Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Πέμπτη 2 Ιουλίου


ΠΕΜΠΤΗ 2ΙΟΥΛΙΟΥ

Δήμος Κατερίνης: Καθαρισμός &συντήρηση των υδρόκηπων στο Δημοτικό πάρκο


Σε εξέλιξη είναι ο καθαρισμός και η συντήρηση των υδρόκηπων του Δημοτικού Πάρκου,από συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

ΑΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ - 3 Αυγούστου η πρώτη! Τα φιλικά προετοιμασίας


Η ομάδα μας ανακοινώνει τα εξής:

Γιάννης Φιρινίδης - Ευχαριστώ Νέο Κεραμίδι και Ηλία Μπαζάκο!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Μπαζάκο! Να πω για την πολύτιμη βοήθεια του προς εμένα και ένα ακόμη ευχαριστώ, στους ανθρώπους του Νέου Κεραμιδίου.

Με 15μελή αποστολή στο ΟΑΚΑ και ενάντια στην παράδοση ο ΑρηςΠαναθηναϊκός εναντίον Αρη στο άδειο ΟΑΚΑ για τα play offs της Super League. Και αποτελεί… επίτευγμα ο ΠΑΟ να μην έχει νίκη ακόμη στα play offs. ΟΚ δεν θα βγει Ευρώπη αλλά αμαυρώνει την ιστορία του.

Φοιτητικό επίδομα 1.000 ευρώ -Ποιοι μπορούν να το λάβουν


Εως την Δευτέρα 6 Ιουλίου θα μπορούν οι δικαιούχοι για το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα να καταθέσουν τις αιτήσεις προκειμένου να μπορέσουν να λάβουν τα 1.000 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

ΟΛΥΜΠΟΣ Α. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ - Εις το επανιδείν!


Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή της ομάδας μας Σταμάτη Κέπεντζη για την συνεργασία μας.

Δήμος Κατερίνης: Η ενημερωτική εκδήλωση στον Σβορώνο για τη λειτουργία Αυτόνομων Μονάδων Κομποστοποίησης από ψηλά (video)


Στον Πανσερραϊκό ο πρώην τερματοφύλακας του Πιερικού


Τον 30χρονο τερματοφύλακα, Στέφανο Γουναρίδη απέκτησε ο Πανσερραϊκός
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ερώτηση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ε.Σκούφα και Σ.Φάμελλου : «Άμεσος ο κίνδυνος το Εθνικό Πάρκο Ολύμπου να μείνει χωρίς προστασία»


Τον άμεσο κίνδυνο να παραμείνει το Εθνικό Πάρκο Ολύμπου χωρίς προστασία αναδεικνύουν είκοσι δύο (22) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία , με ερώτηση που κατέθεσαν σήμερα, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με πρωτοβουλία του Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου και της Βουλεύτριας Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ)Σκούφα.

Δήμος Κατερίνης: Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων περιπτέρων & διευκόλυνση της διέλευσης πεζών & ΑμεΑ


Με στόχο την απρόσκοπτη προσπέλαση και την απομάκρυνση εμποδίων που προκαλούν αισθητική και λειτουργική όχληση, ο Δήμος Κατερίνης, με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου συνεχίζει την αποξήλωση και οριστική απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων (σχολαζόντων) περιπτέρων από τους δημόσιους χώρους της περιοχής ευθύνης του.

Ομιλητής στο 8ο Διεθνές Συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης ο Φώντας Μπαραλιάκος


O Βουλευτής Πιερίας, Φώντας Μπαραλιάκος, την Πέμπτη θα λάβει μέρος ως ομιλητής στο 8ο Διεθνές Συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης «Regional Growth Conference 2020», που διεξάγεται στην Πάτρα, στις εγκαταστάσεις της Achaia Clauss.

Δήμος Κατερίνης: Ο Σύλλογος "ΑΤΗΡΑ" ενισχύει τις δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με βιβλία&εξοπλισμό


Τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης επισκέφτηκε ο Φιλανθρωπικός Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΆΤΗΡΑ», προκειμένου να χαρίσει βιβλία και υλικά. Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος ενίσχυσε τη συλλογή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με 164 βιβλία άριστης κατάστασης, διαφόρων κατηγοριών, τα οποία συγκέντρωσε μετά από ανοικτή πρόσκληση, μεταξύ των μελών του συλλόγου.

Ο καιρός στην Πιερία - Τετάρτη 1 Ιουλίου


ΤΕΤΑΡΤΗ 1ΙΟΥΛΙΟΥ