασης.

Στον Εθνικό ο Βασίλης Κατσάρας!


Ο ΕΘΝΙΚΌΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΑ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ .

Δημήτρης Χατζηχηδίρογλου - Ο θρυλικός "Μπέμπης" του Ολύμπου Κατερίνης


ΑΝΤΙ  ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ                                                                                                                                                                ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΠΕΜΠΗ»                                                                                                                                                            Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Η απώλεια του 89χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολύμπου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΧΗΔΙΡΟΓΛΟΥ, στις 05 Ιουλίου 2020, προκάλεσε βαθιά λύπη στην μεγάλη μεταπολεμική οικογένεια των ποδοσφαιριστών και φιλάθλων της Κατερίνης.

Ο Γαβριήλ Κωνσταντινίδης νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης


Ο καταξιωμένος παράγοντας του πιερικού ποδοσφαίρου Γαβριήλ Κωνσταντινίδης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος  στις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στο σύλλογο της Νέας Ζωής και στις εγκαταστάσεις του  Θ. Παπαδόπουλος.

Την Δευτέρα θα ξέρει επίσημα ο Πιερικός σε ποιά κατηγορία παίζει


Πέραν του τελικού του Κυπέλλου που προβληματίζει έντονα την ΕΠΟ, υπάρχει και το τεράστιο θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών που θα κληθεί άμεσα να αντιμετωπίσει.

Η Κατερίνη επόμενος σταθμός της παράστασης για τη Γενοκτονία «Νόστος, ρίζα μ' και κλαδί μ'»


Η Ένωση Ποντίων Πιερίας θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου (στις 21:30), στο Δημοτικό Θέατρο Κατερίνης, το έργο του Δημήτρη Πιπερίδη Νόστος ρίζα μ’ και κλαδί μ' από το θίασο «Τεμετέρ», σε σκηνοθεσία Τάκη Βαμβακίδη.

Γιάννης Παρλαπάνος - Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός από την Κατερίνη στο espresso


Ένας ταλαντούχος τραγουδοποιός από την Κατερίνη μας εξέπληξε με το πρόσφατο τραγούδι του γραμμένο για ένα πολυαγαπημένο του πρόσωπο. Μάλιστα, το τραγούδι κυκλοφόρησε με ένα εξώφυλλο που μοιάζει με……ακτινογραφία του εσωτερικού κόσμου του δημιουργού του.

Νέα παράταση - Μέχρι τις 28 Αυγούστου η υποβολή φορολογικών δηλώσεων


Εναν ακόμη μήνα θα έχουν στη διάθεσή τους οι φορολογούμενοι να υποβάλουν τη δήλωσή τους. Η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων λήγει στα τέλη Ιουλίου αλλά καθώς εκκρεμεί η κατάθεση του 25% του συνόλου των δηλώσεων δόθηκε παράταση για έναν μήνα ακόμη, δηλαδή μέχρι 28 Αυγούστου.

ΕΛΑΣ: Προσοχή κυκλοφορεί απατηλό μήνυμα για δήθεν χορήγηση Φύλλου Πορείας από το Στρατό


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργείται έρευνα σχετικά με μήνυμα (sms), που αποστέλλεται σε κινητά τηλέφωνα,

Εθισμένοι στο ψέμα!


Για ακόμα μια φορά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξάσκησαν την οικεία τους τέχνη. Αυτή της ψευδολογίας, της ακατάσχετης κενολογίας και του ψαρέματος σε θολά νερά προκειμένου να καλύψουν την ανεπάρκεια της δικής τους κυβερνητικής θητείας αλλά και την έκδηλη αμηχανία τους να διαχειριστούν το γεγονός ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαθέτει σχέδιο, προχωρά σε μεταρρυθμίσεις και δίνει λύσεις στα προβλήματα της χώρας.

49ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Δίον-μουσική ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ


«5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν»

  Με τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, που είναι η πρώτη από τις φετινές μουσικές παραστάσεις, συνεχίζεται το πρόγραμμα του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου.