Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Εκδήλωση ενημέρωσης φορέων τουρισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «MedPearls»


ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Γ.ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ: ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑ. ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

Ξεκίνησε εντυπωσιακά ο χορός των ανανεώσεων στον Αιγινιακό


Πιο συγκεκριμένα παίχτες των ´´βορειων´´ για την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο ΜΠΑΝΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ και ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, οι οποίοι κατά την περσινή χρονιά προσέφεραν τα μέγιστα στην ομάδα.

Χατζηχριστοδούλου: “Η μικρομεσαία επιχείρηση απειλείται με αφανισμό” - Τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό ανάπτυξης


Συμμετοχή του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου σε τηλεδιάσκεψη της ΚΕΕ με τη συμμετοχή του υφυπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση και του Γενικού Γραμματέα Παναγιώτη Σταμπουλίδη

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - Ευχαριστήριο σε Γιάννη Συμεωνίδη!


Το Δ.Σ. του Βατανιακού και της ακαδημίας του, ευχαριστούν τον κ. Γιάννη Συμεωνίδη για τα κρεατικά εδέσματα τα οποία πρόσφερε στην ομάδα μας

Αποχώρισε απο τον Όλυμπο Α. Σπυρίδωνα ο Σταμάτης Κέπεντζης


Δε θα συνεχίσει στον Όλυμπο του Αγίου Σπυρίδωνα ο προπονητής Σταμάτης Κέπεντζης.

Στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου ο Θωμάς Μότσιας!


ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ  την μεταγραφή του 18χρονου μεσοεπιθετικού ΘΩΜΑ ΜΟΤΣΙΑ,  που αγωνίζονταν στην ομάδα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ.

Αυτοψία των παρεμβάσεων στο ανατολικό νότιο παράπλευρο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


Στις παρεμβάσεις καθαρισμού, των παράπλευρων ερεισμάτων και στηθαίων, τόσο από βλάστηση όσο και από φερτά υλικά,  στον ανατολικό νότιο παράπλευρο της ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Βαρικού,  πραγματοποίησε αυτοψία, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου,  συνοδευόμενη, από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο, της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Κανονισμός Διαχείρισης της περιοχής Λάκκου Λιτοχώρου.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΑΚΚΟΥ ΕΝΙΠΕΑ, 
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

1. Προς ενημέρωση των δημοτών, αλλά και των επισκεπτών της Κοινότητας Λιτοχώρου, γίνεται γνωστό ότι από 01/07/2020 τίθεται σε εφαρμογή, η υπ΄αριθμ. 78/2019 Απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου, με την οποία εγκρίθηκε ο Κανονισμός Διαχείρισης της περιοχής Λάκκου Λιτοχώρου.

Γραμμή υποστήριξης και ενημέρωσης των πολιτών για την πανδημία του κορονοϊού από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:
«Στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, δεν αφήνουμε κανέναν πολίτη μόνο. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στηρίζουν τους πολίτες, μέσω πρωτοβουλιών και δράσεων ,για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας»

Ομάδας Επιστημόνων στο Εκθετήριο του «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ»


Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου "Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια" υποδέχθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου  ομάδα επιστημόνων από Γεωλόγους και Παλαιοντολόγους.

Ελεύθερος ο Αποστόλης Σιώκας απο τον Ατρόμητο Κατερίνης


Δε θα συνεχίσουν μαζί Ατρόμητος και Αποστόλης Σιώκας και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ανακοίνωση Θοδωρή Γαβριηλίδη ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου


ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΘΟΔΩΡΗ  ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι στην ευχάριστη θέση να ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ την μεταγραφή του ταλαντούχου τερματοφύλακα Θοδωρή Γαβριηλίδη.

