Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Πέμπτη 23 Ιουλίου


ΠΕΜΠΤΗ 23ΙΟΥΛΙΟΥ

Φ.Μπαραλιάκος: Εθνικός στόχος η παραγωγή ελληνικών ηλεκτροκίνητων οχημάτων


Ομιλία στην Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου  για την ηλεκτροκίνηση
Με ομιλία του στη Βουλή, επί του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Φώντας Μπαραλιάκος ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα και τις προκλήσεις της ηλεκτροκίνησης.

Διεύθυνση Δασών ΠΙΕΡΙΑΣ - Προσκόμιση διοικητικών πράξεων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

Η Διεύθυνση Δασών ΠΙΕΡΙΑΣ λόγω της αναμόρφωσης και της εκ νέου ανάρτησης των Δασικών Χαρτών της Π.Ε. Πιερίας βάσει του αρθ.48 του ν.4685/20 (ΦΕΚ/Α/92),καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους που έχουν στην κατοχή τους τελεσίδικες πράξεις της διοίκησης των περιπτώσεων ζ΄ της παρ. 6 και της παρ. 7 του άρθρου 3 του ν. 998/1979 ως ισχύει,οι οποίες δεν είναι ενσωματωμένες στους δασικούς χάρτες, να τις προσκομίσουν στα γραφεία της με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Παρέμβαση προέδρου Επιμελητήριου Πιερίας στον Υπουργό Οικονομικών για το θέμα της υπερσυσσώρευσης πληρωμών προς τις Δ.Ο.Υ. κατά τους επόμενους μήνες


Την επέκταση του χρονικού ορίζοντα των πληρωμών προς τις Δ.Ο.Υ. καθώς και την γενναία έκπτωση τους ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Ανοδος, play offs, παραμονή. Ο κακός χαμός απόψε, στην αυλαία της Championship!
Aρχισε να θυμίζει… Ελλάδα η αγγλική EFL Championship με όσα γίνονται φέτος, όπου αρκετά θα κριθούν όχι απόψε, που πέφτει η αυλαία πριν τα play offs, αλλά στα δικαστήρια και στις ενστάσεις.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Κώστας Κουκοδήμος σε συνάντηση με τους εκπροσώπους του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ»


ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
 «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 
ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ

Ο Δήμαρχος Κατερίνηςκ. Κώστας Κουκοδήμος υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Κατερίνης σε προγραμματισμένη συνάντηση, την ομάδα των Νομικών Συμβούλων του Προέδρου κ. Δ. Πασχάλη, δικηγόρους Θεσσαλονίκης κ. Ι. Παπαδιαμαντή, κ. Αντ. Νεδελκόπουλο καικ. Γρ. Χατζημιχαήλ,το δικηγόρο Κατερίνης κ. Π. Γιδαράκο και τον τεχνικό σύμβουλο κ. Δ. Γουναρίδη.

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: Ενθουσίασε το μουσικό αφιέρωμα της Πολυτονικής Ορχήστρας στον Γιώργο Μητσάκη


Το Λαϊκό Σύνολο της Πολυτονικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης συγκίνησε και ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό παρουσιάζοντας σε μια μοναδική συναυλία, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), τραγούδια που αγαπήσαμε του αξέχαστου ποιητή-μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μητσάκη.

Συνάντηση Αντιδήμαρχου Γιώργου Νταντάμη με το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Πιερίας


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. 
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ: «Θέλουμε τον Δήμο Κατερίνης σύγχρονο και βιώσιμο αστικό κέντρο»

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Δόμησης και Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης Γιώργο Νταντάμη, πραγματοποίησε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Πιερίας.

