Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Δευτέρα 13 Ιουλίου


ΔΕΥΤΕΡΑ 13ΙΟΥΛΙΟΥ

Νίκες για Γιώργο και Εσκομπάρ στο Φεστιβαλ Χούρον ΙΙI Τημενίδαι


Με νίκη του Χρυσοχοϊδη και Εσκομπαρ το huronteam επιδοκιμάζεται σκληρα με συμμετοχή 8 αθλητών στο Φεστιβαλ Χουρον ΙΙI Τημενιδαι και με μια ύποπτη ήττα 2-1 στα σημεία του Πάνθηρα στο 3Χ3 pro Boxing.

Ανακοίνωσε Νίκο Δεληγιάννη η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης


Η ΠΑΕ Ποντίων ανακοινώνει την απόκτηση  ποδοσφαιριστή Νίκου Δεληγιάννη ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του στόπερ .

49ο Φεστιβάλ Ολύμπου - Η τελετή έναρξης και η παρουσίαση προγράμματος


ΤΟ 49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

  Ξεπερνώντας τα προβλήματα και τα όποια εμπόδια προέκυψαν φέτος από τη γνωστή πανδημία, το Φεστιβάλ Ολύμπου συνεχίζει να αρμενίζει στα πελάγη του πολιτισμικού ορίζοντα. Κουβαλώντας πλέον στα αμπάριά του, σαράντα εννέα χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης διαδρομής.

Ανακοίνωσε Νίκο Ευαγγελόπουλο η Ελπίς Ανδρομάχης


Η Ελπίς Ανδρομάχης ανακοινώνει την απόκτηση του τερμοφύλακα Νίκου Ευαγγελόπουλου, που πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Κ. Αγιάννη. 

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Αποχώρησε ο Νίκος Δεληγιάννης


ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ !

Ο 21Χρονος στόπερ Νίκος Δεληγιάννης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ . Ο εξ Χαλκίδας ποδοσφαιριστής πέρασε εχθές από τα γραφεία του συλλόγου και πήρε την ελευθέρας του , προκειμένου να καταλήξει σε ομάδα της Κατερίνης .

Πιερικός Αρχέλαος - Η χρονιά των ρεκόρ!


Την Πέμπτη ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές δραστηριότητες όλων των διοργανώσεων σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας με τον Πιερικό Αρχέλαο να καταρρίπτει 2 ασύλληπτα ρεκόρ

Αναμονή 14 ετών για την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι!
Καλοκαίρι 1960 και στο πρώτο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής η σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια ΑΕΚ απώλεσε τον τίτλο στα τελευταία δύο ματς.