Αλλά – ΖΟΥΜΕ την πόλη Katerini Urban Project - ANOIXΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Φιλοτεχνούμε καφάο του ΟΤΕ
Δίνουμε χρώμα στην πόλη

Ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες, σε συλλόγους και φορείς εικαστικού προσανατολισμού και γενικότερα σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη για να δημιουργήσουν έργα στο Εμπορικό Κέντρο της Κατερίνης και στον γενικότερο αστικό ιστό της πόλης απευθύνει ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο της δράσης καθαρισμού όψεων κι αισθητικών παρεμβάσεων.

Παράταση αποπληρωμής των διδάκτρων προς το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης


Στον απόηχο του κορωνοϊού, το Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης μεριμνά προς όφελος των σπουδαστών και των οικογενειών τους.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

Δήμος Κατερίνης: Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών λειτουργεί στο ισόγειο του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου


Το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (Γ.Ε.Υ.Δ.) του Δήμου Κατερίνης λειτουργεί, από τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020, στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο «Εκάβη» στη διεύθυνση 7ης Μεραρχίας 3, στο ισόγειο.

Αποχώρησε απο τον Καλλιθεακό ο Δάμος Κωστόπουλος


Δε θα συνεχίσουν μαζί Καλλιθεακός και Δάμος Κωστόπουλος με τον επιθετικό ποδοσφαιριστή να θέλει μέσω του Pieriasport να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του για την συνεργασία τους:

Δήμος Κατερίνης: Επιχείρηση «καθαρισμός μνημείων & κοινόχρηστων χώρων» από ρυπάνσεις και graffiti


Μια πρωτοβουλία ευαισθησίας για το αστικό περιβάλλον και τον πολιτισμό της καθημερινότητας ανέλαβε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης και σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο,προχώρησε στον καθαρισμό από χημικές, οργανικές ρυπάνσεις ή graffitiκ.α. μνημείων, δημόσιων γλυπτών, κτιρίων και κοινόχρηστων χώρων πολιτιστικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος.

25η ΜΑΡΤΙΟΥ - Η σημαία ξανά στον ιστό της!


Την επιστροφή του Κώστα Χαρτοματζίδη ανακοίνωσε η 25η Μαρτίου, μετά τη συμφωνία της με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με τα προηγούμενα χρόνια λειτουργίας και αγωνιστικής παρουσίας του συλλόγου της Κατερίνης.

Παράταση προθεσμίας υποβολής της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση»


Παράταση προθεσμίας υποβολής της Α.Π. 660/4/16980/10.06.2020 Πρόσκλησης. Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα «Κέντρα Διά Βίου. Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση», ΟΠΣ 5002212

Το πρώτο περιστατικό φωτιάς στον Όλυμπο


Εθελόντρια της δράσης "Χαρίζω μία μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος" της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας αναφέρει το πρώτο επικίνδυνο συμβάν στην Πυροσβεστική υπηρεσία

Ανατροπή με Νίκο Παππά που δε θα συνεχίσει στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου


Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αναγκάζουν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να μην συνεχίσει την πορεία του με την ομάδα με την οποία κατέκτησε την άνοδο την προηγούμενη περίοδο.

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου η πρώτη για τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου!


ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΈΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ

Ο Εθνικός ανακοινώνει ότι η προετοιμασία της ομάδος ξεκινά στις 15 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Παρεμβάσεις καθαρισμού & συντήρησης πρασίνου στον αστικό ιστό και στην παραλιακή ζώνη


Παρεμβάσεων συνέχεια στον αστικό ιστό και στο παραλιακό μέτωπο, από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

Παρουσίαση βιβλίου ''ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ'' της Ευαγγελίας Κοφινά


Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένω στην παρουσίαση του βιβλίου μου με τίτλο
 ''ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ''
στη 1 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ. 
ΣΤΟ 'ΑΛΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ' Αθηνών 12 Κατερίνη.


Ο καιρός στην Πιερία - Τρίτη 30 Ιουνίου


ΤΡΙΤΗ 30ΙΟΥΝΙΟΥ