Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στο διαδικτυακό 12ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας


Το Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής είναι θεσμός που φέτος συμπληρώνει δώδεκα χρόνια ζωής, εξελίσσεται κάθε χρόνο σε μια γιορτή υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας που αναδεικνύει τις φιλότιμες προσπάθειες των μαθητών με την υποστήριξη των δασκάλων τους και του σχολείου.

Η Α.Ε. Καρίτσας θα είναι η εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πιερίας στην επόμενη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος (2020-2021)


Στα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας ολοκληρώθηκε (κατόπιν κλήρωσης) την Τετάρτη 27 Μαίου, η διαδικασία για την ανάδειξη της ομάδος που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Πιερίας στην επόμενη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συνεχίζει με την 25η Μαρτίου ο Γιώργος Τασίδης!


Την απόφαση του να συνεχίσει να προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Κατερίνης πήρε απο κοινού με τους ανθρώπους της 25ης Μαρτίου ο Γιώργος Τασίδης.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης


Συνάντηση εργασίας, με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, κ. Γεώργιο Χατζηγεωργίου, πραγματοποίησε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά,  στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, παρουσία των μελών του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, κ.κ., Θεόδωρο Τόνα, Φώτη Δρούγκα, Χρυσούλα Τσιρώνη και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Γ.Ν.Κ., κ. Μανώλη Φωτιάδη.

Επίσκεψη της Βουλευτού Πιερίας της Ν.Δ., Άννας Μάνη - Παπαδημητρίου, στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Πιερίας


          Ενόψει της επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων και της προετοιμασίας για τη διενέργεια Πανελλήνιων Εξετάσεων, η βουλευτής πραγματοποίησε επισκέψεις στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Πιερίας.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με την Επόπτη Κινητής Ομάδας Υγείας Ειδικού Σκοπού


Συνάντηση με την Επόπτη Κινητής Ομάδας Υγείας Ειδικού Σκοπού, ιατρό, κ. Σοφία Κοτσωπούλου, πραγματοποίησε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, παρουσία της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Μυροφόρας Τσαρούχα.

Γαλάζιες σημαίες στις ακτές του Δήμου Δίου-Ολύμπου

ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, μετά από ελέγχους που διενήργησε στις ακτές του Δήμου μας, το 2018 και το 2019 προχώρησε στην απόσυρσή τους καθώς, από αμέλεια,  διαπιστώθηκαν σοβαρές ελλείψεις στην επιβεβλημένη τήρηση των κριτηρίων που αφορούσαν συγκεκριμένα σε:  παροχή υπηρεσιών προς τους λουόμενους και επισκέπτες, παροχή υπηρεσιών προς ΑΜΕΑ, καθαριότητα, ορθή πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και δράσεις προστασίας περιβάλλοντος ακτής και παράκτιου χώρου.

Το πρώην… Σύμφωνο της Βαρσωβίας παίζει μπάλαΤο 1989 ήταν μια χρονιά που σημάδεψε και άλλαξε εκ βάθρων όλη την Ευρώπη. Από το Βερολίνο μέχρι και τη Μόσχα κατέρρεε ο κομμουνισμός και οι χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης δεν βρίσκονταν πλέον υπό την ηγεμονία της Σοβιετικής Ενωσης. Τα σύνορα και τα τείχη έπεσαν και τα χρόνια που ακολούθησαν συντελέστηκε ένα άνευ προηγουμένου κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό άνοιγμα των χωρών του πρώην ανατολικού Μπλοκ.

Δήμος Κατερίνης: Οδηγίες προς τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης


- ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν.4688/2020

Σε εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους από Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) και σύμφωνα με τις τροποποιήσεις που επιφέρει στις κανονιστικές πράξεις του Δήμου το σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε προχωρά ο Δήμος Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Επιχείρηση καθαρισμού για την προστασία του περιβάλλοντος & της δημόσιας υγείας στην περιοχή του Πέλεκα


Σε νέα μεγάλης κλίμακας επιχείρηση καθαρισμού και ευταξίας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας προχώρησαν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Αποκατάσταση - Ανακατασκευή δημοτικής οδού στην Τ.Κ. Τριλόφου


Στην αποκατάσταση – ανακατασκευή δημοτικής οδού στην Τ.Κ. Τριλόφου της Δ.Ε. Ελαφίνας, η οποία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις, χαλαζοπτώσεις) της 24ης Ιουνίου 2019, υπέστη σοβαρές φθορές με αποτέλεσμα σήμερα, να είναι αδύνατη η κυκλοφορία της, προχώρησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.

Μουσικό Σχολείο Κατερίνης και ...Τηλε-Φραγκοσυριανή! (βίντεο)


Δεν το βάζουμε κάτω. 
Δεν σταματάμε ποτέ. 

Προχωράμε εμπρός.

Δήμος Κατερίνης: Καθαρισμός & συντήρηση πρασίνου στις πλατείες Κοκκινοπλιτών, Ηπείρου & στον οικισμό Ανδρομάχης


Με σχεδιασμό και έμφαση και στην καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου, εντός και εκτός αστικού ιστού, συνεχίζει και εντείνει το έργο της η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, υπό τον συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Τσιουκάνηκαικατόπιν εντολής του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου.

Τίθενται σε επαναλειτουργία τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες Δήμου Κατερίνης


ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Κατερίνης

Βάσει της εγκυκλίου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων από την Τρίτη 26/05/2020, τίθενται σε επαναλειτουργία τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες.

ΠΙΕΡΙΑ - Ο συννεφιασμένος Κολινδρός λίγο πρίν την μπόρα! (φωτο)

Photo Hasapetis

Τμήμα Κτηνιατρικής Πιερίας - Εναέριες ρίψεις εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας των αλεπούδων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ 28/05/2020 ΕΩΣ ΚΑΙ 10/06/2020 ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: