Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Δε συνεχίζουν μαζί ο Αιγινιακός με τον Ηλία Τζιόκα


ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ -ΤΖΙΟΚΑ !

Μετά την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ και Ηλίας Τζιόκας δεν συνεχίζουν μαζί πλέον.

ΤΩΡΑ - Καταστροφική νεροποντή-χαλαζόπτωση στην Κατερίνη! (φωτο-βίντεο)


Οι σκηνές αποκάλυψης που ακολουθούν σε φωτογραφίες και βίντεο, λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στην Κατερίνη με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως θα είναι για τις καλλιέργειες καταστροφικά.

CAFFEIN 3 - Your Delivery!

Εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας – Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ: Εκστρατεία εκτέλεσης έργων απόδοσης χώρου σε πεζούς & ποδηλάτες


- Αναγκαία η δημιουργία Παρατηρητηρίου Αξιολόγησης & Συμβουλευτικών Υπηρεσιών προς τους Δήμους

Στην πρώτη συνεδρίαση δια ζώσης, μετά τις μέρες της καραντίνας, που πραγματοποίησε το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, σήμερα Πέμπτη στην Αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων συμμετείχε ο Δήμαρχος Κατερίνης και Πρόεδρος της Επιτροπής Χωροταξίας της ΚΕΔΕ.Η αίθουσα επιλέχτηκε για να τηρηθούν σωστά όλοι οι κανόνες υγιεινής και της κοινωνικής απόστασης.

Στον Βατανιακό και φέτος ο Σπύρος Μακράκης!


Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. Βατανιακός ανακοινώνει την παραμονή για ακόμα ένα χρόνο τoυ ποδοσφαιριστή Μακράκη Σπύρου!

600.000 ευρώ έκτακτη οικονομική ενίσχυση στον Δ.Κατερίνης, ανακοίνωσε στο Δ.Σ. ο Δήμαρχος Κ.Κουκοδήμος.


* Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ 2η ΔΟΣΗ 600.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.

Ύψους 600.000 ευρώ είναι το ποσό της α’ δόσης της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης που έλαβε ο Δ.Κατερίνης για την κάλυψη αυξημένων αναγκών που προκλήθηκαν από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Κατερίνης, Κώστα Κουκοδήμου, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, την Τετάρτη 10/6/2020.

Αποχωρεί απο τον Δία με μια άνοδο και μια παραμονή ο Δημήτρης Παπαστεργίου!


Δυστυχώς η ποδοσφαιρική μου πορεία δεν μπορεί να συνεχιστεί με την φανέλα του Δία Δίου.

Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές εργασίες από τηνΑντιδημαρχία Περιβάλλοντος &Πρασίνου στην Παραλιακή ζώνη & στον Εγγλέζικο


Για την αποτελεσματική και αποδοτική εκτέλεση των λειτουργιών της συντήρησης των χώρων πρασίνου κ.α. κοινόχρηστων χώρων, με την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνη, συνεχίζεται καθημερινά και συστηματικά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, το πρόγραμμα εργασιών  της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

Φεστιβάλ ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ Επίλεκτων Μαχητών ΧΟΥΡΟΝ ΙΙΙ στις 12.07.2020 στην Κατερίνη


Την Κυριακή 12.07.20 διοργανώνεται το Φεστιβάλ «ΤΗΜΕΝΙΔΑΙ» Επίλεκτων Μαχητών ΧΟΥΡΟΝ ΙΙΙ στο Κλειστό Β ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ώρα έναρξης 10.00 πμ), από τον ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΘνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την ασφαλή επανεκκίνηση του αθλητισμού.

Σερβίς στις 30/6 για τα πλέι οφ της Volley League


Για την Τρίτη 30 Ιουνίου ορίστηκε ο πρώτος αγώνας της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Volley League 2019-20. Αυτό αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των τεσσάρων ΤΑΑ που θα αγωνιστούν στην ημιτελική και τελική φάση των πλέι οφ.

Οι επιχειρήσεις που δικαιούνται μείωση ενοικίου 40% και Ιούνιο - Ιούλιο - Αύγουστο


Τις πληττόμενες επιχειρήσεις, που δικαιούνται μείωση ενοικίου 40%, και τον Ιούνιο περιγράφει απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.

