Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Εκδήλωση ενημέρωσης φορέων τουρισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «MedPearls»


ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Δ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Γ.ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ: ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑ. ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.

Ξεκίνησε εντυπωσιακά ο χορός των ανανεώσεων στον Αιγινιακό


Πιο συγκεκριμένα παίχτες των ´´βορειων´´ για την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο ΜΠΑΝΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ και ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, οι οποίοι κατά την περσινή χρονιά προσέφεραν τα μέγιστα στην ομάδα.

Χατζηχριστοδούλου: “Η μικρομεσαία επιχείρηση απειλείται με αφανισμό” - Τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό ανάπτυξης


Συμμετοχή του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου σε τηλεδιάσκεψη της ΚΕΕ με τη συμμετοχή του υφυπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση και του Γενικού Γραμματέα Παναγιώτη Σταμπουλίδη

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - Ευχαριστήριο σε Γιάννη Συμεωνίδη!


Το Δ.Σ. του Βατανιακού και της ακαδημίας του, ευχαριστούν τον κ. Γιάννη Συμεωνίδη για τα κρεατικά εδέσματα τα οποία πρόσφερε στην ομάδα μας

Αποχώρισε απο τον Όλυμπο Α. Σπυρίδωνα ο Σταμάτης Κέπεντζης


Δε θα συνεχίσει στον Όλυμπο του Αγίου Σπυρίδωνα ο προπονητής Σταμάτης Κέπεντζης.

Στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου ο Θωμάς Μότσιας!


ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ  την μεταγραφή του 18χρονου μεσοεπιθετικού ΘΩΜΑ ΜΟΤΣΙΑ,  που αγωνίζονταν στην ομάδα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ.

Αυτοψία των παρεμβάσεων στο ανατολικό νότιο παράπλευρο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


Στις παρεμβάσεις καθαρισμού, των παράπλευρων ερεισμάτων και στηθαίων, τόσο από βλάστηση όσο και από φερτά υλικά,  στον ανατολικό νότιο παράπλευρο της ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Βαρικού,  πραγματοποίησε αυτοψία, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου,  συνοδευόμενη, από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο, της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Κανονισμός Διαχείρισης της περιοχής Λάκκου Λιτοχώρου.


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΑΚΚΟΥ ΕΝΙΠΕΑ, 
ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

1. Προς ενημέρωση των δημοτών, αλλά και των επισκεπτών της Κοινότητας Λιτοχώρου, γίνεται γνωστό ότι από 01/07/2020 τίθεται σε εφαρμογή, η υπ΄αριθμ. 78/2019 Απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου, με την οποία εγκρίθηκε ο Κανονισμός Διαχείρισης της περιοχής Λάκκου Λιτοχώρου.

Γραμμή υποστήριξης και ενημέρωσης των πολιτών για την πανδημία του κορονοϊού από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:
«Στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, δεν αφήνουμε κανέναν πολίτη μόνο. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στηρίζουν τους πολίτες, μέσω πρωτοβουλιών και δράσεων ,για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας»

Ομάδας Επιστημόνων στο Εκθετήριο του «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ»


Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου "Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια" υποδέχθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου  ομάδα επιστημόνων από Γεωλόγους και Παλαιοντολόγους.

Ελεύθερος ο Αποστόλης Σιώκας απο τον Ατρόμητο Κατερίνης


Δε θα συνεχίσουν μαζί Ατρόμητος και Αποστόλης Σιώκας και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ανακοίνωση Θοδωρή Γαβριηλίδη ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου


ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΘΟΔΩΡΗ  ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι στην ευχάριστη θέση να ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ την μεταγραφή του ταλαντούχου τερματοφύλακα Θοδωρή Γαβριηλίδη.

Αλλά – ΖΟΥΜΕ την πόλη Katerini Urban Project - ANOIXΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Φιλοτεχνούμε καφάο του ΟΤΕ
Δίνουμε χρώμα στην πόλη

Ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες, σε συλλόγους και φορείς εικαστικού προσανατολισμού και γενικότερα σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη για να δημιουργήσουν έργα στο Εμπορικό Κέντρο της Κατερίνης και στον γενικότερο αστικό ιστό της πόλης απευθύνει ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο της δράσης καθαρισμού όψεων κι αισθητικών παρεμβάσεων.

