Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Δυνατότητα μετάκλησης εργατών για εργασίες απο τρίτες χώρες


     Με την τελευταία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ρυθμίζεται το σοβαρό ζήτημα των εργατών γης από τρίτες χώρες.

Ο Κινέζος που έστησε ματς (με σκορ… 8-0) και χάθηκε από προσώπου γηςΤα σκανδιναβικά πρωταθλήματα μπήκαν δειλά δειλά στα πρώτα χρόνια του κουπονιού, προ 20ετίας, με τον Ελληνα να μην κατανοεί ποτέ πώς προφέρονται σωστά οι ομάδες. Κάτι λογικό. Καμία… Τζουργκάρντεν δεν υπήρχε αλλά τη μάθαμε έτσι και όχι Γιουργκόρντεν, αντίστοιχα καμία Λιουνγκσίλε , Χάκεν, Νόρκεπινγκ, Μπράγκε (αλλά, αντίστοιχα Γιουνγκσκίλε, Χέκεν, Νόρσεπινγκ, Μπρόγκε).

Γιάννης Παπαδόπουλος - Τα γκολ της περιόδου και τα πάρε βάλε στους συμπαίκτες του! (βίντεο)


Απο τους πρωταγωνιστές της φετινής ανόδου της 25ης Μαρτίου στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας ο έμπειρος επιθετικός Γιάννης Παπαδόπουλος.

Το περίφημο τρενάκι των λιγνιτωρυχείων Μοσχοποτάμου Πιερίας

Μια ξεχασμένη σιδηροδρομική σύνδεση της γραμμής Δρυάνιστα – Κατερίνη – Σκάλα Βρωμερής (Καλλιθέα)


Μπορεί στον περισσότερο κόσμο να είναι γνωστό το τραίνο της Καρατζόβας, το οποίο συνέδεε τα χωριά της Αριδαίας με τη Σκύδρα, ή ο «Μουτζούρης», όπως λεγόταν κάποτε το τραινάκι του Πηλίου, όμως ένα τέτοιο παρόμοιο τρένο, άγνωστο σχεδόν στις μέρες μας, υπήρχε και στην Πιερία κατά την εποχή του μεσοπολέμου.

Πρωταθλήτρια η Επισκοπή του Βλάση Ανδρικόπουλου!


Πρωταθλήτρια και η Επισκοπή του Βλάση Ανδρικόπουλου στον όμιλο της Κρήτης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ρεθύμνου, μετά απο μια καλή χρονιά στη Γ΄Εθνική κατηγορία, ανήκει πλέον και αυτός στους ποδοσφαιριστές που μέσα απο τα παιχνίδια τους, βοήθησαν στην άνοδο της Επισκοπής στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Ο κυπελλούχος θα βγεί με ...κλήρωση


Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι για τα τοπικά Κύπελλα, όπου δεν υπάρχουν νικητές, θα αναδεικνύονται μέσω κληρώσεων, που θα διεξάγονται από τις Ενώσεις.

Στην επόμενη Εκτελεστική Επιτροπή θα αποφασιστεί πως θα διαμορφωθούν τα πρωταθλήματα


Για τις αποφάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που συνεδρίασε στις 29 Απριλίου 2020 μέσω τηλεδιάσκεψης, μίλησε στο greveniotis.gr, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης.

Εγγραφές στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης - Οι αιτήσεις ξεκίνησαν


Τα Μουσικά Σχολεία ιδρύθηκαν το 1988 και αποτελούν μια αναβάθμιση του ελληνικού δημόσιου σχολείου. Στα Μουσικά Σχολεία διδάσκονται όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στα γενικά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας.

Τέλος ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και αριθμός ταυτότητας – Έρχεται ο προσωπικός αριθμός


«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ψηφιακό άλμα σε σχέση με την πρότερη κατάσταση, αλλά είναι το πρώτο βήμα από όσα σχεδιάζουμε», επεσήμανε ο Πιερρακάκης

Ο καιρός στην Πιερία - Κυριακή 3 Μαΐου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3ΜΑΪΟΥ