Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ο καιρός στην Κατερίνη - Τρίτη 5 Μαΐου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΤΡΙΤΗ 5ΜΑΪΟΥ

Pieriasport "Για να θυμούνται οι Παλιοί και να μαθαίνουν οι Νέοι"


Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας 1984-85΄
Το πρώτο κύπελλο της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης στο Β΄ΔΑΚ
ΑΕ Ποντίων-Αναγέννηση Κολινδρού 1-1 κ.α. και παράταση,  6-5 στα πέναλτι
Σκόρερ Μπ. Πεΐδης (1-0) - Σάκ. Τραούδας (1-1)

Στη φωτο οι κυπελλούχοι της ΑΕΠ οι:

Ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού Covid 19


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Για την προάσπιση και προαγωγή της υγείας του πληθυσμού, διενεργήθηκαν έλεγχοι, ενώ θα πραγματοποιηθούν και επανέλεγχοι, για τη λήψη μέτρων, για την εφαρμογή του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου των κατεπειγόντων μέτρων, για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού Covid 19»

Δεν χαλαρώνουν τα μέτρα απολυμάνσεων στον Δ.Κατερίνης


Αν και αποσύρονται σταδιακά, και έως ένα επίπεδο, τα μέτρα που είχαν ληφθεί από τα συναρμόδια υπουργεία για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, ο Δήμος Κατερίνης δεν χαλαρώνει τις προσπάθειές του ως προς τις απολυμάνσεις που τακτικά διενεργεί στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας, μέτρο που είχε αποφασίσει ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης.

Δήμος Κατερίνης: Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας στις Τ.Κ. Μοσχοχωρίου – Κ.Μηλιάς


Στη βελτίωση – αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας συμβάλλουν οι παρεμβάσεις, που υλοποιεί καθημερινά η Aντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

Δήμος Κατερίνης: Πώς επαναλειτουργούν από σήμερα και έως τις 11 Μαΐου οι ανοικτοί αθλητικοί χώροι


Με βάση το σχέδιο για τον αθλητισμό που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης,ο Οργανισμός Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει τα εξής:

Αναμένουμε σύσσωμοι την επανεκκίνηση σχολών και γυμναστηρίων!

Coach Prasentation Kostas Huron from the President E.O.P.T. Thomas Smiaris 
of Fight Games in March 2020 and the last of the Year !!
Η παρουσίαση προπονητών απο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών τεχνών Θ. Σμιάρη κατά την διεξαγωγή των αγώνων τον Μάρτιο του 2020 όπου ήταν και η τελευταία επίσημη διοργάνωση για το έτος 2020!

Κοπή χόρτων στη 10η Επαρχιακή Οδό πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Καθημερινά η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ιεραρχεί ανάγκες και υλοποιεί χρήσιμες παρεμβάσεις, σε όλο το οδικό δίκτυο, για την ασφαλή μετακίνηση και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών»

Έγκριση 510.000 ευρώ για τον Δήμο Δίου Ολύμπου


Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό  Υποδομών και Μεταφορών, κ. Kώστα Αχ. Kαραμανλή, που ανταποκρίθηκε άμεσα  και ενέκρινε  ποσό ύψους 510.000 ευρώ για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου,

Καμία πρόνοια για τους 4.000 καταρτιζόμενους στα ΔΙΕΚ- Χωρίς εξ αποστάσεως εκπαίδευση, χωρίς ημερομηνία εξετάσεων πιστοποίησης


Ερώτηση 48 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία της Ε. Σκούφα

Τη λήψη μέτρων αλλά και απαντήσεις από την υπουργό Παιδείας, σχετικά με τους καταρτιζόμενους των ΔΙΕΚ για τους οποίους δεν υπήρξε καμία μέριμνα την περίοδο της πανδημίας, ζητούν με ερώτησή τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

'Ένα "Α" και δύο "Ε"


*Του Φώντα Μπαραλιάκου

Ως τώρα λειτουργήσαμε πειθαρχημένα και με συντεταγμένο σχέδιο. Κατακτήσαμε δίκαια μία «αριστεία» στη διαχείριση της εξάπλωσης της πανδημίας στη χώρα. Αυτό το επίτευγμα το πιστώνεται κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας. Είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε το θετικό πρόσημο και στην φάση της σταδιακής άρσης των μέτρων.

Δήμος Κατερίνης - Τμήμα Πολιτικής Προστασίας: Ανακοίνωση για τον καθαρισμό οικοπέδων από ξερά χόρτα και εύφλεκτα υλικά


Σύμφωνα με τα όσα ορίζει η υπ’ αριθ. 4/2012 Διάταξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης», οι ιδιοκτήτες, νομείς, και επικαρπωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκο¬νται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε α¬πόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, υποχρεούνται στην αποψίλωση αυτών από τα ξηρά χόρτα και στην απομάκρυνση άλλων εύφλεκτων υλικών που βρίσκονται μέσα σ’ αυτά.

Η δημοτική αστυνομία ενημερώνει τους δημότες για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Κατερίνης


Τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τέθηκαν σε λειτουργία στην πόλη της Κατερίνης από την 1η Μαΐου ενημέρωσε κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Γιώργο Τσιαλό.
Υπενθυμίζεται, ότι, όπως ανακοίνωσε η δημοτική αστυνομία:

Ενίσχυση του δήμου Δίου Ολύμπου με το ποσό των 510.000 ευρώ για αστική οδοποιία


Από  την έναρξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου,ο Δήμος Δίου-Ολύμπου βρέθηκε για ακόμη μια φορά, στο επίκεντρο επικίνδυνων φυσικών φαινομένων, με έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες.

Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας - Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 7 Μαΐου


Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020 από της 09:00 έως της 13:00 στο Αγροτικό Ιατρείο στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας.

Υπέγραψε επαγγελματίας και ανανεώνει στην Αγγλική "Harrogate Town" ο Παναγιώτης Κατσαμάγκας!


Μια πολύ καλή χρονιά ήταν αυτή που κύλησε για τον Παναγιώτη Κατσαμάγκα. Ο ποδοσφαιριστής απο τον Λόφο Πιερίας μετακόμισε πέρσι στην Αγγλία όπου βρίσκονταν ήδη για επαγγελματικούς λόγους ο αδερφός του Κώστας, (πρώην ποδοσφαιριστής του ΓΑΣ Σβορώνου).

ΤΩΡΑ περισσότερο απο κάθε άλλη φορά! Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας!


Ο καιρός στην Πιερία - Δευτέρα 4 Μαΐου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4ΜΑΪΟΥ