Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο - Δείχνει να "κλειδώνουν" οι βαθμολογίες


Για οριστική διακοπή πάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε όλη τη χώρα. Οι ανακοινώσεις της ΕΠΟ αναμένονται με ενδιαφέρον αλλά και και δείχνει να ξεκαθαρίζει το τοπίο με τα πρωταθλήματα να μένουν ώς είναι (όσο αφορά την εξέλιξη τους) και ουσιαστικά να παραμένουν ώς τελικές οι βαθμολογίες της τελευταίας, προ κορονοϊού αγωνιστικής.

Η ώρα της επιστροφής! - Ιστορικές στιγμές για τον Πιερικό - Επιστρέφει στα σαλόνια ο Άρχοντας του Βορρά!


Τα καλύτερα νέα έρχονται για τον ιστορικότερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της Πιερίας, με τον Πιερικό να επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες και να ξεπερνάει την εποχή της απαξίωσης στην οποία είχε περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Καθαρισμός & Εύρυθμη Λειτουργία των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων από τη ΔΕΥΑΚ


Σε αποψίλωση χόρτων και ευπρεπισμό στο σύνολο του περιβάλλοντος χώρου των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) Κατερίνης προέβη η ΔΕΥΑΚ το Σαββατοκύριακο 25-26 Απριλίου. Ειδικότερα συνεργείο με κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό ανέλαβε αφενός την κοπή των χόρτων, θάμνων και ποών και αφετέρου την συσσώρευση και την αποκομιδή των απορριμμάτων που προέκυψαν.

Σταδιακή επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων


Στη σύσταση και συγκρότηση «Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής» στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την ΕΟΕ, προχώρησε με απόφασή του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Δυο μέτρα απόσταση στην παραλία το καλοκαίρι


Για τις συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσουμε και στο προσεχές διάστημα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού μίλησε στον ΣΚΑΪ ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Νίκος Σύψας.

Φωνές για οριστική διακοπή σε ΕΠΣ και Γ΄Εθνική - Σημαντική τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΟ την Τετάρτη


Με πολλά «καυτά» θέματα θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την προσεχή Τετάρτη (29/4).

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Στέργιος Τόκας: Περιμένουμε την ΕΠΟ για να προχωρήσουμε και συμμετοχές για την αιμοδοσία


Με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέργιο Τόκα μίλησε το Pieriasport για την κατάσταση που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πιερίας και την Γ΄Εθνική κατηγορία.

Εξ αποστάσεως διδασκαλία για τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης


Ανταποκρινόμενοιστα νέα δεδομένα στα οποία μας έθεσεη Πανδημία του Covid-19 στην χώρα μας, τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και η Διοίκηση, μεριμνήσαμε εξ αρχής για την δημιουργία των συνθηκών πραγματοποίησης εξ αποστάσεως διδασκαλίας με τους μαθητές μας.

Δήμος Κατερίνης - «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» : Συνεχίζει από την ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για τις ευπαθείς ομάδες δημοτών


1685 κατ’ οίκον επισκέψεις έως σήμερα

Στα αιτήματα εξυπηρέτησης των δημοτών για θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και παροχής κατ’ οίκον ειδών πρώτης ανάγκης ανταποκρίνεται καθημερινά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, ο Δήμος Κατερίνης μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας - Ενημέρωση για προστασία των μελισσών από ψεκασμούς


Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υπενθυμίζει στους παραγωγούς τη αναγκαιότητα προστασίας των μελισσών από τους διενεργούμενους ψεκασμούς κατά την περίοδο ανθοφορίας των καλλιεργειών.

Δήμος Κατερίνης: Κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας διενεργεί ελέγχους στους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς


Η μείωση των εγκαταλελειμμένων ζώων συντροφιάς, φαινόμενο το οποίο εμφανίζει αυξητικές τάσεις, με αποτέλεσμα να εντείνεται το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων συνιστά έναν από τους κύριους στόχους των εντατικών έλεγχων - που είναι σε εξέλιξη -  από  κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, σε ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων συντροφιάς.

Ευχαριστήριο Τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου Λαγοράχης - Μελιαδίου


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Κοινοτικού Συμβουλίου Λαγοράχης – Μελιαδίου ευχαριστούν το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Συμεωνίδη που ανταποκρίθηκε άμεσα σε κάθε επείγουσα έκκλησή μας για αποκατάσταση ζημιών

Ο καιρός στην Πιερία - Δευτέρα 27 Απριλίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 27ΑΠΡΙΛΙΟΥ