Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Δευτέρα 1 Ιουνίου

ΔΕΥΤΕΡΑ 1ΙΟΥΝΙΟΥ

Ετοιμάζεται ΒΟΜΒΑ στην μάχη της ΕΠΣ Πιερίας!


Υπο άλλες συνθήκες η παρουσία του Γιάννη Τρελλόπουλου θα ήταν ίσως δεδομένη σε διαφορετικό στρατόπεδο. Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η ιδιαίτερη φιλία του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου αλλά και του αντιδημάρχου με τον Σβορωνιώτη παράγοντα...

Ακαδημία και Δημήτρης Μιχωλός συνεχίζουν μαζί!


Το Δ.Σ. της Ακαδημίας ΠΠΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μιχωλό

Το νέο διοικητικό σχήμα της Ακαδημίας Π.Π.Π.


Μετά τις καθιερωμένες αρχαιρεσίες προέκυψε το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας ΠΠΠ

Το Μουσείο της Εθνικής μας ομάδας στα Χανιά! (βίντεο)


ΗΧΟΥΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ - Μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της ΕΠΣ Πιερίας!


Τα επιτελεία έχουν ξεκινήσει ήδη να οργανώνονται. Τα πάρε-δώσε έχουν πάρει σάρκα και μορφή γιατί τα συμφέροντα είναι μεγάλα και πλησιάζει η εποχή που πάλι θα ανοίξει η ...κάνουλα και θα γεμίσει χρήμα η ποδοσφαιρική πιάτσα.

Κράτησε τις "σημαίες" του ο Πυδναϊκός!


Η ομάδα μας συνεχίζει και σήμερα τις ανανεώσεις στο ρόστερ της και έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμη να κοινοποιήσει σε όλους τους φίλους της πως οι αρχηγοί της,

ΕΠΣ Πιερίας: Με 3 ομάδες στη Γ’ Εθνική - Πιθανοί οι 9 όμιλοι τη νέα σεζόν

Διευρυμένη θα είναι η Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν από την πανδημία του κορονοϊού και τις αποφάσεις της ΕΠΟ. Εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, ανάγκασε την Ομοσπονδία να εγκρίνει μια πιο… δίκαιη λύση ως προς τον υποβιβασμό των ομάδων.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο και πάλι τον Μπάμπη Τσαουσίδη

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Η Μαρτίου της 2ης συνεχόμενης ανόδου με τους πιτσιρικάδες της σε πρώτο ρόλο!


Στο ποδόσφαιρο οι αριθμοί ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένας απο τους σπουδαιότερους τρόπους για να εξασφαλίσεις και να βγάλεις σίγουρα και ασφαλή συμπεράσματα.

Για τους προπονητές της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Έκδοση Ταυτοτήτων Τριετίας


Η ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, αρχίζει η διαδικασία έκδοσης ταυτοτήτων τριετίας προπονητών UEFA/Ε.Π.Ο. 2019-2021, από τη Διεύθυνση Στρατηγικής Ανάπτυξης της Ε.Π.Ο.

Κάποτε τα ...παστέλωνε μέσα στο γήπεδο - Συνεχίζει να απολαμβάνει το παιχνίδι του με τον δικό του τρόπο!


Κάποτε τα ...παστέλωνε φορώντας την φανέλα του ιστορικού Εορδαϊκού, σε μια εποχή που οι κερκίδες των γηπέδων γέμιζαν με φίλους του ποδοσφαίρου για να δουν γκολ σαν αυτά που έβαζε ο Νίκος Σταματιάδης.

Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων - Κυριακή 31 Μαΐου

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Η. & ΣΙΑ ΟΕ

Δύο παιχνίδια από τη Bundesliga και ισάριθμα ματς από τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου υπάρχουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (31/5).

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - Διαμαρτυρία ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων. Δεκάδες πούλμαν στον δρόμο!


«ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

Πορεία διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ιδιόκτητες των τουριστικών λεωφορείων , οι οποίοι θα περάσουν με τα οχήματα τους από το κέντρο της Κατερίνης εκφράζοντας την αγωνία τους και τον προβληματισμό τους για το αύριο του κλάδου τους.

Ο καιρός στην Πιερία - Κυριακή 31 Μαΐου

ΚΥΡΙΑΚΗ 31ΜΑΪΟΥ

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

pieria.tv - Άγριο Ξύλο μεταξύ Λαθρομεταναστών σήμερα Σάββατο στην Λαϊκή Αγορά Κατερίνης (φωτο)


Στην γεμάτη κόσμο Λαϊκή αγορά της Κατερίνης, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (Σάββατο 30 Μαΐου) άγριο επεισόδιο μεταξύ λαθρομεταναστών όπου συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

25η ΜΑΡΤΙΟΥ - Ξανά το κέντρο με Τσιντώτα 6άρι!


Ο Χρήστος Τσιντώτας αποτελεί αναμφίβολα τον πιο δυναμικό ποδοσφαιριστή της Κατερινιώτικης ομάδας στον χώρο του κέντρου, με πολλά τρεξίματα και άπειρες μονομαχίες στα παιχνίδια του.

ΠΙΕΡΙΑ - Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε απο το τρακτέρ του


Ο άτυχος άνδρας,από το παλιό Ελευθεροχώρι  ηλικίας 80 χρόνων, την περασμένη Δευτέρα 25 Μαΐου προσπαθούσε  κάτω από το ακινητοποιημένο τρακτέρ  να κάνει κάποια επιδιόρθωση,

Το πλάνο τής Κομισιόν για τη μετά τον κορωνοϊό ανάκαμψη της Ε.Ε. (Γράφει ο Χρήστος Γκουγκουρέλας)

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.

Η 27η Μαΐου θα είναι τελικά μια ημερομηνία ορόσημο για τα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα. Λίγες μέρες μετά την πρόταση Merkel-Macron για το Ταμείο Ανασυγκρότησης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε τη δική της πρόταση για την μετάβαση της ίδιας της Ένωσης και των κρατών - μελών (κ-μ) της στη μετά τον κορωνοϊό «νέα κανονικότητα».

Η παράδοση στο Βόλφσμπουργκ και ο πρώην «Ενωσίτης» στο Ζάγκρεμπ



ΟΚ, δεν μας έχει λείψει μόνο η Premier League. Όλα μας έχουν λείψει. Μετά τους Αγγλους, ακολούθησαν και οι… Μεσόγειοι χθες. Η Primera Division έχει, πλέον, επίσημη ημερομηνία επανέναρξης της αγωνιστικής περιόδου την 11η Ιουνίου, ως ανακοίνωσε ο (παραπάνω κι από γραφικός) πρόεδρος Χαβιέ Τέμπας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - Επανεξελέγη το Δ.Σ. Παραμένει στο πόστο του ο Ηλίας Μποταΐτης!


Οι αρχαιρεσίες που πραγματοποίησε η ιστορική Αναγέννηση Κολινδρού δεν έβγαλαν είδηση, μιας και ήταν αναμενόμενο να συνεχίσει η πετυχημένη νυν διοίκηση του συλλόγου.

ΕΡΧΕΤΑΙ! - Ποιοτικός καφές, μπρελόκ, κούπα, σημαία και κασκόλ για τους φίλους της ομάδας!



Την δική της μπουτίκ ετοιμάζει η ομάδα της 25ης Μαρτίου! Η ομάδα της Κατερίνης το πάει ...ένα βήμα παραπάνω και αναβαθμίζει το κυλικείο της προσφέροντας τους ποιοτικότερους καφέδες της αγοράς σε όλα τα είδη, κούπα, κασκόλ, μπρελόκ και σημαία του συλλόγου.

