Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Νίκος Σαμολαδάς - Το ποδόσφαιρο μπήκε σε δεύτερη μοίρα αφού προέχει η υγεία όλων


Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Τρίκαλα  Νίκος Σαμολαδάς σε γραπτό του μήνυμα σημειώνει εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Λαμιώτης αυτοκινητιστής επέστρεψε απο δρομολόγιο με κορωνοϊό - Μαζί στο ταξίδι και Κατερινιώτης συνοδηγός


Όπως γίνεται γνωστό, ένας 54χρονος Λαμιώτης, επαγγελματίας αυτοκινητιστής, ο οποίος είχε ταξιδέψει πρόσφατα σε Ρωσία και Πολωνία, απ' όπου επέστρεψε την Μ. Τετάρτη, έχει πληγεί από τον κορονοϊό.

Χαλάει ο καιρός - Σταδιακή επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες σήμερα


Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τη τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2020, με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές βροχές και ενδεχομένως τις σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια της χώρας. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι σταδιακά θα ενισχυθούν.

Μαζί οι "μελανόλευκες" οικογένειες ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ στον δρόμο προς την Αγία Ανάσταση


Μαζί οι «μελανόλευκες» οικογένειες ΠΙΕΡΙΚΟΥ και ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ στο δρόμο προς την Αγία Ανάσταση - Αδέρφια η απόσταση ενώνει

Ο Κολινδρός απο ψηλά (βίντεο) 18-4-2020

Του Σάκη Χασαπέτη

Όταν το Πάσχα είχε, στην Ελλάδα, Κύπελλο Υπάρχουν μερικές ποδοσφαιρικές έννοιες που χάθηκαν στη λήθη και έχουν απομείνει ως φράσεις κλισέ. Π.χ. το «ΠΟΚ» που, εν αντιθέσει με το τι νομίζει η κοινή γνώμη σήμερα, δεν σήμαινε «Ποδοσφαιρικές Ομάδες Κέντρου» αλλά προήλθε από τα αρχικά των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και το «Κ» από το Κωνσταντινούπολη για την ΑΕΚ (καθώς τότε επισήμως ονομαζόταν «Κωνσταντινουπόλεως Α.Ε.»!).

Ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος και ο Δήμαρχος Κατερίνης άναψαν το καντήλι στον τάφο του πεσόντος κατά την απελευθέρωση της Κατερίνης Αντισυνταγματάρχη Σβορώνου


Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την προστασία από τον κορωνοιό τη Μεγάλη Παρασκευή, τα κοιμητήρια παρέμειναν κλειστά, εφαρμόζοντας τις οδηγίες του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη.