Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Έλυσαν την συνεργασία τους Ελπίς Ανδρομάχης και Χρήστος Βελώνης


Δε θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο οι δυο πλευρές, παρά την πετυχημένη και θετική απο όλες τις απόψεις χρονιά πρωταθλητισμού και ανόδου για την Ελπίδα της Ανδρομάχης.

Κάτι "παίζει" με τις εκλογές στην ΕΠΟ - Θα εξοφληθούν γραμμάτια των εθνικών εκλογών?


Ο βουλευτής Λέσβου και τομεάρχης αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις εκλογές της ΕΠΟ, οι οποίες μετατίθενται για το φθινόπωρο μετά από κυβερνητική πρωτοβουλία.

Ο Δήμος ζητά την παρέμβαση του Εισαγγελέα - Δεν θα ανεχτούμε αυτού του είδους τις ενέργειες από κανέναν

Έκτακτη σύσκεψη για την προστασία της θαλάσσιας περιοχής από όσους αυθαιρετούν &  ρυπαίνουν το περιβάλλον

- ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
- ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΚΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ

ΠΕ Πιερίας - Δειγματοληψίες νερού από τις ακτές κολύμβησης του νομού μας


Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πιερίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της που απορρέουν από σχετικές υγειονομικές διατάξεις, με σκοπό τη λήψη μέτρων για τη διασφάλιση της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης και την προστασία της υγείας των λουόμενων, ενόψει της θερινής περιόδου, πραγματοποιεί τακτικές δειγματοληψίες νερού από τις ακτές κολύμβησης του νομού μας.

ΠΙΕΡΙΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πόσο γλυκιά η ποδοσφαιρική μας ιστορία! Τα "διαμάντια" του Λιτοχώρου (φωτο)


Σήμερα κάπως διαφορετική η νότα που θα παίξει για την σελίδα μας στο Πιερικό ποδόσφαιρο.
με μια διαφορετική προσέγγιση αφού αυτό επιτάσσει η ποδοσφαιρική διαδρομή των κυρίων που εικονίζονται στην συγκεκριμένη φωτογραφία.

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - Έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές της Πιερίας!


ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Άνοιξαν μαζί με τα σχολεία και άλλους επαγγελματικούς κλάδου και τα φροντιστήρια / κέντρα ξένων γλωσσών. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Πιερίας κ. Νίκος Μάρας , όλα είναι έτοιμα για τους μαθητές με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, και όσα προβλέπονται από τους ειδικούς, 1,5 μέτρο απόσταση μεταξύ μαθητών και όριο 15 μαθητών ανά τμήμα.

Μήνυμα του ΟΡ.ΦΕ.Ο.


        ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
  Η εικοστή πρώτη Μαΐου ανακηρύχθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, με συλλογική απόφαση που ψηφίστηκε το Νοέμβριο του 2001, ως η Παγκόσμια Ημέρα για την Πολιτισμική Διαφορετικότητα, τον Διάλογο και την Ανάπτυξη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου προς το δημοτικό σύμβουλο Κατερίνης Νίκο Κατανά


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ
Θερμά συγχαρητήρια στο δημοτικό σύμβουλο Κατερίνης Νίκο Κατανά, που με απόφαση  του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, ορίστηκε Διοικητής της υφιστάμενης Δομής Προσωρινής Υποδοχής και Προσωρινής Φιλοξενίας Κάτω Μηλιάς. Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για την εύρυθμη λειτουργία της.   

Δήμος Κατερίνης – ΟΠΠΑΠ: Καθημερινή φροντίδα για την εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών χώρων στο Α’ ΔΑΚ


Στη συντήρηση - αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών για την άθληση των δημοτών και ιδιαίτερα των νέων στο σύνολο του Δήμου, εντάσσονται οι παρεμβάσεις, που εκτελούνται καθημερινά από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Γενική Γραμματεία Αθλητισμού - Δημιουργία Μητρώου Αθλητικών Φορέων


Σύμφωνα με τον ν.4373/2016, ο οποίος προβλέπει τη δημιουργία Μητρώου Αθλητικών Φορέων, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θέτει για πρώτη φορά σε λειτουργία το «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων», το οποίο αποτελεί την πρώτη επίσημη καταγραφή του συνόλου των Αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων που διαθέτουν την ειδική Αθλητική αναγνώριση.

ΤΩΡΑ - Ενημέρωση Πρώτης Γραμμής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης


"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 95,3FM - #Πρώτη_Γραμμή

Καθημερινά, Δευτέρα - Παρασκευή, 11:00 -12:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου στην "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" της επικαιρότητας.

Έκδοση των αδειών απλής παραχώρησης αιγιαλού Δήμου Κατερίνης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Όσοι ενδιαφέρονται για την έκδοση των αδειών απλής παραχώρησης αιγιαλού , με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, καλούνται ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου, να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο Κατερίνης εφ’ όσον είναι ιδιοκτήτες όμορων με αιγιαλό ξενοδοχειακών εν γένει επιχειρήσεων ή καταστημάτων αναψυχής, που βρίσκονται στην Ολυμπιακή Ακτή, Κορινό, Παραλία, Περίσταση και Καλλιθέα.

Δήμος Κατερίνης: Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις ανάπλασης πέριξ του 10ου Δημοτικού Σχολείου


Ζωτικός πνεύμονας πρασίνου & αναψυχής στην Επέκταση Ευαγγελικών

Κώστας Κουκοδήμος: «Με στόχευση μια βιώσιμη πόλη αξιοποιούμε κοινόχρηστους χώρους με μεγάλη περιβαλλοντική σημασία για τον Δήμο προς όφελος των δημοτών»

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης στο Δήμο Κατερίνης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προσηλωμένη στο στόχο της, υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, μέσα από την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας για να διαφυλάξουμε τη ζωή και την περιουσία των πολιτών»

Στις ΗΠΑ η Στέλλα Κωνσταντινίδου - Σπουδές και πρωταθλητισμός για την Κατερινιώτισσα αθλήτρια!


Άλλη μία νεαρή αθλήτρια του στίβου αποφάσισε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να συνεχίσει σπουδές και πρωταθλητισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ο καιρός στην Πιερία - Πέμπτη 21 Μαΐου


ΠΕΜΠΤΗ 21ΜΑΪΟΥ