Δήμος Κατερίνης: Άμεση βελτίωση της κυκλοφοριακής ασφάλειας με τη χρήση μείγματος ψυχρής ασφάλτου


- Οι ασφαλτοστρώσεις ξεκίνησαν από τον αστικό ιστό, ενώ θα συνεχιστούν στο παραλιακό μέτωπο και σταδιακά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες

Κώστας Κουκοδήμος:«Στοχευμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση του δημόσιου χώρου»

Με στόχο την άμεση βελτίωση της κυκλοφοριακής ασφάλειας οχημάτων και πεζών, με τη χρήση για πρώτη φορά στον Δήμο Κατερίνης ασφαλτικού μίγματος ψυχρής εφαρμογής (εφαρμογή με τη μέθοδο της εκτοξευόμενης ασφάλτου), οι τεχνικές υπηρεσίες ξεκίνησαν από τον αστικό ιστό τη συντήρηση οδών και την αποκατάσταση βλαβών στο οδόστρωμα.

Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς: Πεζοπορία. Πέτρα - Λίμνη Βαρλαμά


Πέτρα   – Λίμνη Πλύμα( Βαρλαμά)
Όλυμπος – Πέτρα & Κοκκινοπλός
 Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Βροντούς Ολύμπου καλεί τα μέλη και τους φίλους του, για πεζοπορία στον Όλυμπο, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, στη  διαδρομή: Πέτρα - Λίμνη Πλύμα, συνολικής διάρκειας 4 ωρών, κατάλληλη για  αρχάριους και παιδιά. 

Έκθεση ανταλλαγής γραμματοσήμων της Φ.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ - Κυριακή 14 Ιουνίου

Πρόσκληση σε βάπτιση τεσσάρων υποστηριζόμενων παιδιών του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ


"Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά
αίτημα υποστηριζόμενης μητέρας μας με τέσσερα παιδιά, η οποία εξέφρασε την ανάγκη τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά να βαπτιστούν σύμφωνα με τις παραδόσεις της Ορθόδοξης πίστης.

Επίσκεψη κ. Διονύση Πασχάλη στο αμαξοστάσιο του δήμου Δίου Ολύμπου


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ», ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Τον Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύσης Α. Πασχάλης» υποδέχθηκε και ξενάγησε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου στο αμαξοστάσιο του Δήμου στο Λιτόχωρο.

Ε. Σκούφα: «Θέλετε ένα σχολείο συντηρητικό, τιμωρητικό, χωρίς κριτική σκέψη - Θέλουμε ένα σχολείο δημοκρατικό, ανοιχτό στην κοινωνία, προοδευτικό»


Συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας

Τη συνολική της αντίθεση προς το κατατεθειμένο από την κυβέρνηση Νομοσχέδιογια την Παιδεία εξέφρασε κατά την χτεσινή της ομιλία- τοποθέτηση στη βουλή η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.

Επτά χρόνια αποτελεσματικής λειτουργίας κλείνει το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δ.Κατερίνης.


* ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ: Στηρίζουμε και ενισχύουμε τη λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επτά χρόνιαζωής και λειτουργίας κλείνει, τον φετινό Ιούνιο, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ.Κατερίνης.

Η πρωταθλήτρια Επισκοπή του Βλάση Ανδρικόπουλου με αριθμούς! - Ψηλά στις συμμετοχές ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής


Αφιέρωμα τίτλου: Επισκοπή, δίκαιη πρωταθλήτρια Γ’ Εθνικής 2019-20

Ναι! Αυτή η ομάδα είχε τρόπο, είχε λόγο και φυσικά όλες τις προϋποθέσεις για να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα που το δικαιούτο από την πρώτη στιγμή! Υπερβολή; Ίσως, ίσως και όχι!

Με Παναγιώτη Παρασίδη και φέτος ο Δίας Δίου


ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2020-2021

Ο Δίας Δίου ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο της επερχόμενης σεζόν με επικεφαλή τον κ. Παναγιώτη Παρασίδη ο οποίος παραμένει στο τιμόνι της ομάδας μας ως πρώτος προπονητής, έπειτα από την επιτυχημένη τετράμηνη θητεία του την περσινή σεζόν.

Δήμος Κατερίνης: Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών λειτουργεί στο ισόγειο του Δημοτικού Συνεδριακού Κέντρου


Το Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (Γ.Ε.Υ.Δ.) του Δήμου Κατερίνης λειτουργεί, από τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020, στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο «Εκάβη» στη διεύθυνση 7ης Μεραρχίας 3, στο ισόγειο.