Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη 9 Ιουνίου - 24ωρη απεργία


Οι εκπαιδευτικοί εκφράζουν την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και προχωρούν σε 24ωρη απεργία αύριο Τρίτη, 9 Ιουνίου και ταυτόχρονα συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή στη 1 το μεσημέρι. Οι γονείς ιδιαίτερα των παιδιών στα δημοτικά συνίσταται  να επικοινωνήσουν με τα σχολεία και τους δασκάλους.

97 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα - Στους 182 οι νεκροί


Αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα - Εντονη ανησυχία στην κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας

Ο καιρός στην Πιερία - ΤΡΙΤΗ 9 Ιουνίου

ΤΡΙΤΗ 9ΙΟΥΝΙΟΥ

Ξεκίνησε η συλλογή του Τσάι Ολύμπου στο Ελατοχώρι Πιερίας (φωτο)


Στο όμορφο Ελατοχώρι Πιερίας ξεκίνησε η συγκομιδή του καλλιεργούμενου φυτού ¨Τσάι Ολύμπου¨ (Sideritis scαrdicα Gήseb.). Σε υψόμετρο 600 μ. στα κατάφυτα Πιέρια Όρη οι κάτοικοι του Ελατοχωρίου εδώ και μερικά χρόνια καλλιεργούν το ευεργετικό φυτό Τσάι Ολύμπου.

Δε συνεχίζουν μαζί 25η Μαρτίου και Βασίλης Σκαμπαρδώνης


Χώρισαν οι δρόμοι της 25ης Μαρτίου και του Βασίλη Σκαμπαρδώνη.

Αυτά τα καταστήματα και οι υπηρεσίες επαναλειτουργούν από σήμερα


Ο  υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, ανακοινώνοντας τη σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων και την επαναφορά της οικονομικής δραστηριότητας σε συγκεκριμένους ΚΑΔ της οικονομίας μας ανέφερε πως  «μέχρι την 1η Ιουλίου, θα έχουν επανέλθει στην εργασία τους 670.000 εργαζόμενοι δηλαδή το 97% των εργαζομένων που είχαν τεθεί σε αναστολή με κρατική εντολή και θα έχουν επαναλειτουργήσει 249.000 επιχειρήσεις δηλαδή το 95%  του συνόλου των επιχειρήσεων που είχαν τεθεί σε αναστολή».

600.000 ευρώ έδωσε σε έναν τυχερό το ΤΖΟΚΕΡ


Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 2138ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €600.000,00.

Οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων Ιουλίου ανά ταμείο


Όλες οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων του Ιουλίου 2020 στους δικαιούχους.
Τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου 2020 στους δικαιούχους. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα των σημερινών αθλητικών μεταδόσεων - Δευτέρα 8 Ιουνίου


08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 Δευτέρα

Ο καιρός στην Πιερία - Δευτέρα 8 Ιουνίου


ΔΕΥΤΕΡΑ 8ΙΟΥΝΙΟΥ