Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

16 χρόνια πριν! Εσύ, τι θυμάσαι από το Euro 2004;16 χρόνια ρε φίλε. 16. Πότε πέρασαν; Ειλικρινά, δεν αναρωτιέστε; Και όχι εσείς οι… πιτσιρικάδες, αλλά εμείς, οι πριν ή μετά τα 40, αρχίζουμε να μοιάζουμε στον Κώστα Τσάκωνα και στον αλήστου μνήμης μονόλογο από το «Μάθε παιδί μου γράμματα», κατ’ εμέ η κορυφαία ελληνική ταινία όλων των εποχών: «έξι χρόνια στο δημοτικό, έξι χρόνια στο γυμνάσιο…» κλπ.

Δώσε Αίμα - Σώσε μια Ζωή! 13η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ανδρομάχη!


Ο Πολιτιστικός Επιμ. Σύλλογος Ανδρομάχης «Αγιος Κοσμάς Αιτωλός » στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, θα δώσει βροντερό παρόν στην 13η εθελοντική αιμοδοσία Ανδρομάχης που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχονταρίκι του Ι. Ναού Κοσμά Αιτωλού Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 από τις 09:00 έως τις 13:00.

Ο χαρισματικός Κατερινιώτης τεχνικός Θάνος Κούρτογλου στο πρωτοπόρο τμήμα ανάλυσης του Μακεδονικού!


Επικεφαλής στο τμήμα ανάλυσης ποδοσφαίρου που θα δημιουργηθεί φέτος στον Μακεδονικό, θα είναι ο δικός μας Θάνος Κούρτογλου!

Δυνατό επιθετικό δίδυμο στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας!


Κώστας Μπαράς και Στέριος Γκουνέλας έδωσαν τα χέρια με τον Γιώργο Γαβρίδη και θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό της ομάδας που θα χτίσει για την φετινή περίοδο ο Άνθιμος Γεωργιάδης.

Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρης Φιντιρίκος μαζί στην Κατερίνη!


Επανασύνδεση για την Κατερίνα Δαλάκα και τον Δημήτρη Φιντιρίκο – Ταξιδάκι στο πατρικό της για γνωριμία με τα πεθερικά.
Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, μάλιστα, έφτασε μέχρι το πατρικό σπίτι της νικήτριας του «Survivor 3», στην Κατερίνη, γνώρισε τους δικούς της και προπονήθηκε με τον αδελφό της Κωνσταντίνο.

Σε 14ήμερο κατ'οίκον περιορισμό ο 84χρονος θετικός στον κορωνοϊό άνδρας από τη Λεπτοκαρυά


Ο άνδρας είναι ασυμπτωματικός και έχει ήδη επιστρέψει σπίτι του στην Λεπτοκαρυά, όπου βρίσκεται σε 14ήμερο κατ'οίκον περιορισμό.

Μήνυμα ΟΡ.ΦΕ.Ο.


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

  Ο Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών, ευρύτερα γνωστός ως UNESCO, καθιέρωσε την τέταρτη ημέρα του Ιουλίου, ως η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Ανανέωσε ο Ιωακείμ Δαραής


ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ Ο ΙΩΑΚΕΙΜ ΔΑΡΑΗΣ !

Ο 17 Χρόνος  επιθετικός άσσος ΙΩΑΚΕΙΜ ΔΑΡΑΗΣ θα αποτελέσει την αιχμή του Δόρατος στην επίθεση του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Τοποθέτηση φώτων σήμανσης στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Σε τοποθέτηση δύο παλλόμενων φώτων σήμανσης, με προειδοποιητικές ταμπέλες διάβασης σχολείου, προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της καθημερινότητας των πολιτών.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Κατερίνης


ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Καλείσθε, να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), διά ζώσης κεκλεισμένων των θυρών στις 8 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 19:00,

Δήμος Κατερίνης: Σε πλήρη εξέλιξη ο καθαρισμός μνημείων & κοινόχρηστων χώρων από ρυπάνσεις και graffiti (Video–φωτογραφικά στιγμιότυπα)


Σε πλήρη εξέλιξη από την  Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης,  σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο είναι η εξόρμηση – επιχείρηση καθαρισμού από χημικές, οργανικές ρυπάνσεις ή graffiti κ.α. μνημείων, δημόσιων γλυπτών, κτιρίων και κοινόχρηστων χώρων πολιτιστικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος.

Καθαρισμός χόρτων & κλαδιών στον αστικό ιστό, στην Περίσταση & στο παραλιακό μέτωπο


Οι εργασίες κοπής χόρτων, κλαδέματος δέντρων, συντήρησης και καλλωπισμού των χώρων πρασίνου συνεχίζεται από την  Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου,σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης.

Ο καιρός στην Πιερία - Σάββατο 4 Ιουλίου


ΣΑΒΒΑΤΟ 4ΙΟΥΛΙΟΥ