Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - ΤΕΤΑΡΤΗ 17 Ιουνίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 17ΙΟΥΝΙΟΥ

Κράτησε τον κορμό του ο ΓΑΣ Σβορώνου - Ανεβάζει νεαρούς απο την ακαδημία και ενισχύεται με μεταγραφές


Τον προγραμματισμό της νέας περιόδου έχει ξεκινήσει ο ΓΑΣ Σβορώνου με τον Γιάννη Κωνσταντινίδη που ανέλαβε πρόσφατα την ομάδα και τους ανθρώπους της διοίκησης του Βασίλη Μπέλπα, να ξεκαθαρίζουν το ρόστερ σύμφωνα με τα δεδομένα και τους στόχους της νέας χρονιά.

Ο Γιώργος Παυλίδης το νέο απόκτημα της 25ης Μαρτίου!


Μια ακόμη σημαντική πρόσθεση στο ρόστερ της πραγματοποίησε η 25η Μαρτίου, η οποία έκανε δικό της τον νεαρό μέσο Γιώργο Παυλίδη απο την Ακαδημία ΠΠΠ.

Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Πρόσκληση για την ενημερωτική συνάντηση του έργου της ΠΚΜ: «Περιφερειακός Μηχανισμός διάγνωσης των αναγκών της αγοράς εργασίας»


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Κεντρική Μακεδονία 2014-2020”, υλοποιεί το έργο: «Περιφερειακός Μηχανισμός διάγνωσης των αναγκών της αγοράς εργασίας»

Καθολική διακοπή νερού στην περιοχή των ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου


ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει ότι: αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου θα υπάρξει καθολική διακοπή στην περιοχή των ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ από τις 09:00 π.μ. μέχρι και τις 13:00.

Τέσσερα νέα Seatrac για πρόσβαση των ΑμεΑ στις Παραλίες εγκαθιστά ο Δήμος Κατερίνης


Κώστας Κουκοδήμος: «Βελτιώνουμε την καθημερινότητα και την προσβασιμότητα στις ακτές για τα άτομα με αναπηρίες»

Σε εξέλιξη είναι από την Τεχνική υπηρεσία η τοποθέτηση μηχανισμού Seatrac, ο οποίος επιτρέπει την αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα, ατόμων με αναπηρία, σε τέσσερα σημεία του παραλιακού μετώπου ως εξής: Δ.Δ.Κορινού, Τ.Κ.Παραλίας (δύο θέσεις), οικισμός Ολυμπιακής Ακτής.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Αισιοδοξία, καλή συμμετοχή και διάθεση στην πρώτη - μετά κορονοϊό – συνάντηση


Τρεις μήνες απραξίας ήταν πολλοί.  Το κάλεσμα της διοίκησης για την πρώτη, μετά τις απαγορεύσεις λόγω κορονοϊού, συνάντηση στο γήπεδο ήταν μήνυμα για όλους όσους αποτελούν την οικογένεια των Πιερίδων Μουσών.

Η γυναίκα πίσω από την επιτυχία της Μπάγερν
Βέρντερ εναντίον Μπάγερν Μονάχου στο «Βέζερσταντιον» της Βρέμης για τη γερμανική Bundesliga, άνευ κόσμου. Η Βέρντερ θριάμβευσε με 5-1 στο Πάντερμπορν στην κορυφαία της φετινή εμφάνιση αλλά εντός «Βέζερσταντιον» δεν έχει νίκη στα τελευταία… 13 ματς (0-3-10), ήτοι από το 3-2 επί της Αουγκσμπουργκ την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη (μετρημένες 289 ημέρες!).

Δήμος Κατερίνης: Επιχείρηση καθαρισμού στη νότια γέφυρα του Σιδηροδρομικού Σταθμού & σε περιοχές των Δ.Κ. Περίστασης & Καλλιθέας


Σε μία ακόμα επιχείρηση καθαρισμού και ευπρεπισμού,με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας προχώρησαν από κοινού τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων και της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας αντίστοιχα.

"MEGA STORE" - Προστατευτική μάσκα προσώπου τα 2 τεμάχια 5 ευρώ! (100% βαμβάκι)

Δήμος Κατερίνης: Σκίαστρα για το φυσικό δροσισμό & διακοσμητικά λουλούδια για τον εξωραϊσμό του Δημοτικού Σχολείου Κορινού


Τη βέλτιστη χρήση του ηλιακού φωτός, το σκιασμό και το φυσικό δροσισμό επιτρέπουν τα σκίαστρα και οι περσίδες, που σύμφωνα με τον προσανατολισμό του κτιρίου, τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείου Κορινού, με την καθοδήγηση των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.

