Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Θα προχωρήσει ή θα κολλήσει η "αναδιάρθρωση από τα κάτω";


Πέρυσι, όταν υλοποιήθηκε η αναρθολογική “αναδιάρθρωση της ΕΡΤ”, που αντί να μειώσει αύξησε τις επαγγελματικές ομάδες, οι οποίες δεν μπορούν μόνες τους να συντηρηθούν, αρκετοί, επιφανειακά κατά τη γνώμη μας, υποστήριζαν ότι οι “ανδιαρθρώσεις γίνονται από κάτω προς τα πάνω και όχι από πάνω προς τα κάτω”.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Επαφή με Παπαβασιλείου το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ


Ραντεβού με τον φετινό προπονητή, Σάκη Παπαβασιλείου, που έχει τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει και για τη νέα σεζόν, είχε η νέα διοίκηση του Πιερικού, που θα απαρτίζει τη νέα ΠΑΕ, όταν συσταθεί.

Πενθεί ο εκπαιδευτικός κόσμος για την απώλεια της υποδιευθύντριας του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης Αναστασίας Παπαγιαννούλη – Βουλγαρίδου


Πέθανε σε ηλικία 62 ετών, η υποδιευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, καθηγήτρια αγγλικών Αναστασία Παπαγιαννούλη – Βουλγαρίδου, μετά από δίχρονη μάχη με την επάρατο.

Πέτρος Κιάφας - Ευχαριστώ κ. Γερολιόλιο & κ. Φαρμάκη


Ευχαριστώ κ. Γερολιόλιο & κ. Φαρμάκη για την ανακοίνωση σας σχετικά με την άρδευση.
Η παράταξη μας πρώτη ζήτησε αναβολή του θέματος που αφορούσε τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την κατασκευή ταμιευτήρα με την αιτιολογία ότι πρόκειται για πολύ σημαντικό ζήτημα για να ψηφιστεί την περίοδο της καραντίνας.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ


Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ΠΚΜ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ματαιώνεται ο 6ος Αγώνας Δρόμος «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»


Την ματαίωση του προγραμματισμένου για τις 20 Ιουνίου 2020, 6ου Αγώνα Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου», γνωστοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος λαμβάνοντας  υπ’ όψιν τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας.

ΝΤΑΜΠΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ - Στον Σβορώνο Πιερίας

Ενημέρωση Πρώτης Γραμμής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης


"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ"ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 95,3FM- #Πρώτη_Γραμμή
Καθημερινά, Δευτέρα - Παρασκευή, 11:00 -12:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου στην "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" της επικαιρότητας.

Με απαρχαιωμένα λεωφορεία μετακινούνται τα στελέχη του Στρατού Ξηράς στην Πιερία


Ερώτηση βουλευτών του  ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και η βουλεύτρια Πιερίας   Ε. Σκούφα

Με δυο υπηρεσιακά λεωφορεία 40ετίας μετακινούνται καθημερινά εκατοντάδες στρατιωτικοί στην Πιερία, τα οποία παρουσιάζουν όπως είναι φυσικό πολλά προβλήματα.

ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ στη Νεοκαισάρεια - Ο φιλόξενος και ασφαλής προορισμός του καλοκαιριού!Τηλεδιάσκεψη της ΚΕΔΕ: Η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης & η επόμενη ημέρα της καραντίνας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος


Εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας – Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου για προώθηση καινοτόμων πολιτικών για το ποδήλατο, στο πλαίσιο μιας διαφορετικής καθημερινότητας στις πόλεις
«Η διάθεση του ποσού των 75 εκατομμυρίων ευρώ σε πρώτη φάση, καθώς και η δημόσια δέσμευση του Υπουργού Εσωτερικών για επιπλέον χρηματοδότηση των Δήμων για την αντιμετώπιση των πρόσθετων αναγκών, συνιστά μία καλή αρχή, καθώς και έμπρακτη αναγνώριση του σημαντικού ρόλου της Αυτοδιοίκησης στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης»

Αποχωρεί ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης απο τον Βατανιακό - Ευχαριστήριο


Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τς ακαδημίες του Βατανιακού ήρθε η ώρα να αποχωρήσω για προσωπικούς λόγους. Ελπίζω αυτά τα τρία χρόνια να συνέβαλα και εγώ στην σωστή οργάνωση και λειτουργία τς Ακαδημίας.