Παράταση αποπληρωμής των διδάκτρων προς το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης


Στον απόηχο του κορωνοϊού, το Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης μεριμνά προς όφελος των σπουδαστών και των οικογενειών τους.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

Δήμος Κατερίνης: Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών λειτουργεί στο ισόγειο του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου


Το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (Γ.Ε.Υ.Δ.) του Δήμου Κατερίνης λειτουργεί, από τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020, στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο «Εκάβη» στη διεύθυνση 7ης Μεραρχίας 3, στο ισόγειο.

Αποχώρησε απο τον Καλλιθεακό ο Δάμος Κωστόπουλος


Δε θα συνεχίσουν μαζί Καλλιθεακός και Δάμος Κωστόπουλος με τον επιθετικό ποδοσφαιριστή να θέλει μέσω του Pieriasport να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του για την συνεργασία τους:

Δήμος Κατερίνης: Επιχείρηση «καθαρισμός μνημείων & κοινόχρηστων χώρων» από ρυπάνσεις και graffiti


Μια πρωτοβουλία ευαισθησίας για το αστικό περιβάλλον και τον πολιτισμό της καθημερινότητας ανέλαβε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης και σε συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο,προχώρησε στον καθαρισμό από χημικές, οργανικές ρυπάνσεις ή graffitiκ.α. μνημείων, δημόσιων γλυπτών, κτιρίων και κοινόχρηστων χώρων πολιτιστικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος.

25η ΜΑΡΤΙΟΥ - Η σημαία ξανά στον ιστό της!


Την επιστροφή του Κώστα Χαρτοματζίδη ανακοίνωσε η 25η Μαρτίου, μετά τη συμφωνία της με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με τα προηγούμενα χρόνια λειτουργίας και αγωνιστικής παρουσίας του συλλόγου της Κατερίνης.

Παράταση προθεσμίας υποβολής της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση»


Παράταση προθεσμίας υποβολής της Α.Π. 660/4/16980/10.06.2020 Πρόσκλησης. Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων στα «Κέντρα Διά Βίου. Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση», ΟΠΣ 5002212

Το πρώτο περιστατικό φωτιάς στον Όλυμπο


Εθελόντρια της δράσης "Χαρίζω μία μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος" της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας αναφέρει το πρώτο επικίνδυνο συμβάν στην Πυροσβεστική υπηρεσία

Ανατροπή με Νίκο Παππά που δε θα συνεχίσει στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου


Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αναγκάζουν τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να μην συνεχίσει την πορεία του με την ομάδα με την οποία κατέκτησε την άνοδο την προηγούμενη περίοδο.

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου η πρώτη για τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου!


ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΈΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ

Ο Εθνικός ανακοινώνει ότι η προετοιμασία της ομάδος ξεκινά στις 15 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Παρεμβάσεις καθαρισμού & συντήρησης πρασίνου στον αστικό ιστό και στην παραλιακή ζώνη


Παρεμβάσεων συνέχεια στον αστικό ιστό και στο παραλιακό μέτωπο, από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

Παρουσίαση βιβλίου ''ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ'' της Ευαγγελίας Κοφινά


Με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένω στην παρουσίαση του βιβλίου μου με τίτλο
 ''ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ''
στη 1 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ. 
ΣΤΟ 'ΑΛΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ' Αθηνών 12 Κατερίνη.


