Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Προσπάθεια της ΔΕΥΑΚ να διεκδικήσει χρήματα από μεγαλοοφειλέτες


ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΑΚ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ 
ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΡΟΥ

Η προσπάθεια της ΔΕΥΑΚ να διεκδικήσει χρήματα, κυρίως από μεγαλοοφειλέτες, που αδιαφορούν ή που αρνούνται να πληρώσουν οφειλόμενα χιλιάδων ευρώ, εδώ και πολλά χρόνια, από χρήση νερού, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ευχαριτστήριο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

     Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει το πέρας των δοκιμαστικών που διεξήχθησαν το τριήμερο 8-9-10 Ιουλίου 2020 στο γήπεδο του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με την παρουσία σύσσωμου του προπονητικού επιτελείου, των φροντιστών, των φυσιοθεραπευτών και μέλη και των δυο διοικήσεων ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Πνίγηκε 76χρονος στην Κατερινόσκαλα


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 76χρονος από την παραλία Ολυμπιακής Ακτής στην Πιερία.

Ποιοι μπορούν να παίρνουν έως 210 ευρώ κάθε μήνα ως Επίδομα Στέγασης (έγγραφο)


Εγκρίθηκε προσφάτως η δαπάνη ύψους 29.000.000,00€ σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων,  προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ  για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής της πληρωμής Επιδόματος Στέγασης μηνός Ιουλίου 2020.

Επιστροφή Μπακούρα στον Όλυμπο Βροντούς


Ύστερα από μία αγωνιστική περίοδο σε διαφορετική ποδοσφαιρική στέγη, ο 22χρονος μέσος επιστρέφει στην ομάδα, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Το νέο ποπ τραγούδι της Γεωργίας Μαρινοπούλου απο την Κατερίνη! (βίντεο)


Κάνε subscribe εδώ: https://www.youtube.com/channel/UCZ6Q... Γεωργία Μαρινοπούλου ~ Άσε με να μείνω Μουσική: Νίκος Πατρής Στίχοι: Γεωργία Μαρινοπούλου

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας 13 Ιουλίου


Δευτέρα 13 Ιουλίου

Το αφιέρωμα του in2sports στον Ηλία Μποταΐτη! (φωτο)


Το in2sports.gr σας κάνει μια αναδρομή με αφιερώματα σε διάφορους παίκτες, προπονητές και ομάδες του παρελθόντος που δεν βρίσκονται πια στην ενεργό δράση όμως συνεχίζουν (οι περισσότεροι) να βρίσκονται κοντά στο ποδόσφαιρο από διαφορετικό πλέον πόστο. Είναι  μία στήλη που ξεκίνησε εν μέσω καραντίνας, χωρίς να υπάρχει καμία αθλητική δραστηριότητα.

Δήμος Κατερίνης: Τα εγκαίνια των ανακαινισμένων γραφείων της Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου


Τα ανακαινισμένα γραφεία της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου εγκαινιάστηκαν χθες το πρωί, από τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.

Αναβολή καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας


Το Δ.Σ του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας με αίσθημα ευθύνης έναντι όλων, σας ενημερώνει ότι, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού, οι προγραμματισμένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις  μέχρι και την 31 Αυγούστου 2020 αναβάλλονται.