Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Δευτέρα 1 Ιουνίου

ΔΕΥΤΕΡΑ 1ΙΟΥΝΙΟΥ

Ετοιμάζεται ΒΟΜΒΑ στην μάχη της ΕΠΣ Πιερίας!


Υπο άλλες συνθήκες η παρουσία του Γιάννη Τρελλόπουλου θα ήταν ίσως δεδομένη σε διαφορετικό στρατόπεδο. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η ιδιαίτερη φιλία του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου αλλά και του αντιδημάρχου με τον Σβορωνιώτη παράγοντα...

Ακαδημία και Δημήτρης Μιχωλός συνεχίζουν μαζί!


Το Δ.Σ. της Ακαδημίας ΠΠΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μιχωλό

Το νέο διοικητικό σχήμα της Ακαδημίας Π.Π.Π.


Μετά τις καθιερωμένες αρχαιρεσίες προέκυψε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας ΠΠΠ

Το Μουσείο της Εθνικής μας ομάδας στα Χανιά! (βίντεο)


ΗΧΟΥΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ - Μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της ΕΠΣ Πιερίας!


Τα επιτελεία έχουν ξεκινήσει ήδη να οργανώνονται. Τα πάρε-δώσε έχουν πάρει σάρκα και μορφή γιατί τα συμφέροντα είναι μεγάλα και πλησιάζει η εποχή που πάλι θα ανοίξει η ...κάνουλα και θα γεμίσει χρήμα η ποδοσφαιρική πιάτσα.

Κράτησε τις "σημαίες" του ο Πυδναϊκός!


Η ομάδα μας συνεχίζει και σήμερα τις ανανεώσεις στο ρόστερ της και έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμη να κοινοποιήσει σε όλους τους φίλους της πως οι αρχηγοί της,

ΕΠΣ Πιερίας: Με 3 ομάδες στη Γ’ Εθνική - Πιθανοί οι 9 όμιλοι τη νέα σεζόν

Διευρυμένη θα είναι η Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν από την πανδημία του κορονοϊού και τις αποφάσεις της ΕΠΟ. Εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, ανάγκασε την Ομοσπονδία να εγκρίνει μια πιο… δίκαιη λύση ως προς τον υποβιβασμό των ομάδων.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο και πάλι τον Μπάμπη Τσαουσίδη

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Η Μαρτίου της 2ης συνεχόμενης ανόδου με τους πιτσιρικάδες της σε πρώτο ρόλο!


Στο ποδόσφαιρο οι αριθμοί ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένας απο τους σπουδαιότερους τρόπους για να εξασφαλίσεις και να βγάλεις σίγουρα και ασφαλή συμπεράσματα.

Για τους προπονητές της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Έκδοση Ταυτοτήτων Τριετίας


Η ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, αρχίζει η διαδικασία έκδοσης ταυτοτήτων τριετίας προπονητών UEFA/Ε.Π.Ο. 2019-2021, από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης της Ε.Π.Ο.

Κάποτε τα ...παστέλωνε μέσα στο γήπεδο - Συνεχίζει να απολαμβάνει το παιχνίδι του με τον δικό του τρόπο!


Κάποτε τα ...παστέλωνε φορώντας την φανέλα του ιστορικού Εορδαϊκού, σε μια εποχή που οι κερκίδες των γηπέδων γέμιζαν με φίλους του ποδοσφαίρου για να δουν γκολ σαν αυτά που έβαζε ο Νίκος Σταματιάδης.

Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων - Κυριακή 31 Μαΐου

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Η. & ΣΙΑ ΟΕ

Δύο παιχνίδια από τη Bundesliga και ισάριθμα ματς από τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου υπάρχουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (31/5).

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Διαμαρτυρία ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων. Δεκάδες πούλμαν στον δρόμο!


«ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ιδιόκτητες των τουριστικών λεωφορείων , οι οποίοι θα περάσουν με τα οχήματα τους από το κέντρο της Κατερίνης εκφράζοντας την αγωνία τους και τον προβληματισμό τους για το αύριο του κλάδου τους.

Ο καιρός στην Πιερία - Κυριακή 31 Μαΐου

ΚΥΡΙΑΚΗ 31ΜΑΪΟΥ