Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Φεστιβάλ "ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ" Επίλεκτων Μαχητών ΧΟΥΡΩΝ ΙΙΙ - Κυριακή 12 Ιουλίου


Δήμος Κατερίνης: Διακοπές με ασφάλεια - Ένας προορισμός χιλιάδες επιλογές (βίντεο)


Από τον Ρονάλντο στον Ροναλντίνιο, μια… Βαγιαδολίδ δρόμοςΙδιοκτήτης της Βαγιαδολίδ, αποψινής αντιπάλου της Μπαρτσελόνα στο «Χοσέ Θορίγια», είναι… ο Ρονάλντο, ένας από τους ελάχιστους που έχουν φορέσει και τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ανανέωσε με το Δία και ο Δημήτρης Συρανίδης


Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτριο Συρανίδη και για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η 15χρονη τραγουδίστρια Μαρία Κατηρτζίδου «αγαπά & τραγουδά μέχρι τέλους»! White Shark interview HD video


AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Η 15χρονη τραγουδίστρια Μαρία Κατηρτζίδου... «αγαπά μέχρι τέλους» το τραγούδι και το αποδεικνύει με λόγια, νότες και στίχους, μέσω μιας καλοκαιρινής συνέντευξης στη... χιονισμένη, ελέω Ολύμπου, δημοσιογράφο Μάρθα Γιαννακίδου, που κάνει πρώτη στάση... στροφή στο λαϊκό, στις ακτές της Πλάκας Λιτοχώρου!

Ταξιδιωτικά voucher έως 300 ευρώ ανά εργαζόμενο στον ιδιωτικό τομέα


Κίνητρο για τη χρήση αυτού του νέου «εργαλείου» αποτελεί η ταυτόχρονη απαλλαγή από τη φορολογία εισοδήματος για το έτος 2020 του εκάστοτε ποσού που διατίθεται υπό μορφή voucher

Οι αθλητικές συναντήσεις της ημέρας - Σάββατο 11 Ιουλίου


Σάββατο 11 Ιουλίου

Δήμος Κατερίνης: Καλύτερη εξυπηρέτηση της καθημερινότητας με τη Νovoville


Γρήγορα και αποτελεσματικά οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης αντιμετωπίζουν και ικανοποιούν (στο μέτρο του εφικτού) εργασίες, που αφορούν αιτήματα, που υποβάλλουν καθημερινά οι δημότες μέσω της πλατφόρμας Novoville.