Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Καθαρισμός πλατείας Κοκκινοπλιτών, παιδικής χαράς εντός πόλης και εκτός σε Σβορώνο, Νεοκαισάρεια και Αρωνά


ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις της η Αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Κατερίνης με τα συνεργεία που διαθέτει, την Πέμπτη 25 Ιουνίου

ΜΠΑΜ με Νίκο Σαββίδη ο Άρης!


Απο το ...επάνω ράφι ψωνίζει ο Άρης Κοκκινοπλιτών, που δείχνει τις διαθέσεις του για το φετινό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας.

Επίβλεψη παρεμβάσεων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας


Παρεμβάσεις καθαρισμού, των παράπλευρων ερεισμάτων και στηθαίων, τόσο από βλάστηση όσο και από φερτά υλικά,  στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ, επιθεώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη, από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο, της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

ΑΕ Καρίτσας - Δίας Δίου και Νέο Κεραμίδι στην συγκέντρωση των ομάδων του 3ου ομίλου Γ΄Εθνικής


Συνάντηση εκπροσώπων των σωματείων του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, από πρωτοβουλία του Ηρακλή Λάρισας. Στη Λάρισα την Τρίτη το βράδυ και ώρα 9 μ.μ. πραγματοποιήθηκε μια σημαντική συνάντηση εκπροσώπων των σωματείων του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής στα γήπεδα ΑΛΑΝΑ του Ηρακλή Λάρισας.

“Ατελείωτη ακτή, Το απόλυτο βουνό, Μία ευθεία δρόμος” το τρίπτυχο διαφημιστικής καμπάνιας που ξεκινά το Επιμελητήριο Πιερίας με στόχο τον εσωτερικό τουρισμό


Παρουσιάστηκε την Τετάρτη 24/06/20 σε αυτοδιοικητικούς και τουριστικούς φορείς του νομού

Σε μεγάλη διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια για την τουριστική προβολή της Πιερίας προχωρά το Επιμελητήριο με στόχο την προσέλκυση συμπατριωτών μας τουριστών από περιοχές της Ελλάδας που είτε δεν επιλέγουν το νομό μας για καλοκαιρινές διακοπές, είτε η προσέλευση τουριστών από αυτές τις περιοχές, διαχρονικά, είναι μηδαμινή. 

Χωρίσαν οι δρόμοι Εθνικού και Πόλυ Τσαουσίδη


ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον έμπειρο αμυντικό,

Αναστάτωση χθές στον Κορινό - Προσπάθησαν να βάλουν σε βαν παιδάκια που έπαιζαν


Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Κορινού! Στις 20.30 περίπου της Τετάρτης (χθες βράδυ) και στην περιοχή του παιδικού σταθμού (παλιά νεκροταφεία), έπαιζαν πέντε μικρά παιδάκια.

Ελεύθερος ο Δημήτρης Εγγλέζος


Δε θα συνεχίσει στον Αχιλλέα ο Δημήτρης Εγγλέζος ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Νεοκαισάρειας.

Θοδωρής Μητράκας - Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ!


Μετά την ανακοίνωση του Νέου Κεραμιδίου πως δεν θα συνεχίσουν μαζί, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θέλησε κι αυτός με τη σειρά του να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του για τη συνεργασία τους:

«Ευχαριστήριο του Αντιδημάρχου Δήμου Δίου-Ολύμπου, κ. Κωνσταντίνου Κουριάτη, προς τον Πρόεδρο κ. Διονύση Πασχάλη»


Πρόσφατα, ο κ. Διονύσης Πασχάλης, Πρόεδρος του ομώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος, προέβη στην δωρεά ενός απορριμματοφόρου καθώς και σε επιπλέον βοήθεια που αφορά τη συντήρηση δύο ακόμη απορριμματοφόρων του Δήμου μας, ενέργεια, που έδωσε ανάσα στον τομέα της καθαριότητας και προς τούτο διενεργήθηκε  και η σχετική τελετή παράδοσης.

Σε «Αίθουσα Ιγνάτιος Μεϊμάρης» θα ονομαστεί το Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, κατόπιν πρότασης του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου


Σε «Αίθουσα Ιγνάτιος Μεϊμάρης» θα ονομαστεί το Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, μετά από πρόταση του δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και ομόφωνης απόφασης η οποία ψηφίστηκε σε πρόσφατο ΔΣ του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης μετά από σχετική εισήγηση του προέδρου του οργανισμού Νίκου Τσιαμπέρα. 

Συνεχίζει ο Γιάννης Δερμίσης στο Δία και την επόμενη χρονιά


Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Δερμίση και για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

ΝΟΚΑΤ - Ευχαριστήριο στον ορθοπεδικό Γιάννη Τερζίδη


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΕΡΖΙΔΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης ευχαριστεί θερμά τον Ορθοπεδικό Χειρουργό κ. Γιάννη Τερζίδη,

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πιερίας


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020, στην αίθουσα συνελεύσεων της Ε.Π.Σ. Πιερίας, παρουσία του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Πιερίας κο Τόκα Στέργιο, με επιτυχία η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πιερίας.

Σύμφωνο Δημάρχων για την κλιματική αλλαγή


Δήμαρχοι από όλη την Ευρώπη κατέθεσαν τις προτάσεις τους για το κλίμα
Εισηγητής ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, Πρόεδρος της Επιτροπής Χωροταξίας της ΚΕΔΕ

Ανακοίνωσε Γιάννη Φυρινίδη ο Ερμής Αραδίππου (Α΄Κύπρου) - Με αιχμές το ευχαριστώ του έμπειρου τερματοφύλακα


Ο Ερμής ανακοίνωσε νέα μεταγραφική κίνηση, καθώς επέστρεψε στην ομάδα ένας ποδοσφαιριστής που έδωσε τα… πάντα στο παρελθόν.