Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Τετάρτη 13 Μαΐου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 13ΜΑΪΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με το Δ.Σ. του συλλόγου Νοσηλευτών Πιερίας & Γ.Γ ΕΝΕ Μακεδονίας - Θράκης


Στο σπουδαίο ρόλο των νοσηλευτών και νοσηλευτριών που αναδείχθηκε ιδιαίτερα στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης αναφέρθηκε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, στη συνάντηση που είχε σήμερα - Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή,στο δημαρχείο, με το Σύλλογο Νοσηλευτών Πιερίας.

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κατερίνης με τον Πρόεδρο & τα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν.Πιερίας


Η διαχείριση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Λιμένα Παραλίας, η αποτελεσματική συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και ζητήματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της νέας Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν.Πιερίαςτέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο Δημαρχείο, μεταξύ του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, Αστέριου Μπουσνάκη.

ΕΠΣ Πιερίας: Το πιθανότερο να πέσουν οι ομάδες χωρίς μαθηματικές ελπίδες - Θα πέσει το κόστος της διαιτησίας - 90% ο Δίας θα σωθεί


Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά χθές ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιος Τόκας. Ο έμπειρος Καριτσιώτης παράγοντας, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Μπάμπη Πεΐδη, η οποία έβγαλε αρκετές και σημαντικές ειδήσεις για τα ποδοσφαιρικά πράγματα της περιοχής μας.

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο έργο «Βελτίωση εγκαταστάσεων αμφιθεάτρου στο πάρκο ’40 στην Τ.Κ. Μεθώνης, Δήμου Πύδνας - Κολινδρού» και σε παρεμβάσεις στην είσοδο της Μεθώνης


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:
« Με την υλοποίηση σειράς σημαντικών παρεμβάσεων, για τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών, που θα συμβάλουν στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, συνεχίζει το αναπτυξιακό της έργο»

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης στο Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κουκοδήμο Κώστα


Συνάντηση ενημέρωσης με το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Κατερίνης, τη Παρασκευή 8 Μαΐου 2020.

Παίζουν μπάλα το Σαββατοκύριακο στη Γερμανία!


Μετά την απόφαση για επανέναρξη των πρωταθλημάτων στις 16 Μαίου, στην Γερμανία ορίστηκαν και οι ημερομηνίες για τα ημιτελικά και τον τελικό του Κυπέλλου.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - Τι νέο ισχύει απο σήμερα. Που μπορείτε να γυμναστείτε


Ξεκινά από σήμερα Τρίτη (12/5) η δεύτερη φάση της σταδιακής χαλάρωσης των περιορισμών στη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών.

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Διευκρινίσεις για τους εργάτες γης


Σύμφωνα με διευκρινιστικές οδηγίες αναφορικά με το Άρθρο 42 της από 2-5-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τη μετάκληση πολίτη τρίτης χώρας για απασχόληση στην εποχιακή αγροτική οικονομία ισχύουν τα ακόλουθα.

Κωνσταντίνος Κιτιξής Αντιπρόεδρος και μέλος της ΣτΑ Οικονομικού Επιμελητηρίου : " Δέκα προτάσεις μας για τον τουρισμό "


Ο Κιτιξής Κωνσταντίνος Αντιπρόεδρος και μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων (ΣτΑ) του Οικονομικού Επιμελητήριού Ελλάδος επισημαίνει ότι Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων, η οποία είναι η συνέχεια της ΠΑΣΚΟ – Σ. ως υπεύθυνη παράταξη 35 χρόνια τώρα,

Δ.Ε.Υ.Α.Κ.: Εργασίες συντήρησης του αντλιοστασίου ύδρευσης στην Τ.Κ. Παραλίας


Την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του αντλιοστασίου ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης στην Τ.Κ. Παραλίας, εξασφαλίζουν οι εργασίες συντήρησης του εξοπλισμού, οι οποίες υλοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν στη διάρκεια της ημέρας.

Ανοικτό το Α’ ΔΑΚ για τους υποψήφιους των Πανελλήνιων που θα εξεταστούν σε αγωνίσματα


O Δήμος Κατερίνης προκειμένου να διευκολύνει τους υποψήφιους για ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές που θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ανακοινώνει ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Α’ ΔΑΚ θα είναι στη διάθεση μόνο για ατομική προπόνηση υποψηφίων των παραπάνω κατηγοριών.

Απολυμάνσεις στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης & στο Περιφερειακό Ιατρείο Κορινού


Απολυμάνσεις στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης και στο Περιφερειακό Ιατρείο Κορινού πραγματοποίησε ο Δήμος Κατερίνης το Σάββατο 9/5, στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για την ασφάλεια δημοτών, λόγω κορωνοϊού.

Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης - Εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας (φωτο)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου στις 8 Μαΐου, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, διοργανώνει εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 4 Μαΐου έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου, στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης (6ο χλμ. Κατερίνης – Αρωνά), και κατά τις ώρες 9:00-13:00.