Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Pieriasport "Για να θυμούνται οι Παλιοί και να μαθαίνουν οι Νέοι"

ΑΕ Ποντίων Κατερίνης
Ποδοσφαιρική χρονιά 1984
Αγώνας μπαράζ με Άρη Κοκκινοπλιτών και νίκη 2-0 στο Β΄ΔΑΚ

Οικογενειακή τραγωδία - Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του


Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Πυλαιώτικα.

Το… δεδικασμένο της Οϊνλεχ Τάλμποτ. Πρωτάθλημα με μέσο όρο βαθμών!Πρόκειται για σύλλογο στη Σκωτία που ιδρύθηκε το μακρινό 1909 και πήρε το όνομά της από τον αριστοκράτη της περιοχής, βαρώνο Ρίτσαρντ Τάλμποτ. Η… παγκοσμίως άγνωστη, ακόμη και στο στοίχημα κουπόνι, Οϊνλεχ Τάλμποτ πρόκειται για τρομερά πετυχημένη ομάδα σε επίπεδο junior.

Pieriasport - Μπείτε και απαντήστε για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΠιερίαςΤα λάθη που κάνουμε όταν γυμναζόμαστε στο σπίτι


Την  εποχή  της  καραντίνα  όλοι λίγο πολλοί έχουμε βρει τις οικιακές δραστηριότητες  που  μας  κάνουν  να  περνάμε  ευχάριστα  τον  χρόνο  μας. Άλλοι  το έχουν ρίξει στη μαγειρική και στο φαγητό, ενώ άλλοι ασχολούνται με την γυμναστική.

Γ΄Εθνική - Αποφασίζουν για συνέχιση ή όχι των πρωταθλημάτων, μπαράζ και άνοδο των 8 πρωταθλητών


Μέσα στα πρώτα24ωρα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ξεδιαλύνει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο αναφορικά με την τύχη του φετινού Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Ισόβιος αποκλεισμός σε 15 φυσικά πρόσωπα για έξι χειραγωγημένα ματς


Βάσει του Άρθρου 27 του Κώδικα Δεοντολογίας περί «προκαθορισμού αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους», παραπέμπει τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ατρόμητος, καθώς και τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργο Σπανό, το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ στο δικαστικό τμήμα της ίδιας επιτροπής.

Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία - Η Γ’ Λυκείου στις 11 Μαΐου


O τρόπος με τον οποίο θα επαναλειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες απασχολεί έντονα την κυβέρνηση ενώ οι πολίτες αναμένουν το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την ερχόμενη εβδομάδα, στο οποίο θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Ευχαριστήριο του Διευθυντή και του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Διευθυντής και το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ.Διονύση Πασχάλη, Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΔΙΟΝΥΣΗΣ Α. ΠΑΣΧΑΛΗΣ»

Ο καιρός στην Πιερία - Κυριακή 26 Απριλίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26ΑΠΡΙΛΙΟΥ