Αυτές είναι οι επιχειρήσεις που επανεκκινούν από Δευτέρα 1 Ιουνίου - Λίστα


Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές ότι από Δευτέρα 1 Ιουνίου, επανεκκινούν οι επιχειρήσεις με Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας:

Αλέξανδρος Τζιόλης - «Φόραγα ωτοασπίδες και κοίταζα μπροστά»


Ο Αλέξανδρος Τζιόλης σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε σε όσα άκουγε από τον κόσμο όταν κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά και στην παρακμή της Εθνικής ομάδας για την οποία όπως υπογράμμισε ευθύνονταν οι αποφάσεις των αρμοδίων.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - H προβλήτα της Παραλίας έχει τη δική της ιστορία


H προβλήτα της Παραλίας έχει τη δική της ιστορία. Στη μορφή που τη θυμούνται οι σημερινοί κάτοικοι άρχισε να κατασκευάζεται το 1959 και ολοκληρώθηκε το 1967. Παλιότερα υπήρχε μια άλλη σκάλα, ίσως έργο των Γερμανών κατά την περίοδο της κατοχής.

Συνάντηση εργασίας Γιώργου Νταντάμη με τους εκπροσώπους της Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. Πιερίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ του ΤΕΕ/ΤΚΜ

Προτάσεις φορέων για την αναθεώρηση των χρήσεων γης υπόψη του Αντιδημάρχου ΥΔΟΜ – Τουρισμού

Δήμος Δίου Ολύμπου - Παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων


Παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος   σύμφωνα με το ν Ν.4688/2020 (άρθρο 65)
Σε εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους από Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) και σύμφωνα με τις τροποποιήσεις που επιφέρει το άρθρο 65 του ν. 4688/2020 προχωρά ο Δήμος Δίου-Ολύμπου.

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου Βουλευτής Πιερίας Ν.Δ. Εργόσημο για τους εργάτες γης


Κατατέθηκε σήμερα τροπολογία που επιλύει το κρίσιμο ζήτημα της ασφάλισης των πολιτών τρίτων χωρών που απασχολούνται περιστασιακά σε αγροτικές εργασίες.

Έμειναν Άρης και Σταθμός - Επικύρωση βαθμολογιών

ΕΠΣ Πιερίας – Επικύρωση Βαθμολογιών αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Οι ομάδες που αλλάζουν κατηγορία για την ερχόμενη περίοδο.

Πιστεύω πως Α΄ και Β΄ ΕΠΣ Πιερίας πρέπει να έχουν 16 ομάδες - Η Γ΄ θα είναι βιώσιμη μόνο με νεαρούς ποδοσφαιριστές


Δυο λόγια γι αυτά τα οποία ακούω, συζητάω, αντιλαμβάνομαι και οφείλω να γνωστοποιήσω μέσα απο το παρακάτω κείμενο μου στους εκατοντάδες φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας που διαβάζουν καθημερινά το Pieriasport.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Μαΐου

ΣΑΒΒΑΤΟ 30ΜΑΪΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - Το τραπέζι των πρωταθλητών! (φωτο-βίντεο)


Την άνοδο της στην Γ΄Εθνική γιορτάζει αυτή την ώρα η ομάδα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, με γεύμα που γίνεται προς τιμήν του αγωνιστικού τμήματος σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.

Γιάννης Συμεωνίδης - Ένα ακόμη ποδοσφαιρικό μου ταξίδι έφτασε στο τέλος του


Δυστυχως μετα απο 2 χρονια ενα ακομη ποδοσφαιρικο μου ταξιδι εφτασε στο τελος του.Ενα ταξιδι που ξεκινησε σαν ενα ποδοσφαιρικο στοιχημα για μενα και κατεληξε με την καταξιωση της ομαδας της Αθλητική Ένωση Καρίτσας με την κατακτηση του νταμπλ την περυσινη χρονια και την φετινη αξιοθαυμαστη πορεια της ομαδας στο πρωταθλημα της Γ Εθνικης.

