Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Συλλυπητήριο Μήνυμα


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Το Πιερικό ποδόσφαιρο και η μελανόλευκη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θρηνεί την απώλεια του παλαίμαχου, βετεράνου ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Χριστοφορίδη.

Δήμος Κατερίνης – Αντιδημαρχία Κοινοτήτων: Δωρεά ειδικών μασκών προστασίας στην Τροχαία


Συσκευασίες ειδικών μασκών προστασίας παρέδωσε στο Διοικητή της Τροχαίας Κατερίνης Γιώργο Πουτουρίδη, ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης Κώστας Γραμματικόπουλος. Το συγκεκριμένο υλικό προορίζεται για την ενίσχυση της προστασίας των στελεχών της τροχαίας πόλεως και εθνικών οδών αντίστοιχα.

Δήμος Κατερίνης: Εσείς μείνετε σπίτι. Εμείς ανάβουμε τα καντήλια τη Μ. Παρασκευή στα κοιμητήρια!


 Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά  τα κοιμητήρια όλης της χώρας, τα οποία συγκαταλέγονται στους τόπους λατρείας,  παραμένουν κλειστά.

Εύξεινος Πόντος Κορινού - Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!Κώστας Παπουτσίδης - Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση!


Γιώργος Γεωργιάδης για τον Γιάννη Χριστοφορίδη: Πήγαινα για κρεατόπιτα στο μαγαζί - Τους περνούσε όλους περπατώντας!


Πήγαινα για κρεατόπιτα στο μαγαζί
Ήταν νόστιμες
Αυτός πίσω από τον πάγκο, στριφνός, νευρικός.
Έβλεπα τις παλιές φωτογραφίες στον τοίχο.

Το Κουτούκι του Νικόλα - Ανοιχτά το Πάσχα! Ψήνουμε το αρνάκι και το φέρνουμε στο σπίτι σας!


Έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε μετά τις νέες εξελίξεις και την Κυριακή του Πάσχα...προπαραγγελίες για Αρνί και Κοκορέτσι μέχρι την Μ. Τετάρτη. 
Τα φέρνουμε στην πόρτα σας!

Το πρωτάθλημα Σιγκαπούρης είναι ό,τι πιο απίθανο ποδοσφαιρικό έχεις διαβάσει ποτέ «Αλλού τρώει, αλλού πίνει…» και σήμερα με το τελευταίο μέρος: τα εκτός Ευρώπης γεωγραφικά, ποδοσφαιρικά παράδοξα. Βεβαίως, σε δύο μέρη του πλανήτη, πλέον είναι… κανόνας: ΗΠΑ και Αυστραλία.

Ψησταριά - Κοτόπουλα "ΛΕΩΝΙΔΑΣ": Καλό Πάσχα!


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ένα ξεχωριστό Άγιο Πάσχα


Η μεγάλη οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δημιούργησε τη δική της Αναστάσιμη λαμπάδα, τα τσουρέκια καθώς και τις Πασχαλινές ευχές της, όπως επιτάσσει η παράδοση για αυτήν την ξεχωριστή Πασχαλινή γιορτή που θα γιορτάσουμε σύσσωμη όλη η χώρα μας.

ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ - Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Σύλλογος Παλαιμάχων Πιερικού - Συλλυπητήριο μήνυμα


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του μέλους μας, βετεράνου ποδοσφαιριστή της μελανόλευκης ομάδα μας, Γιάννη Χριστοφορίδη.

Πενθεί η μεγάλη οικογένεια του Πιερικού - Έφυγε ο Γιαννάκος Χριστοφορίδης

Μια απο τις μεγάλες ποδοσφαιρικές παρουσίες του Πιερικού ποδοσφαίρου και ένας απο τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του Πιερικού τη δεκαετία του 60, ο Γιάννης Χριστοφορίδης, έφυγε απο τη ζωή σήμερα Πέμπτη 16 Απριλίου 2020, περνώντας στο πάνθεον της αιωνιότητας.

Δήμος Κατερίνης: Η λειτουργία των συνεργείων της υπηρεσίας καθαριότητας εν όψει του Πάσχα


Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι λόγω των εορτών δεν θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων την Κυριακή του Πάσχα, ενώ τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα θα γίνει αποκομιδή (και ανακύκλωση), μόνο στην περιοχή του κέντρου.

Πρωτοβουλία για μια ισότιμη Ευρώπη: Να διαγραφεί κατά τα 2/3 το εθνικό χρέος: Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Ελλάδας και Πορτογαλίας


Ομάδα γερμανών διανοουμένων και καλλιτεχνών καλεί τα ηγετικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και την γερμανική κυβέρνηση, να συμπαρασταθούν στους ευρωπαίους πολίτες που νόσησαν, αλλά και σε αυτούς που δίνουν την καθημερινή μάχη, τους εργαζόμενους στα ιταλικά, ισπανικά και γαλλικά νοσοκομεία.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ Μαρία - Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!


Διευκρινίσεις της ΔΕΥΑΚ για το νερό του Κορινού (φωτο)


Σε απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων περί της μη καταλληλότητας για ανθρώπινη κατανάλωση  του χορηγούμενου από την Δ.Ε.Υ.Α.Κ.  ύδατος στον Κορινό υπεύθυνα ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Συνοπτική περιγραφή:

Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα - Ευχές Πάσχα


ALLEGRO - PASTRIES & COFFE - Καλή Ανάσταση!


Ποια η θέση τής Ελλάδας παγκοσμίως ως προς την αντιμετώπιση του κορωνοϊού; (Γράφει ο Χρ.Γκουγκουρέλας)


H‘‘DeepKnowledgeGroup’’ είναι μια κοινοπραξία (consortium) εμπορικών εταιριών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών, που δραστηριοποιείται σε πολλά επίπεδα στο μέτωπο των τεχνολογιών αιχμής και των τεχνολογιών της νέας εποχής, δηλαδή στις τεχνολογίες δημόσιας υγείας, στην τεχνητή νοημοσύνη, στα θέματα μακροζωίας, στον τομέα των οικονομικών και της τεχνολογίας, στο πεδίο της διακυβέρνησης και τεχνολογίας, στον χώρο των επενδύσεων και της τεχνολογίας  (όποιος θέλει να δει πληροφορίες για το προφίλ της κοινοπραξίας ας επισκεφθεί τον ιστότοπο https://www.dkv.global/overview και https://en.wikipedia.org/wiki/Deep_Knowledge_Ventures).

Ευχές από την Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου, Βουλευτή Πιερίας


Πασχαλινό μήνυμα του αιδέσιμου Ιωάννη Υφαντίδη, Ποιμένα της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης


Μήνυμα Μεγάλης Εβδομάδας από τον ποιμένα της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας
Η Ιστορία του Πάσχα και τα ανθρώπινα παθήματα

Αιγινιακός - Καλή Ανάσταση


Ακαδημία Π.Π.Π. - Ευχές Πάσχα