Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Σταμάτης Κέπεντζης - Ξέρουν οι ποδοσφαιριστές μου ότι τους αγαπώ!Με το δικό του τρόπο ο προπονητής του Ολύμπου Αγ. Σπυρίδωνα Σταμάτης Κέπεντζης, κοινοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook το δικό του σχόλιο για την άνοδο της ομάδας του στη Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Ακαδημία ΠΠΠ - Ένα περίεργο τέλος


Ένα περίεργο το τέλος.

Δυστυχώς αυτή η ποδοσφαιρική χρονιά έλαβε τέλος με πολύ παράξενο και απρόσμενο τρόπο.
Με έναν τρόπο που σύντομα θα αποτελεί μια ανάμνηση. Η Ακαδημία ΠΠΠ θα επιστρέψει το ίδιο δυνατή όποτε οι συνθήκες θα είναι εφικτές.

Ομάδες που δεν υπάρχουν πια. Από τις Κάννες του Ζιντάν στη η Γέιδα του Μουνιόθ

Ηλίας Μπαζάκος - Προσωπικά θα προτιμούσα να τελείωνε στο γήπεδο


Την δική του τοποθέτηση για την άνοδο της ομάδας του στη Γ΄Εθνική κατηγορία κοινοποίησε ο τεχνικός του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου Ηλίας Μπαζάκος.

Εκπαιδευτικοί στους καιρούς του κορονοϊού


Κάποιοι συνάδελφοι μας αποκάλεσαν καραγκιόζηδες, ως μέλη του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας, ακολουθώντας τη γνωστή τακτική του τσουβαλιάσματος. Προς αποκατάσταση της αλήθειας να θυμίσουμε ότι η Κίνηση Ελεύθερων Εκπαιδευτικών, αν και πρώτη δύναμη στις τελευταίες εκλογές, εκπροσωπείται στο Δ.Σ. με 2 απλά μέλη, αφού έτσι αποφάσισαν οι κομματικές παρατάξεις, που έτσι κι αλλιώς πρωταγωνιστούν στο θέατρο σκιών, που παίζεται στο συνδικαλιστικό μας όργανο.

Δήμος Κατερίνης – Αντιδημαρχία Κοινοτήτων: Επιτακτική ανάγκη η βελτίωση της εικόνας &λειτουργικότητας του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κορινού


Η καταγραφή και  δρομολόγηση επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων που υφίστανται στον Σιδηροδρομικό ΣταθμόΚορινού, τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιδημάρχου Κοινοτήτων Κώστα Γραμματικόπουλου, με τον προϊστάμενο κτιριακών υποδομών του ΟΣΕ Γεώργιο Στύλο.

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης και αγροτικής οδοποιίας από τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Προτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους. Μέσα από την υλοποίηση στοχευμένων έργων, λειτουργούμε προληπτικά, προκειμένου να εκμηδενιστούν οι κίνδυνοι από την εκδήλωση τυχόν πλημμυρικών φαινομένων»

Εργασίες αποψίλωσης χόρτων και καθαρισμού από σκουπίδια από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Ενισχύοντας την ασφάλεια των οδηγών, βελτιώνοντας την αισθητική τουριστική εικόνα της περιοχής και καθιστώντας την Πιερία εύκολα προσβάσιμη, συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις καθημερινές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας»

Υλοποίηση του νέου προγράμματος κατ’ οίκον διανομής έτοιμων γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες από τους υπαλλήλους του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι»


Ο Δήμος Δίου Ολύμπου προχώρησε στην υλοποίηση του νέου προγράμματος διανομής έτοιμων γευμάτων και τροφίμων μακράς σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου με την συμβολή των υπαλλήλων του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά


ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ
Ο φετινός εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς συμπίπτει με την αρχή της σταδιακής εξόδου μας από την παρούσα φάση της πανδημικής κρίσης.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Δίου Ολύμπου


«Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου» 

Καλείστε να συμμετέχετε στην 7η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 με ώρα έναρξης 18.00  για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.