Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Παρασκευή 10 Απριλίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Επιθέσεις σκύλων σε δρομείς: Απαντήσεις από μία ειδικό


Του Μάνου Χατζηγιάννη (Κουζουλοί Δρομείς- Ομάδα Αλληλεγγύης)
“Οι δημοσιογράφοι είναι σαν τα σκυλιά. Οποτεδήποτε κάτι κινείται, αρχίζουν να γαβγίζουν” έλεγε ο Γερμανός φιλόσοφος Άρθουρ Σοπενχάουερ. Με την τριπλή ιδιότητα του δημοσιογράφου, του δρομέα και του σκυλοπατέρα ανοίγουμε σήμερα μαζί με το runnfun.gr τον πολύ ευαίσθητο φάκελο “Επιθέσεις σκυλιών σε δρομείς”.

Πάμε για διακοπή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δια στόματος του υφυπουργού


Αυγενάκης: "Με επιφύλαξη, ίσως τα ερασιτεχνικά να σταματήσουν"

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο να διακοπούν.

Κώστας Κουκοδήμος: «Εκσυγχρονίζουμε τις υποδομές του οδικού δικτύου & βελτιώνουμε αισθητά την καθημερινότητα των δημοτών»


Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Κατερίνης & Πιερικής Αναπτυξιακής για τη βελτίωση  - μέσω του προγράμματος leader - υφισταμένων οδικών υποδομών

Οταν οι Ιταλοί έβαλαν… παύλα και δεν ανέδειξαν καμία πρωταθλήτρια!Οι… αναδρομές σε μεγάλα, σήμερα, πρωταθλήματα που δεν ολοκληρώθηκαν ή διεκόπησαν, συνεχίζονται, με αφορμή τα όσα βιώνει ο αθλητισμός με την πανδημία του κορωνοϊού.

Επίσκεψη του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους


Τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος «Άρτος ο Επιούσιος» επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, σήμερα το πρωί, εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Κατερίνης, καθώς και στους εθελοντές που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες, στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Δήμος Κατερίνης: Προσφορά αλληλεγγύης για τα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος


Ελαιόλαδο στο Δήμο Κατερίνης, το οποίο διατέθηκε άμεσα για τις αυξημένες ανάγκες της τρέχουσας περιόδου στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, πρόσφερε το Ελαιοτριβείο του Σάββα Δεμερτζίδη με έδρα την Τ.Κ. Γανόχωρας.

Δήμος Κατερίνης: Καταγράφηκαν, συντηρούνται και θα αξιοποιηθούν μηχανήματα, υλικά και εξοπλισμός που βρέθηκαν σε κακή κατάσταση στο Συνεδριακό Κέντρο


- Παράλληλες εργασίες αποκατάστασης κακοτεχνιών και αναδιαμόρφωσης του ισογείου (πρώην ΕΚΑΒΗ ΠΑΛΛΑΣ) σε εξέλιξη

«Μπλόκο» σε διόδια, δρόμους & δήμους για Άγιο φως -Διπλασιασμός προστίμων & αφαίρεση πινακίδων


Μπλόκο στο delivery του Αγίου Φωτός που ξεκίνησε από τον δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης  (σ.σ. και συνεχίστηκε στους δήμους Ναυπλιέων και Διστόμου -Αράχωβας) βάζει η κυβέρνηση.

ΑΧΕΠΑ - Δυο συνάνθρωποι μας βγήκαν απο την εντατική και 3 γύρισαν ΝΙΚΗΤΕΣ στα σπίτια τους!


Μια ιδιαίτερα ενθαρρυντική εξέλιξη έγινε γνωστή σήμερα από το ΑΧΕΠΑ, με 5 ανθρώπους που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο. Οι δυο από ασθενείς βγήκαν από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι τρεις βγήκαν νικητές στην μάχη με τον ιό και πήραν εξιτήριο.

ΠΙΕΡΙΑ - Γυναίκα κατάφερε και απέσπασε τμηματικά 134.000 ευρώ για εξάλειψη χρέους στην εφορία


Τα τελευταία 6 χρόνια κατάφερε και απέσπασε τμηματικά 134.000 ευρώ από γυναίκα για δήθεν διεκπεραίωση οφειλών στην εφορία

Δήμος Κατερίνης: Απολύμανση σε δημόσιους χώρους & κτίρια στην πόλη και στις κοινότητες


Τα ειδικά συνεργεία απολύμανσης που διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο των συστηματικών και καθημερινών παρεμβάσεών του για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του κορωνοϊού προχώρησαν σήμερα, σε απολύμανση, στον Καπνικό Σταθμό και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας.

Ειδικά γάντια και υφασμάτινες μάσκες παρέδωσε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης στο ΕΚΑΒ


Ειδικά γάντια και υφασμάτινες μάσκες οι οποίες πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται, προσέφερε το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ Κατερίνης), την περασμένη Δευτέρα 6 Απριλίου 2020. Το υλικό παρέδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, Σάκης Γκούνας, αλλά και η παραγωγός εκπομπής ιατρικού περιεχομένου, Σωτηρία Ουσταμπασίδου.

Σε εξέλιξη από τη ΔΕΥΑΚ ενέργειες αποκατάστασης της βλάβης στο σύνδεσμο τροφοδοσίας ύδρευσης της Τ.Κ. Κούκου


- 5000 φιάλες νερού διανεμήθηκαν εκ νέου σήμερα στους κατοίκους
- Σε χρήση η υδροφόρα για τις ανάγκες υγιεινής και οικιακής χρήσης

Κλιμάκια Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην αγορά της ΠιερίαςΚλιμάκια Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην αγορά της Πιερίας για την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας,της επιχειρηματικότητας, τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης

Εντατικοποίηση των κτηνιατρικών υγειονομικών ελέγχων ενόψει του Πάσχα από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:¨Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην προάσπιση της Δημόσιας υγείας και της υγείας και της ευζωίας των ζώων αλλά και τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της ελληνικής κτηνοτροφίας σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία¨

Ο καιρός στην Πιερία - Πέμπτη 9 Απριλίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 9ΑΠΡΙΛΙΟΥ