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για την τοποθέτηση των σηματοδοτών


«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ»

Μετά από αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Λιτοχώρου στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας, τοποθετήθηκαν την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 οι παλλόμενοι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση της δημοτικής οδού από Λιτόχωρο προς Πλάκα, επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της ΠΑΘΕ.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Με πνεύμα Περιφερειακής Συνείδησης συνεδρίασαν στην Πιερία όργανα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»


Η Πιερία με οικοδέσποινα την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Απόστολο Τζόβα (και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΚΜ), υποδέχθηκαν στο κεντρικό κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην Κατερίνη, δύο σημαντικά όργανα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επισκευάστηκε και τοποθετήθηκε το Seatrac στην παραλία της Λεπτοκαρυάς


«ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ 
ΤΟ SEATRAC ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ»

Επισκευάστηκε και τοποθετήθηκε στην παραλία της Λεπτοκαρυάς δίπλα στην κατασκήνωση «Νηρηίδες», το Seatrac, για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα και την διευκόλυνσή τους.

Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, Βουλευτής Πιερίας. Συνάντηση με το ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης


Συνάντηση με το ΔΣ του Συνεταιρισμού ΕUROTAXI ,ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ -18300, πραγματοποίησε η βουλευτής Άννα Μάνη Παπαδημητρίου.

Υπό το βάρος της πίεσης των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Μπ. Σκούφα και Σ. Φάμελλου βγήκε από τα συρτάρια του ΥΠΕΝ το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος Ολύμπου


Δυο  μέρες μετά την ερώτηση που κατέθεσαν 22 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία του τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου και της βουλεύτριας Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ΜπέττυςΣκούφα,για τον κίνδυνο να παραμείνει το Εθνικό Πάρκο Ολύμπου χωρίς προστασία, φαίνεταιπως η υπόθεση «ξεσκάλωσε» τελικά από τα συρτάρια του υπουργείου!

49ο Φεστιβάλ Ολύμπου - Δίον- θέατρο ΑΠΟΨΕ "ΑΧ ΕΡΩΤΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ


Δε βάζει αγώνες κυπέλλου πρίν την έναρξη η ΕΠΣ Πιερίας - Με ή χωρίς κόσμο στις κερκίδες;;


Δε θα βάλει αγώνες κυπέλλου πρίν την έναρξη των πρωταθλημάτων της η ΕΠΣ Πιερίας.

Στις 20 Σεπτέμβρη ξεκινάει η Γ΄εθνική - Μια εβδομάδα νωρίτερα η ΕΠΣ Πιερίας


Όπως και την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο φαίνεται πως ξεκινάνε τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα.

ΠΙΕΡΙΑ - Άδεια μαγαζιά, έρημοι δρόμοι, beach bar χωρίς πελάτες (βίντεο)


Άδεια μαγαζιά, έρημοι δρόμοι, beach bar χωρίς πελάτες. Εικόνες που θυμίζουν χειμωνιάτικη περίοδο και όχι ελληνικό καλοκαίρι στις παραλίες της Πιερίας.

Κάηκε ξύλινο λυόμενο σπίτι στον Κορινό


Κάηκε ολοσχερώς ξύλινη κατασκευή κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Κορινού, στην Πιερία.

Άρση βουλευτικής ασυλίας για Σάββα Χιονίδη - Με δική του πρωτοβουλία


Απόφαση για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Σάββα Χιονίδη έλαβαν οι βουλευτές που συμμετείχαν πριν από λίγο στη σχετική συζήτηση.

Στις Σέρρες και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Βασίλης Τουλίκας


Στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου θα συνεχίσει ο Βασίλης Τουλίκας που πρόσφατα αποχώρισε απο τον Πιερικό.

Οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις - Τετάρτη 22 Ιουλίου


Τετάρτη 22 Ιουλίου

Πρός νέα παράταση η υποβολή φορολογικών δηλώσεων


Το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων άλλα με καταβολή των 2 πρώτων δόσεων εντός του Αυγούστου εξετάζει η η κυβέρνηση.

Ο καιρός στην Πιερία - Τετάρτη 22 Ιουλίου


ΤΕΤΑΡΤΗ 22ΙΟΥΛΙΟΥ