Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Παρασκευή 15 Μαΐου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15ΜΑΪΟΥ

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης και αγροτικής οδοποιίας από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Καθημερινά η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με  σημαντικές παρεμβάσεις, υλοποιεί δεσμεύσεις, και ικανοποιεί αιτήματα, για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας και την προστασία των περιοχών  από πλημμυρικά φαινόμενα»

Φροντίδα & διαρκής καθαριότητα στην αίθουσα οργάνων γυμναστικής του Α’ ΔΑΚ


Παράλληλα με τις παρεμβάσεις συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων,στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο που υλοποίησαν ο Δήμος Κατερίνης και ο ΟΠΠΑΠ αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό, τις συνθήκες και τη συγκυρία των κλειστών λόγω της πανδημίας αθλητικών χώρων,συνεργείο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, προέβη χθες, στο πλύσιμο του χώρου άθλησης (αίθουσα οργάνων γυμναστικής) κάτω από την κερκίδα του σταδίου.

Η πολυεθνική Premier League με… πετροδολάρια, γουάν και ριάλ! Η City Football Group απέκτησε, λοιπόν, τη βέλγική Λόμελ κι έφτασε τις εννέα (επισήμως, έντεκα είναι πρακτικά) ομάδες υπό τη σκέπη της, με κορυφαία τη Μάντσεστερ Σίτι. Στη CFG πάντως δεν έχουν μετοχές μόνο Αραβες αλλά και η αμερικάνικη Silver Lake, και οι κινέζικες China Media Capital και CITIC Capital και η Abu Dhabi United Group του σεΐχη Μανσούρ, πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Είναι το γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο ο μπουρλοτιέρης της ΕΕ; (Γράφει ο Χρ.Γκουγκουρέλας)


Θεωρείται φυσιολογικό τα ανώτατα εθνικά δικαστήρια στα κράτη – μέλη (κ-μ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) να μην απασχολούν την καθημερινότητα όλων των πολιτών. Εδώ και λίγες μέρες όμως, ειδικά για το Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο (Bundesverfassungsgericht, στο εξής ΓΣΔ) μιλά καθημερινά όλη η Ευρώπη. Πώς φτάσαμε όμως έως εδώ και τι μέλλει γενέσθαι άραγε;

Ερώτηση της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ε. Σκούφα για την εφαρμογή της νέας διάταξης περί εκκαθάρισης των οφειλών των ασφαλιστικών εισφορών των εργατών γης


Ενημέρωση για το εάν έχει ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης των οφειλών των ασφαλιστικών εισφορών των εργατών γης, πόσες συντάξεις που περιέχουν συνυπολογισμό ασφαλιστικών εισφορών εξ εργοσήμων έχουν απονεμηθεί και πότε αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας εκκαθάρισης, ζητά μεταξύ άλλων με ερώτησή της η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα, προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Απολυμάνσεις σε χώρους του Δήμου και στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης


Απολυμάνσεις σε κτιριακούς χώρους του Δήμου Κατερίνης καθώς και σε χώρους του Ναυτικού Ομίλου της πόλης πραγματοποίησε ο Δήμος Κατερίνης την Τρίτη 12/5, στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για την ασφάλεια δημοτών, λόγω κορωνοϊού.

Δήμος Κατερίνης: Καθημερινές εργασίες για την οδική ασφάλεια & τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας


Με στόχο την οδική ασφάλεια και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών, σε εξέλιξη είναι οι προγραμματισμένες συστηματικές παρεμβάσεις διαγράμμισης των οδών,  οι οποίες εκτελούνται καθημερινά από συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης.

ΝΑΙ .. στο 49ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2020, είπε το Δ. Σ του ΟΡΦΕΟ


  Συνεδρίασε για πρώτη φορά τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020, μετά τον εγκλεισμό λόγω του κορωνοϊού, το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, με μοναδικό θέμα τη διοργάνωση ή τη ματαίωση του 49ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2020.

Το ΄΄Ευχαριστώ ΄΄ της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στους νοσηλευτές


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Νοσηλευτών Πιερίας, κ.κ., Μαρία Κωστίκου, Παναγιώτη Ζώτα και Παρθένα Τσαρσιταλίδου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Κάλεσμα για συμμετοχή των προπονητών στην Εθελοντική Αιμοδοσία που οργανώνεται με πρωτοβουλία της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Αγαπητοί συνάδελφοι προπονητές ποδοσφαίρου του νομού μας, στις δύσκολες αυτές εποχές το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να αφιερώσουμε πέντε λεπτά από τον χρόνο μας, συμμετέχοντας στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, (από τις 8:30 το πρωί, μέχρι τις 13:30 μ.μ.), που θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας (Αθλητικό Κέντρο Νέας Εφέσου).

Συνάντηση δημάρχου Δίου Ολύμπου με εκπροσώπους του Λιμενικού Ταμείου Κατερίνης


Συνάντηση εργασίας είχε την Τετάρτη 13/05/2020, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Πιερίας, Αστέριο Μπουσνάκη.

Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σε ευρεία τηλεδιάσκεψη με θέμα τον τουρισμό


Η  Π.Ε Πιερίας  με έργα και δράσεις και σε συνεργασία με όλους τους θεσμικούς και τοπικούς τουριστικούς φορείς  φέρνει την Πιερία στο τουριστικό προσκήνιο

Ο καιρός στην Πιερία - Πέμπτη 14 Μαΐου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ
ΠΕΜΠΤΗ 14ΜΑΪΟΥ