Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - ΚΥΡΙΑΚΗ 7 Ιουνίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 7ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ - Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη γενική συνέλευση


 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΔΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κοινοτικό κατάστημα του Δίου, η προγραμματισμένη γενική συνέλευση του Δία Δίου στην οποία παρέστησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., όπου και έγινε ο γενικός απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, καθώς και οι πρώτες συζητήσεις και τα πλάνα για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Ο Θάνος Γεωργιάδης νέος τεχνικός στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας!


Σε συμφωνία κατέληξαν ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας με τον προπονητή Θάνο Γεωργιάδη. Οι δυο πλευρές έχουν κοινούς στόχους και θα επιδιώξουν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να τους πραγματοποιήσουν.

Ευθυμιάδης και Κάκκαλος ξανά στο ρόστερ της Ακαδημίας Π.Π.Π.


Παρέμειναν δυο ακόμη ποδοσφαιριστές απο το περσινό ρόστερ της Ακαδημίας στο έμψυχο υλικό που θα χρησιμοποιήσει και φέτος ο Δημήτρης Μιχωλός.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - Λύση συνεργασίας με Καμπερίδη, Κατσαρό και Κατσάρα!


Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. Βατανιακός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Καμπερίδη Χάρη, Κατσαρό Γιώργο και Κατσάρα Βασίλη!

ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΤΕΣ - Φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Κατερίνης (video – φωτογραφικό υλικό)


Καθοριστικό βήμα για την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων, τη διαλογή τους στην πηγή και την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας συνιστά για το Δήμο Κατερίνης, η εγκατάσταση και λειτουργία δύο  Αυτόνομων Μηχανικών Κομποστοποιητών  (ΑΜΚ) αφενός στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και αφετέρου στο χώρο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Δήμος Κατερίνης: «ΦΑΚΕΛΟΣ ΡΥΠΑΝΣΗ»….. στον Εισαγγελέα


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος μετάβαση μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπων του τύπου στο Σταθμό Βιολογικού Καθαρισμού Κατερίνης

- Υποδειγματική η λειτουργία του Βιολογικού
- Ο λόγος στον Εισαγγελέα για  τη ρύπανση από μονάδες βιομηχανικές, κτηνοτροφικές κ.α.  στον Πέλεκα και στα χωριά μας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης


ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη στις 10 Ιουνίου 2020, στο Δημαρχείο Κατερίνης ημέρα Τετάρτη  και ώρα 12.00, σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθμ. αριθ. 429/12.3.2020 (ΦΕΚ 850 Β) ΚΥΑ, όπως τροποποιήθηκε με την αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.37Α.1/27/οικ.9413/2020 (ΦΕΚ 1704 Β) όμοια και την αριθμ. 163/29.5.2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ίδρυση και λειτουργία Λαϊκής Αγοράς στην Τοπική Κοινότητα Πύδνας (Κίτρος)


ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ
 ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΥΔΝΑΣ (ΚΙΤΡΟΥΣ)

Σύμφωνα με την αρ.236/2015 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας(ΑΔΑ: ΩΕΓ47ΛΛ-Σ7Π) εγκρίθηκε η ίδρυση και λειτουργία Λαϊκής Αγοράς στην Τοπική Κοινότητα Πύδνας (Κίτρος) του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, ημέρα Δευτέρα.

Μηνύσεις και αγωγές μετά τα εξώδικα


ΕΞΩΔΙΚΑ - ΜΗΝΥΣΕΙΣ - ΑΓΩΓΕΣ

Μετά από τα εξώδικα σε ΣΚΑΙ, Alpha και Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας,η ομάδα μας συνεχίζει με μηνύσεις και αγωγές. Καμιά απάντηση δεν λάβαμε από όσους συκοφάντησαν με χυδαίο τρόπο την ομάδα μας .

Κώστας Κουκοδήμος: Να γίνει η ανακύκλωση η καθημερινή μας συνήθεια


Δήμος Κατερίνης: ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ & ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Συνεχίζουν Κατσιαμήτας και Καρτσαμπάς στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου


Συνεχίζουν και αυτή την χρόνια στον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου ο Αλέξανδρος  Κατσιαμήτας και ο Αλέξανδρος Καρτσαμπάς.

Δήμος Κατερίνης: Η αγροτική οδοποιία &το αρδευτικό δίκτυο στη Δ.Κ. Σβορώνου,στο επίκεντρο αυτοψίας από τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων


Η αγροτική οδοποιία,η συντήρηση του αρδευτικού δικτύου, ο καθαρισμός των  καναλιών και των χόρτων στη Δ.Κ. Σβορώνουτέθηκαν στο επίκεντρο επιτόπιας αυτοψίας που πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων Κώστας Γραμματικόπουλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χρήστο Κωνσταντινίδη και τον Τοπικό Σύμβουλο Βασίλη Κόσιφα, αντίστοιχα.

ΣΟΠ Θύρα 5 - Συλλυπητήριο


Ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού Θύρα 5 εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια για την απώλεια του Κώστα Κελαηδίτη.

Δήμος Κατερίνης: Έκτακτη επιχορήγηση λόγω της υγειονομικής κρίσης στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση ύψους 60.000 ευρώ


Οι έκτακτες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω της υγειονομικής κρίσης του Covid 19, δημιούργησαν αυξημένες ανάγκες σε δομές και υπηρεσίες προς τους δημότες και ως εκ τούτου και στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης.

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων - Σάββατο 6 Ιουνίου


Ο καιρός στην Πιερία - Σάββατο 6 Ιουνίου


ΣΑΒΒΑΤΟ 6ΙΟΥΝΙΟΥ