Ο καιρός στην Πιερία - Τρίτη 30 Ιουνίου


ΤΡΙΤΗ 30ΙΟΥΝΙΟΥ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Δήμος Κατερίνης: ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - «Συντροφιά με τα Αστέρια» από τον Οργανισμό Πολιτισμού & την Κινηματογραφική Λέσχη


 21 Ιουλίου έως 06 Αυγούστου στο αμφιθέατρο του Δημοτικού πάρκου – Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Με στέγη τον έναστρο ουρανό, φόντο το κατάφυτο πράσινο περιβάλλον του Δημοτικού πάρκου, μία καλοκαιρινή πρόταση ψυχαγωγίας, ιδιαίτερα νοσταλγική, φιλοδοξεί από τις 21 Ιουλίου έως τις 06 Αυγούστου 2020, να ταξιδέψει «με όχημα» τη μεγάλη οθόνη, δημότες και επισκέπτες, σε μοναδικές - κλασσικές κινηματογραφικές ιστορίες «Συντροφιά με τα Αστέρια».

Δρομολογούνται οι απαραίτητες εργασίες στο λιμάνι των Αλυκών


Συνάντηση του προέδρου τoυ Λιμενικού Ταμείουκαι του Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού με τους Μυδοκαλλιεργητές, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Φ.Μπαραλιάκου .

ΜΑΣ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ - Φιλικά παιχνίδια στη Λάρισα και επίσκεψη στο ΑΕΛ fc arena! (φωτο)


Η ακαδημία μας βρέθηκε στην πόλη της Λάρισας με δύο τμήματα Κ10 και Κ12 για φιλικά παιχνίδια με την ακαδημία olympic και κατόπιν φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στο ΑΕΛ fc arena.

Τα δοκιμαστικά του Πιερικού το τριήμερο 8/9/10 Ιουλίου στο γήπεδο του Ν. Κεραμιδίου


Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή δοκιμαστικών για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021 τα οποία θα πραγματοποιηθούν κατά τις ημερομηνίες 08-09-10 Ιουλίου 2020.

ΠΙΕΡΙΑ - "Τσάκωσαν" Πακιστανό με ναρκωτικά δισκία και ηρωίνη


Ένας 47χρονος, υπήκοος Πακιστάν συνελήφθη χθές (28 Ιουνίου 2020)  το πρωί στο Αιγίνιο Πιερίας

ΠΙΕΡΙΑ - Φωτιά στους πρόποδες του Ολύμπου απο υπαίθρια ψησταριά


Φωτιά ξέσπασε χθές αργά το μεσημέρι, στους πρόποδες του Ολύμπου, μεταξύ Λιτοχώρου και Λεπτοκαρυάς, στην περιοχή Τοπολιανή Πλάκας, στην Πιερία.

ΠΙΕΡΙΑ - Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες



Φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητα σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Πιερίας. 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας - Δευτέρα 29 Ιουνίου


Αναλυτικά οι μεταδόσεις της Δευτέρας

“Ο Ορφέας σταυρωμένος επί άγκυρας”


Ο ΟΡΦΕΑΣ “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΠI ΑΓΚΥΡΑΣ”
Γράφει ο     ΤΖΙΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πρόκειται για μία μικρή πέτρα από αιματίτη (ήταν μάλλον φυλαχτό) η οποία έγινε γνωστή ως “ο Ορφέας σταυρωμένος επί άγκυρας”.

Δίας Δίου - Ευχαριστήριο


Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Η διοίκηση του Δία Δίου ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Ιωάννη Τσαγκάρη, ιδιοκτήτη του γραφείου γενικού τουρισμού Complete Travel ο οποίος ήταν ο οδηγός του πούλμαν που συνόδευε την αποστολή της ομάδας μας σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της περσινής σεζόν.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Στον πάγκο ο Τάσος Τσανούσας


Σε συμφωνία ήρθαν Εθνικός Κατερίνης και Τάσος Τσανούσας για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο καιρός στην Πιερία - Δευτέρα 29 Ιουνίου


ΔΕΥΤΕΡΑ 29ΙΟΥΝΙΟΥ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Παρέα θα μάθουμε τον κόσμο - Αθανασούλα Μαρία


Τα φιλικά προετοιμασίας της 25ης Μαρτίου


Τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας της δημοσίευσε στην σελίδα της η 25η Μαρτίου, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, που θα βρεί την ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη  στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας:

Ελεύθερος απο την Αναγέννηση Κολινδρού ο Στέφανος Σκέντος


Χωρίζουν οι δρόμοι του έμπειρου κεντρικού αμυντικού και της Αναγέννησης Κολινδρού.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - Έναρξη 20 Ιουλίου. Τα φιλικά της προετοιμασίας


Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. Βατανιακός ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά την Δευτέρα 20 Ιουλίου!

Ανακοίνωσε Κώστα Δημητριάδη ο Άρης Κοκκινοπλιτών


Την απόκτηση του ακραίου αμυντικού ποδοσφαιριστή Κώστα Δημητριάδη ανακοίνωσε ο Άρης Κοκκινοπλιτών:

Φλόγα ... ανόδου και παραμονής στην Ανδρομάχη! (φωτο)


Η Ελπίς Ανδρομάχης και οι Νεφέλες, έκλεισαν απο κοινού την ποδοσφαιρική περίοδο που τελείωσε και έδωσαν το ραντεβού τους για τη νέα που θα ξεκινήσει.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - Παρουσίασε τα δυο νέα αποκτήματα της! (φωτο)

Ο ταμίας της Αναγέννησης Βαγγέλης Τσανακούδας με τους Πρασσά (αριστερά) και Παπατούκα (δεξιά) στη φωτο

Τις δυο πρώτες προσθέσεις στο ρόστερ της ανακοίνωσε η Αναγέννηση Κολινδρού. Ο Σάκης Παγγούρας έπιασε άμεσα δουλειά και ξεκίνησε την ενίσχυση του ρόστερ της νέας του ομάδας.

Η βόλτα του Κυριάκου στη Λαμία και τα σενάρια για μεταγραφή στην Φθιώτιδα!


Στη Λαμία βρέθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και η… παρέα που είχε μαζί του ήταν αρκετή για να αρχίσουν τα σενάρια!

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ - Ελπίς και Νεφέλες γιόρτασαν το τέλος της περιόδου! (βίντεο)


Μια άνοδος και μια παραμονή στην Ανδρομάχη φέτος για την τοπική Ελπίς που επιστρέφει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας καταφέρνοντας να κερδίσει εύκολα την άνοδο της στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας και τις Νεφέλες που παρέμειναν φέτος στην Β΄κατηγορία γυναικών Ελλάδος και φιλοξενούνται στο αθλητικό κέντρο της Ανδρομάχης.

Συνέντευξη του προέδρου του ΟΡ.ΦΕ.Ο, Γρηγόρη Παπαχρήστου


49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ…ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ

  Η γενικότερη αναστάτωση από τη γνωστή παγκόσμια πανδημία είναι βέβαιο ότι επηρέασε και προβλημάτισε τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο), στο κατά και πόσο είναι εφικτό να υλοποιηθεί το 49ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2020.

Μεγαλώνει η λίστα για τα έγγραφα που μπορείτε να εκδώσετε με ένα... κλικ


Με γοργό ρυθμό προχωρά η μετάβαση του Δημοσίου στην ψηφιακή εποχή, καθώς διευρύνεται η λίστα με τα έγγραφα που οι πολίτες μπορούν να εκδίδουν με ένα "κλικ" από τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές τους μέσα από την πλατφόρμα reg.services.gov.gr.

Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Κυριακή 28 Ιουνίου


ΚΥΡΙΑΚΗ 28ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ - Παρέμειναν Κουσουρής και Κλιάνης. Παρελθόν Χαρτοματζίδης, Σοφιανίδης και Γαβριηλίδης


Συμφώνησαν και παραμένουν στο ρόστερ της ΑΕΠ για μια ακόμη χρονιά, οι  Σάββας Κουσουρής και Αλέξης Κλιάνης.

Προσφορά εργασίας!


Ζητούνται 2 πωλητές για άμεση πρόσληψη (κατά προτίμηση άντρες) 
για το νέο κατάστημα μας στην Κατερίνη.

Τηλ 2352400127
6936960666 Τσαουσίδης Μιχάλης
info@mymaxpetshop.gr