Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Τετάρτη 29 Απριλίου

 Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Απαγορεύονται οι ομαδικές προπονήσεις - Μόνο ατομικά οι αθλητές απο τις 4/5


Προπονήσεις μόνο σε ατομικό επίπεδο και χωρίς εμβόλιο – δεν θα υπάρξουν θεατές στα γήπεδα.
Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη με τις Ομοσπονδίες και τις Λίγκες.

Δήμος Κατερίνης: Ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Ελατοχωρίου


Στην ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Ελατοχωρίου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μ.Αλεξάνδρου συμβάλλουν οι εργασίες της Αντιδημαρχίας Κοινοτήτων, που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ελατοχωρίου& το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Πώς το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι του καθεστώτος των Κιμ στη Βόρεια Κορέα Ζει ή όχι ο Κιμ Γιονγκ (ή, ορθώς, Τζονγκ) Ουν; Πέθανε, τον καθάρισαν, κρύβεται; Ερωτήματα της εποχής αλλά απαντήσεις δεν υπάρχουν μιας και η Βόρεια Κορέα είναι το πιο απομονωμένο κράτος του κόσμου.

Δήμος Κατερίνης – Βοήθεια στο σπίτι: Καθημερινά δύο γεύματα σε 680 απόρους & ευπαθείς ομάδες


Για τη διανομή σε καθημερινή βάση (επί 14 συνολικά ημέρες), με αφετηρία χθες Δευτέρα 27 Απριλίου, δύο γευμάτων σε 680 ωφελούμενους του διευρυμένου - για την περίοδο της πανδημίας - προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», μεριμνούν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας: σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση όλων των έκτακτων καιρικών φαινομένων αλλά και την αντιμετώπιση του έκτακτου υγειονομικού ιού που μας απειλεί ακόμα


# Μένουμε Σπίτι
# Είμαστε όλοι μαζί
# Μένουμε Μακριά

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:
Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας ΠΙΕΡΙΑΣ είναι σε επιχειρησιακή ετοιμότητα καθόλη τη διάρκεια του έτους, για την αντιμετώπιση κάθε είδους έκτακτης ανάγκης ενώ βρίσκεται πάντα σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τον συντονισμό των απαιτούμενων ενεργειών αντιμετώπισής τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει τις παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Με αποτελεσματικό σχεδιασμό και έγκαιρη επέμβαση, υλοποιούμε παρεμβάσεις, με καθαρισμούς ρεμάτων για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής»

Όταν ο Ντίνος Καμπάς με την εθνική Ελλάδος έπαιρνε το 0-0 απο την Βραζιλία στο Μαρακανά μπροστά σε 100.000 φιλάθλους

Οι παλιότεροι αναφέρονται συχνά-πυκνά στην περίφημη φουρνιά της Εθνικής ομάδας που δεν κατάφερε στα σημεία να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1970.

Ενίσχυση της UEFA στο ποδόσφαιρο με 236,5 εκατομμύρια ευρώ!


Ένα σημαντικό ποσό, προκειμένου να βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι οικονομικές συνέπειες του κορονοϊού αναμένεται να εκταμιεύσει η UEFA για την ενίσχυση στις 55 ομοσπονδίες- μέλη της.

Δήμος Κατερίνης: Αποκατάσταση βλάβης στο αρδευτικό δίκτυο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου


Για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των αρδευτικών δικτύων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, καθώς και για την αξιοποίηση του διαθέσιμου υδάτινου δυναμικού μεριμνά ο Δήμος Κατερίνης.

Δωρεά απορριμματοφόρου του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Διονύση Πασχάλη» στον δήμο Δίου Ολύμπου


ΔΩΡΕΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Δίου - Ολύμπου παρέλαβε ένα απορριμματοφόρο όχημα, το οποίο αποτελεί δωρεά του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Διονύση Πασχάλη».

Δήμος Κατερίνης - ΟΠΠΑΠ: Εκτεταμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας των εγκαταστάσεων στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα


Κώστας Κουκοδήμος: «Κάνουμε καλύτερους τους αθλητικούς χώρους. Η συστηματική δουλειά που γίνεται τώρα εν μέσω υγειονομικής κρίσης, θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα της επόμενης ημέρας για αθλητές & σωματεία»

Προγραμματισμός καθαρισμού Δεξαμενής Ύδρευσης Κορινού


Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με προσήλωση στον στόχο της, που είναι η αδιάλειπτη υδροδότηση και ποιοτική παροχέτευση με πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας, στο σύνολο τόσο των Δημοτικών, Τοπικών Ενοτήτων όσο και στην πόλη της Κατερίνης, την Τρίτη 28 Απριλίου 2020 θα προβεί σε εργασίες καθαρισμού της υδρευτικής δεξαμενής της Τ.Κ Κορινού.

Ο καιρός στην Πιερία - Τρίτη 28 Απριλίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΤΡΙΤΗ 28ΑΠΡΙΛΙΟΥ