Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Κυριακή 17 Μαΐου

ΚΥΡΙΑΚΗ 17ΜΑΪΟΥ

Εξαπάτησαν μέσω διαδικτύου πολίτες σε Κατερίνη και Χαλκιδική

Δικογραφία σε βάρος μίας γυναίκας από την περιοχή της Αττικής σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών.

Ανοίγουν στις 25 Μαΐου εστιατόρια και καφέ

Ανοίγουν στις 25 Μαΐου εστιατόρια και καφέ, καθώς έγινε δεκτή η εισήγηση της κυβέρνησης από τους λοιμωξιολόγους. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα, ενδεχομένως και σήμερα το απόγευμα και θα αφορούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τους κανόνες δηλαδή με τους οποίους θα λειτουργήσει η εστίαση.

Ο Βατανιακός θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής! Πρωτόγνωρο αυτό που ζούμεΓεράσιμος Ποτουρίδης - Και πάλι ο Βατανιακός θα είναι πρωταγωνιστής

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και την εκπομπή "ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ" φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Βατανιακού Γεράσιμος Ποτουρίδης.

Δεν υπάρχει κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας φέτος - Εύκολη η Γ΄Εθνική, με απασχολεί η μετέπειτα εποχή για την ομάδα!


Στέλιος Καλαϊτζίδης - Εμένα με απασχολεί το τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια. Μετά τη Γ΄Εθνική.

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και την εκπομπή "ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ" φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τεχνικός σύμβουλος του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου Στέλιος Καλαϊτζίδης.

Οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων στο μπάσκετ


Μετά τον ΕΣΑΚΕ και η ΕΟΚ έκρινε πως οι παρούσες συνθήκες δεν ευνοούν την συνέχιση των εθνικών πρωταθλημάτων που έχει υπό την αιγίδα της (Α2, Β΄, Γ΄ Εθνική, Α1 Γυναικών κλπ).

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού


Το  Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υποδέχτηκε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισέληνου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στον Πιερικό για την άνοδό του στη Football League


Εκφράζω, τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και στη διοίκηση της ομάδας του Πιερικού, για την άνοδό του στην Football League, που κέρδισε επάξια με την εξαιρετική αγωνιστική του παρουσία, επιβεβαιώνοντας τη σκληρή δουλειά, τη συνεχή  προσπάθεια και το υψηλό αγωνιστικό σθένος.

Ευχαριστήρια επιστολή της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΠΙΕΡΙΑ - Εναέριες ρίψεις εμβολίων-δολωμάτων κατά της λύσσας των αλεπούδων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΕΠΟΥΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΥΣΣΑΣ ΑΠΟ 18/05/2020 ΕΩΣ ΚΑΙ 26/05/2020 ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης


ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
 ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη για λόγους προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας, ύστερα από την ΠΝΠ της 11-3-2020 (ΦΕΚ 55/Α/11-3-2020) «Κατεπείγουσες διατάξεις για τη λειτουργία Δήμων και Περιφερειών κατά τη διάρκεια της λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19» και την αριθμ πρωτ: 18318/18.3.2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε και ισχύει, που θα γίνει στις 20 Μαΐου 2020, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 13.00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Δήμος Κατερίνης: Κατεδάφιση επικίνδυνων - ετοιμόρροπων κτισμάτων στην Ολυμπιακή Ακτή


- Ικανοποιήθηκε ένα αίτημα δεκαετιών κατοίκων & φορέων τουρισμού του οικισμού
- Σε εξέλιξη εργασίες καθαριότητας &εξωραϊσμού στο παραλιακό μέτωπο

Αποτελέσματα του 7ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος της ΕΟΔνΠ


«Ήταν ωραία τα διηγήματα του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού πάλι με την άνοιξη»
παραφράζοντας τους στίχους του νομπελίστα ποιητή Σεφέρη, ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του 7ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος και τους νικητές στις 4 κατηγορίες.

Δήμος Κατερίνης: Επαρκείς ποσότητες αντισηπτικών στα Γυμνάσια & Λύκεια διανέμει η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης


Επαρκείς ποσότητες συσκευασμένων αντισηπτικών, προκειμένου να ενισχύονται τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας κατά τις ώρες λειτουργίας των σχολείων παρέδωσε ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλοςστους διευθυντές των σχολικών μονάδων.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στο κάλεσμα της ΕΠΣ για την εθελοντική αιμοδοσία


Καιρός καραντίνας, διαδικτυακή γυμναστική συντήρησης και αγωνιώδης αναμονή για την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα είναι η πραγματικότητα που βιώνουν στην οικογένεια των Πιερίδων Μουσών.

Δήμος Κατερίνης: Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εμπλουτίζει με εκδόσεις τοπικών φορέων τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Γυμνασίων & Λυκείων


Μια σειρά συγγραμμάτων – εκδόσεων ξεκίνησε να διανέμεται στα Γυμνάσια και στα Λύκεια του δήμου Κατερίνης, κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου της επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, δημοτικού συμβούλου και εκπαιδευτικού Αθανάσιου Μπαρμπαγεωργόπουλου.

Δήμος Κατερίνης: 210 tablets στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων παρέδωσε η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


- Κώστας Κουκοδήμος: «Στην πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη γνώση. Διευκολύνουμε την εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση»

- Ιωάννης Νταντάμης: «Στήριξη μεγάλου αριθμού μαθητών που έχουν ανάγκη τεχνολογικού εξοπλισμού»