Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Σάββατο 11 Ιουλίου


ΣΑΒΒΑΤΟ 11ΙΟΥΛΙΟΥ

Δήμος Κατερίνης: Αποψίλωση χόρτων και συντήρηση πρασίνου στην πόλη και στο παραλιακό μέτωπο


Οι εργασίες κοπής χόρτων, κλαδέματος δέντρων, συντήρησης και καλλωπισμού των χώρων πρασίνου συνεχίστηκαν το διήμερο Πέμπτη 09 και (σήμερα) Παρασκευή 10 Ιουλίου,από την  Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου, σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης με έμφαση ως εξής:

Παίκτης του Δία ο Βασίλης Ναλπαντίδης


Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Ναλπαντίδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Χρήστος Αδάμος


Μια νέα πρόσθεση στο ρόστερ της έκανε η ομάδα της Νεοκαισάρειας, με την απόκτηση του τερματοφύλακα της Αναγέννησης Σβορώνου, Χρήστο Αδάμο.

Στο Δία Δίου και ο Γιάννης Γεωργαντάς


Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη Γεωργαντά για τη σεζόν 2020-21.

Δήμος Κατερίνης - Δεν θα παραχωρηθούν φέτος δημοτικοί χώροι για την πραγματοποίηση των παραδοσιακών πανηγυριών


Ανακοίνωση Δήμου Κατερίνης

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει πως στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων πρόληψης λόγω του Covid-19

Μείωση ενοικίου 40% για τους μήνες Ιουλίου και Αυγούστου από το Επιμελητήριο Πιερίας


Την επέκταση του μέτρου της μείωσης των ενοικίων των επιχειρήσεων κατά 40% τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο προτείνει, με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό κ. Απ. Βεσυρόπουλο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Τοποθέτηση φωτεινών παλλόμενων σηματοδοτών από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Σε τοποθέτηση φωτεινών παλλόμενων σηματοδοτών, στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της καθημερινότητας των πολιτών.

«Πρόσβαση στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις της Δ.Ε. Λιτοχώρου»


«ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 
“ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ Δ.Ε. ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ”»

Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου «Πρόσβαση στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις της Δ.Ε. Λιτοχώρου», προϋπολογισμού ύψους 368.052,29 ευρώ.

Θερινές εκπτώσεις 2020 - Απο Δευτέρα 13 Ιουλίου ώς και τέλος Αυγούστου!


Οι θερινές εκπτώσεις για το έτος 2020 αρχίζουν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και λήγουν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, ενώ τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020.

Αξιωματικός-Αστυνομικός απέτρεψε τη σύλληψη «κουκουλοφόρου» στα επεισόδια


Το σωματείο των ειδικών φρουρών καταγγέλλει ότι αξιωματικός της αστυνομίας απέτρεψε τη σύλληψη «κουκουλοφόρου» κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης. 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ "ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ" Επίλεκτων Μαχητών Χούρον ΙΙΙ


Επαφές με Ολυμπιακό Βόλου ο Φράνκο Κοκονόζι


Μετά την περσινή χρονιά με την ομάδα του Π.Ο. Ξυλοτύμπου 2006 στην Β΄κατηγορία της Κύπρου, ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ελλάδα και αναζητά τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ - Ευχαριστούμε Σωτήρη


Η διοίκηση της Δόξας Μοσχοχωρίου ευχαριστούμε τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα μας.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας - Παρασκευή 10 Ιουλίου


Παρασκευή 10 Ιουλίου

Όλυμπος – Βροντού Κονιαρόπουλο - Μπαρμπαλάς Κυριακή 12 Ιουλίου 2020


Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς Ολύμπου καλεί τα μέλη και τους φίλους του, για πεζοπορία στον Βορειοανατολικό Όλυμπο, την Κυριακή12 Ιουλίου  2020, στην διαδρομή: Αστραποκαμένη Κρεβάτια (980μ)-  Κονιαρόπουλο (1.233μ) – Στάμνα (1.800μ )  – Μπαρμπαλας (1.842μ ).

Έναρξη και παρουσίαση 49ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2020


Δημόσια διαβούλευση νέας περιβαλλοντικής αδειοδότησης


Έχει αναρτηθεί στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο και έχει τεθεί προς διαβούλευση για τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, ΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 14-7-2020, η τροποποιημένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της εταιρείας ΤΕΚΑΛ ΑΙΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. για το έργο των ανεμογεννητριών στους Πέντε Πύργους στο Δάσος της Μηλιάς, Πιερίας.

Ένωση Ποντίων Πιερίας - Δεν θα πραγματοποιηθούν τα "Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα"


Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Πιερίας με μεγάλη λύπη ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, ότι μετά από 23 συνεχόμενα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στα καλοκαιρινά Πολιτιστικά Δρώμενα του Νομού Πιερίας,

Ανακοίνωσε Τόλη Δαλαμήτρα το Νέο Κεραμίδι!


Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΑΠΟΣΤΌΛΗ ΔΑΛΑΜΉΤΡΑ  από την ΑΕ Καρίτσας.

Ο καιρός στην Πιερία - Παρασκευή 10 Ιουλίου


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10ΙΟΥΛΙΟΥ