Με Κώστα Τσιαμπέρα και φέτος η Μαρτίου!


Η κοινή πορεία της 25ης Μαρτίου με τον χαρισματικό μέσο Κώστα Τσιαμπέρα θα συνεχιστεί και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, με τις δυο πλευρές να καταλήγουν σε νέα συμφωνία.

Ανανεώσεις στον Πυδναϊκό!


Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχαριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τους Σιώκα Παντελη, Βασίλη Ταφραλη και Διονύση Μιχαηλιδη, οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην ομάδα μας και την επόμενη σεζόν.

Το ξέραμε, το λέγαμε, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ! ΟΔίας Δίου στη Γ Έθνική!


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πήρε σήμερα (29/5) την απόφαση όσο αναφορά τον υποβιβασμό των ομάδων από την Γ' Εθνική.

Πέτρος Κιάφας - Εκπτώσεις σε περίοδο πανδημίας


Αγαπητοί δημότισσες και δημότες του Δήμου Δίου-Ολύμπου,
λόγω των απρόσμενων εξελίξεων το τελευταίο διάστημα, δεν κατέστη δυνατόν να ενημερωθούμε σωστά για να ενημερώσουμε στη συνέχεια και σας, για τις εξελίξεις στον Δήμο και τις πράξεις της διοίκησης.

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο έργο «Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης» της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:

«Μέσα από το τεχνικό πρόγραμμα  στοχευμένων έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, εξελίσσεται ένα μεγάλης σημασίας έργο για την περιοχή, εκσυγχρονίζοντας και αναβαθμίζοντας  τις αθλητικές μας υποδομές, τόσο για την ανάπτυξη του αθλητισμού όσο και την αναψυχή, καλύπτοντας τις ανάγκες των συμπολιτών μας»

3η ΙΟΥΝΗ 2020 το ποδήλατο γιορτάζει μαζί με τους ΕΛ,Π,ΠΙ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

3η ΙΟΥΝΗ 2020 το ποδήλατο γιορτάζει μαζί με τους ΕΛ,Π,ΠΙ.

Δήμος Κατερίνης: Επιχείρηση καθαρισμού - εξωραϊσμού σε κοινόχρηστο χώρο δίπλα από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της περιοχής Βατάν


Τις πρωτοβουλίες, προκειμένου να προστατευθεί το περιβάλλον και να βελτιωθεί η  καθημερινότητα των δημοτών συνεχίζειμε τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου ο  Δήμος Κατερίνης.

Πακέτο στήριξης για να αποφευχθεί το «χειρόφρενο» στα τουριστικά λεωφορεία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την άμεση στήριξη του κλάδου των τουριστικών λεωφορείων που δέχθηκε ισχυρό οικονομικό πλήγμα λόγω της πανδημίας και μέχρι στιγμής δεν τυγχάνει της απαραίτητης προσοχής και ενίσχυσης από την κυβέρνηση ζητούν  Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία με ερώτηση τους προς τους Υπουργούς Τουρισμού και Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Καθαρισμός πλατείας Ηρώων &αύλειου χώρου 16ου Νηπιαγωγείου από συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου


Συνεχίζουν καθημερινά το έργο τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους κοινόχρηστους χώρους, σε χώρους πρασίνου, σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητεςτα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

Με οικονομικότερους όρους και ηλεκτρονικά, οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021


Οικονομικότερα, με ταχύτητα, άμεση εξυπηρέτηση και με ενημέρωση που γίνεται και ηλεκτρονικά, ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης για το νέο ακαδημαϊκό  έτος 2020-2021. Συγκεκριμένα, οι εγγραφές ξεκινούν την 1η Ιουλίου 2020 με έκπτωση αλλά και με δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής της συμπληρωμένης φόρμας εγγραφής.