Λιόλιος και την επόμενη σεζόν στο Δίον


Η διοίκηση του Δία Δίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό Βασίλη Λιόλιο και για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ελεύθερος ο Χρήστος Λαζαρίδης απο την ΑΕ Καρίτσας


Δε θα συνεχίσει την πορεία του με αυτήν της ΑΕ Καρίτσας ο Χρήστος Λαζαρίδης.

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στις εργασίες αποκατάστασης της στέγης του Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Κολινδρού


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:

« Στηρίζουμε τη Μητρόπολή μας,  με ένα έργο που θα συμβάλει στην προστασία του μνημείου και θα ενισχύσει τις στοχευμένες  ενέργειες της ΠΚΜ-Π.Ε.Πιερίας για την προαγωγή του πολιτιστικού και θρησκευτικού τουρισμού»

Ανακοίνωση Ακαδημίας Σχολής Ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


Επιστροφή στην ποδοσφαιρική ‘’κανονικότητα’’ για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε όλοι, παιδιά, προπονητές, γονείς στο φυσικό μας χώρο στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ - Ευχαριστήριο σε Πιτσαρία Al forno για το αποχαιρετιστήριο τραπέζι!


Ευχαριστήριο πρός την γνωστή Πιτσαρία Al forno κοινοποίησε η ΑΕ Περίστασης, για την προσφορά το τελευταίο αποχαιρετιστήριο τραπέζι  που πραγματοποίησε ο σύλλογος για φέτος.

ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ για τον μήνα Ιούνιο στον τουρισμό της Πιερίας με ...ΦΕΚ


Με αλλαγή κανονισμών της χώρας σε ΦΕΚ απαγορεύεται μέχρι τις 30 Ιουνίου η είσοδος πολιτών τρίτων χωρών από τα χερσαία σύνορα της χώρας.

«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου»


Καλείστε να προσέλθετε στην δια ζώσης κεκλεισμένων των θυρών  τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11/03/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ 55 Α΄ (μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19), των υπ΄άριθμ.18338/13-03-2020 και 40/20930/31-03-2020 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στην Κοινότητα Κονταριώτισσας, στις 19.06.2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου», για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Συνάντηση της βουλεύτριας Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μπ.Σκούφα με το Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο


Ενημερωτική συνάντηση με το Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο είχε την Δευτέρα 15/6 η βουλεύτρια Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η βουλεύτρια ενημερώθηκε εκτενέστατα για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δήμο Κατερίνης.

«Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΑ
«ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.) – ΝΕΑ ΦΑΣΗ»

Εντατική φροντίδα στο Δημοτικό Πάρκο από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου


Καθημερινή είναι η φροντίδα του Δημοτικού Πάρκου, του ελκυστικού αυτού χώρου πρασίνου υψηλής αισθητικής – αναψυχής, για όλες τις ηλικίες, για όλες τις εποχές, από τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Διάνοιξη τμήματος πεζοδρόμου στην επέκταση ΒΑΤΑΝ


Στην αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης και στην επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων, εντάσσεται η διάνοιξη τμήματος πεζοδρόμου μήκους 100 m.  της Γ’ παρόδου της οδού Αγίου Γεωργίου (Επέκταση Βατάν), στην οποία προχώρησε σήμερα, συνεργείο της Aντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Φ. Μπαραλιάκος: «Στο Μακρύγιαλο τα αρχαιολογικά ευρήματα της Βόρειας Πιερίας»


Επαναφέρει με επιστολή του στην Υπουργό Πολιτισμού το ζήτημα της μεταφοράς τους στο μουσείο Μακρυγιάλου

Παίκτες του Δία οι Καραθάνος, Παπαγιαννόπουλος και για την επόμενη χρονιά


Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Χρήστο Καραθάνο και Στέργιο Παπαγιαννόπουλο και για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ρούλης Παπαδόπουλος - Σχολείο για μένα ο Αχιλλέας. Δε θα ασχοληθώ με την ομάδα λόγω έλλειψης χρόνου


Την πρόθεση του να αποχωρίσει απο το τεχνικό κομμάτι του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας γνωστοποίησε ο Ρούλης Παπαδόπουλος.

Ο καιρός στην Πιερία - Τρίτη 16 Ιουνίου


ΤΡΙΤΗ 16ΙΟΥΝΙΟΥ