Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Λύση συνεργασίας με Γουναρίδη


Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ΓΟΥΝΑΡΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ο οποίος ήταν ένας εκ των βασικών συντελεστών της ομάδος μας.

Παραμένει στο Δίον και ο Κώστας Παγωνίδης


Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κώστα Παγωνίδη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Υποτροφίες για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εννέα υποτροφίες σπουδών, για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρέχει ο θεσμός «Υποτροφίες στις Περιφέρειες», που αποτελεί πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ,

Στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Θοδωρής Μητράκας


Στην ομάδα της Νεοκαισάρειας θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο Θοδωρής Μητράκας.

Συλλήψεις για προσπάθεια αρπαγής ανηλίκου - Οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ σε γονείς και παιδιά


Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με αρπαγές ή απόπειρες αρπαγής ανηλίκων τον τελευταίο μήνα. Άλλωστε, η απαγωγή της Μαρκέλλας δεν έχει ακόμα εξιχνιαστεί σε όλο της το βάθος, καθώς έχει γίνει γνωστό ότι μπορεί να υπήρξε βιντεοκλήση με τρίτο άτομο στο σπίτι όπου η μικρή μαθήτρια κρατήθηκε.

Στοχευμένη προβολή πλεονεκτημάτων του Δ.Κατερίνης για προσέλκυση Ελλήνων επισκεπτών


ΕΠΑΦΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Κ.ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΥΠ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡ.ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Στην αγωνία των τουριστικών φορέων και της διοίκησης του Δήμου Κατερίνης, καθώς και τις προσπάθειες που από κοινού καταβάλλονται για να προβληθεί η Κατερίνη σε πανελλήνιο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, αναφέρθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου, Γιώργος Νταντάμης, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα μαθήματα που πήρε, και έδωσε, ο Κλοπ…Κανονικά θα έπρεπε η στήλη να ξεκινήσει με μια φωτογραφία του Γιούργκεν, που θα έπρεπε να σκρολάρεις 3-4 φορές για να ολοκληρωθεί! Διότι η φετινή επιτυχία, που επικυρώθηκε μαθητικά χθες μετά την ήττα της Σίτι από την Τσέλσι, είναι 90% έργο Κλοπ και των συνεργατών του.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Ήρθαν τα έντυπα και ξεκίνησε η διάθεση των Αιτήσεων Μεταβολών


Από την ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνεται ότι άρχισε η διάθεση των Αιτήσεων Μεταβολών Ποδοσφαιριστή για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ανανέωσε ο Γιώργος Μακρής


Ο Πιερικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μακρή.

Συνάντηση εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για θέματα τουρισμού


Ο τουρισμός βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας, που είχε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου με τον  Τομεάρχη Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρο Θάνο και τον Προϊστάμενο της  Διεύθυνσης Τουρισμού, κ. Μίλτο Νικολάου.

Την πληρωμή των Σχολικών Τροχονόμων, Απρίλιο και Μάιο, στηρίζει ο Δ.Κατερίνης


ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Την απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών αναμένει ο Δ.Κατερίνης και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου σχετικά με την πληρωμή των Σχολικών Τροχονόμων του Δήμου για το διάστημα Απριλίου και Μαΐου 2020 όπου, λόγω κορωνοϊού, παρέμειναν κλειστά τα Σχολεία σ’ ολόκληρη τη Χώρα.

Οκτώ τρόφιμα που σε «γερνούν» πριν την ώρα σου!


Στους κύριους υπαίτιους για την ταχύτερη γήρανση του δέρματος ανήκει η αλόγιστη έκθεση στον ήλιο αλλά και τα προχωρημένα προϊόντα τελικής γλυκοζυλίωσης (AGEs),  γνωστά και ως γλυκοτοξίνες.

Κοινωνικός Τουρισμός: Ένταξη στο πρόγραμμα και δικαιούχων με παιδιά με αναπηρία


Την ένταξη στο συνεχόμενο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού και δικαιούχων με παιδιά με αναπηρία ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Αναβαθμίζει ποιοτικά την επίθεση του με Νίκο Μυστρίδη ο Άρης Κοκκινοπλιτών!


Μία ακόμη δυνατή πρόσθεση στο ρόστερ του πραγματοποίησε ο Άρης Κοκκινοπλιτών. Η ομάδα της Κατερίνης απέκτησε το Νίκο Μυστρίδη για τον οποίο δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας - Παρασκευή 26 Ιουνίου

«Μέτρο πρώιμης συγκομιδής σταφυλιών περιόδου 2019-2020»


Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνεται ότι ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων για το Μέτρο Πρώιμης Συγκομιδής Σταφυλιών αμπελώνων με οινοποιήσιμες ποικιλίες.

Ο καιρός στην Πιερία - Παρασκευή 26 Ιουνίου


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26ΙΟΥΝΙΟΥ