Όταν το αγγλικό ποδόσφαιρο δαιμονοποιήθηκε από τη Μάργκαρετ Θάτσερ




29 Μαΐου 1985, γήπεδο «Χέιζελ», Βρυξέλλες. Πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λίβερπουλ, ο απολογισμός των επεισοδίων είναι θλιβερός: 39 νεκροί, κυρίως Ιταλοί (από την κατάρρευση ενός τοίχου στην κερκίδα) και 600 τραυματίες.

Ευγενική παροχή νοσοκομειακού εξοπλισμού από τον Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης


Πριν λίγες μέρες μέλη της διοίκησης του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας«ΖΕΥΣ» επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και παρέδωσαν νοσοκομειακό εξοπλισμό.Συγκεκριμένα παραδόθηκαν πακέτο αντιδραστηρίων ανίχνευσης κορωνοϊού (Covid-19), τέσσερις σπαστοί περιπατητήρες αλουμινίου, τέσσερις τροχήλατοι στατήρες ορού τεσσάρων θέσεων και ενός ψυγείου τοποθέτησης ψυχρών επιθεμάτων για την ορθοπεδική κλινική.

Δήμος Κατερίνης: Άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης στην προβλήτα Παραλίας


Κώστας Κουκοδήμος: «Θα καταστεί και πάλι σημείο αναφοράς για κατοίκους & επισκέπτες»

Οι συντονισμένες ενέργειες όλων των υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, υπουργείων, φορέων αυτοδιοίκησης, εμπλεκόμενων υπηρεσιών και ένας πραγματικός αγώνας δρόμου 8 μηνών, οδήγησαν στην έναρξη των εργασιών για τη βελτίωση, επισκευή και επιδιόρθωση της προβλήτας της Παραλίας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για κατοίκους και επισκέπτες.

Άστατος ο καιρός σήμερα - Με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι απογευματινές ώρες στην Μακεδονία


Άστατος θα είναι και σήμερα, Παρασκευή ο καιρός καθώς προβλέπονται τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες

Pieriasport "Για να θυμούνται οι Παλιοί και να μαθαίνουν οι Νέοι"


Ελπίς Ανδρομάχης 1978
Φωτο στο Β΄ΔΑΚ Κατερίνης
Απο το αρχείο του Μπάμπη Λαμπέτσου!

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ – ΔΡΑΣΗ γιορτάζουν με ποδηλατοβόλτα την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου


Με σημείο εκκίνησης, την Πλατεία Ελευθερίας & ώρα 19.00’, την Τετάρτη 3 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, Ποδηλατοβόλτα στην πόλη της Κατερίνης για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης σε συνεργασία με την Ποδηλατική Από- Δραση Πιερίας.

Ερώτηση βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α για τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών


Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών.
Με πρωτοβουλία της Αναπληρώτριας Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Χαράς Καφαντάρη, και τη συνυπογραφή 55 Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.,μεταξύ των οποίων και της βουλεύτριας Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ελισσάβετ(Μπέττυ) Σκούφα, κατατέθηκε σήμερα ερώτηση προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα το μέλλον των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών(ΦΔΠΠ).

Τεχνικές παρεμβάσεις στην Τοπική Κοινότητα Εξοχής από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας



Καθημερινές είναι οι τεχνικές παρεμβάσεις, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με γνώμονα την ασφάλεια και τις ανάγκες των πολιτών.

Ενημέρωση Πρώτης Γραμμής απο το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης


"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ"ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 95,3FM–29 Μαίου, 11:00 – 12:00

#Πρώτη_Γραμμή

Σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας Πλήρες σχέδιο υποδοχής και φιλοξενίας!


Ένα πλήρες σχέδιο για την υποδοχή και τη φιλοξενία επισκεπτών στo Δήμο Κατερίνης τίθεται άμεσα σε εφαρμογή με το άνοιγμα των επιχειρήσεων και την έναρξη της τουριστικής περιόδου.