Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

     ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ


ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ16/04/2020

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας στην πόλη & στις Κοινότητες


Παρεμβάσεις συντήρησης και ασφαλτόστρωσης υλοποίησε η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης,στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, με στόχο την αποκατάσταση τμήματος οδοστρώματος και την επίτευξη ανεκτών συνθηκών οδικής ασφάλειας στην Τ.Κ. Κούκου, της Δ.Ε. Κορινού.

Νίκος Τσαγκαλίδης - Είναι πρωτόγνωρο για το ποδόσφαιρο και την κοινωνία. Χρειάζεται μίνι προετοιμασία για να επανέλθουμε


Με τον προπονητής της 25ης Μαρτίου Νίκο Τσαγκαλίδη μίλησε ο Μπάμπης Πεΐδης για λογαριασμό του Pieriasport. Ο τεχνικός της Κατερινιώτικης ομάδας μίλησε για την κατάσταση που βιώνει ο ίδιος και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς και για την επόμενη ημέρα που έρχεται για όλους μετά απο την πρωτόγνωρη πραγματικότητα της εποχής του κορωνοϊού..

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Ευχές Πάσχα!


ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Η. & ΣΙΑ ΟΕ - Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!


Πασχαλινές Ευχές Βουλευτή Φ. Μπαραλιάκου


Γιάννης Συμεωνίδης - Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα


Ανέλαβαν καθήκοντα 48 υδρονομείς στο Δήμο Κατερίνης


Στην πρόσληψη 48 υδρονομέων προχώρησε σήμερα ο Δήμος Κατερίνης, για την τρέχουσα αρδευτική περίοδο, σε υλοποίηση σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ειδικότερα, η εργασία του κάθε υδρονομέα στον τομέα ευθύνης του, θα είναι για το χρονικό διάστημα από 15 Απριλίου έως και 15 Οκτωβρίου 2020.

Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές παρεμβάσεις στους χώρους πρασίνου από 12 συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος


Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται καθημερινά τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις καλύτερες συνθήκες στους κοινόχρηστους χώρους, σε χώρους πρασίνου, καθώς και κατά μήκος του οδικού δικτύου στην πόλη της Κατερίνης & σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.

Ένωση Ποντίων Πιερίας - Ευχές Πάσχα


MY MAX PET SHOP - Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!


Οι Γκριμάλντι, το νότιο Κόσοβο και η Βαντούζ. Ποδοσφαιρικές… παραδοξότητες Αλλού τρώει, αλλού πίνει»… συνέχεια και σήμερα, ήτοι με ομάδες που σε άλλη χώρα ανήκουν και, για διάφορους λόγους, σε άλλη αγωνίζονται. Γνωστή γενικώς η περίπτωση της Βαντούζ, η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα Ελβετίας αλλά στα Κύπελλα Ευρώπης εκπροσωπεί το… Λίχτενσταϊν.

Μπέης Δημήτριος - Ευχές Πάσχα


Οι δύσκολες ώρες που περνάμε δεν θα μας πτοήσουν. 
 Η ζωή και φέτος θα νικήσει τον θάνατο .
 Θα τα καταφέρουμε  έτσι ώστε του χρόνου να ψάλλουμε το "Χριστός Ανέστη" όλοι μαζί.

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα


Φέτος, οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα, βρίσκουν τη χώρα μας και όλη την υφήλιο, να δοκιμάζεται από μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, για την οποία καλούμαστε να επιδείξουμε τη δέουσα υπευθυνότητα και σοβαρότητα, να μείνουμε αισιόδοξοι σπίτι μας, για να διαφυλάξουμε το συλλογικό αγαθό της υγείας, να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να βγούμε στο τέλος νικητές.

Αποκατάσταση ζημιών στον Δήμο Δίου Ολύμπου


Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου αποκαθιστά σταδιακά τις ζημιές που προκλήθηκαν στους αγροτικούς δρόμους στην Δ.Ε. Δίου, από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.

Μήνυμα του αντιδημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη για το Πάσχα


Μετά τον «Γολγοθά», έρχεται η Ανάσταση.
Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, επίκαιρο όσο ποτέ, είναι μήνυμα ελπίδας, πίστης, αγάπης, νίκης, ζωής. Γι’ αυτό ατενίζουμε το μέλλον με την  αισιοδοξία ότι σύντομα η ζωή μας θα βρει και πάλι τους ρυθμούς της.

25η Μαρτίου - Ευχές για Καλό Πάσχα!


Ευχές του Α.Ο.Γ. "Πιερίδες Μούσες" για το Πάσχα


Αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης στον Κορινό από τη ΔΕΥΑΚ


Αποκαταστάθηκε σήμερα, η βλάβη ύδρευσης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης του Κορινού, που υδροδοτεί περί τις είκοσι ιδιοκτησίες και πιο συγκεκριμένα εντός της διαχωριστικής νησίδας των δυο ρευμάτων κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ (ΧΘ. 443+100).

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης - Ευχές Πάσχα


Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, τα μέλη, οι προπονητές και οι αθλητές/τριες του σας εύχονται από καρδιάς Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!