Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Πράσινη παρέμβαση που αλλάζει την όψη της εισόδου στην Τ.Κ. Παραλίας


Αλλάζει όψη και ενισχύεται το φυτικό δυναμικό στο κομβικό σημείο της εισόδου, στην Τ.Κ. Παραλίας.

Πώς και γιατί η Ιταλία ανέδειξε δύο πρωταθλήτριες, στην ίδια σεζόν! Οι… αναδρομές σε μεγάλα, σήμερα, πρωταθλήματα που δεν ολοκληρώθηκαν ή διεκόπησαν, συνεχίζονται. Το… διπλό πρωτάθλημα του 1921-22 στην Ιταλία!

Η αποτελεσματική άσκηση της… σανίδας! (βίντεο)


H “σανίδα” και είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές στατικές ασκήσεις διαχείρισης σωματικού βάρους. Παρακάτω θα δείτε μια πρόκληση που δοκιμάζεται από πολλούς ανθρώπους σε διαφορετικές χώρες του κόσμου και ο βασικός τους σκοπός είναι να αποδείξουν πως πραγματικά μια στατική άσκηση που αν γίνει σωστά μπορεί να αλλάξει το σώμα.

Καστοριά: Αρκούδες έκαναν βόλτα στην άδεια λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας πόλη (βίντεο)


Τρεις αρκούδες έκαναν την εμφάνισή τους στην Καστοριά την ώρα που στην πόλη δεν κυκλοφορούσε κανείς λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ο «πόλεμος των 20 ημερών» για την καμπύλη και τα μέτρα


Η τροχιά της καμπύλης μέχρι τις 27 Απριλίου 
θα κρίνει την τελική ημερομηνία επιστροφής στην κανονικότητα

«Εισιτήριο» εξόδου από τον αυτοπεριορισμό αποτελεί η τροχιά που θα διαγράψει η καμπύλη μετάδοσης του κορωνοϊού τις επόμενες 20 ημέρες για τους ειδικούς επιστήμονες και συνακόλουθα το κυβερνητικό επιτελείο.

Συγκεντρώνουν χρήματα για ΜΕΘ οι διαιτητές


Σε μία ξεχωριστή ενέργεια προχωρούν οι Έλληνες διαιτητές. Με πρωτοβουλία του Τάσου Σιδηρόπουλου, άρχισε η συγκέντρωση χρημάτων για τη δημιουργία ΜΕΘ, αλλά και για ιατρικό υλικό.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας προς την οικογένεια του εκλιπόντος Υποστρατήγου ε.α., Θωμά Γκατζή


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Πιερίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος,
Υποστρατήγου ε.α.,
Θωμά Γκατζή.

Τα μέτρα πρόληψης για την πανδημία στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με την επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου


Τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοιό, η ενίσχυση των κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη στο δήμο μας, ηλικιωμένοι, ευπαθείς ομάδες, το δίκτυο διανομής τροφίμων και φαρμάκων σε ανήμπορους συνδημότες, οι απολύμανσης δημόσιων κτιρίων, πλατειών κ.α. βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος με την επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Μαρία Αντωνίου.

Αισιοδοξία για την επόμενη μέρα


 Άρθρο του Δημήτρη Μπέη.

Ο κόσμος μας άλλαξε. Η ζωή μας μπήκε ήδη σε καινούργιους κανόνες οι οποίοι μεταμορφώνουν κοινωνικές συμπεριφορές , αλλάζουν ρυθμούς και οδηγούν την παγκόσμια οικονομία σε νέα κρίση, από την οποία θα προκύψει καινούργιο μοντέλο λειτουργίας.

O Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γερολιόλιος Βαγγέλης με τους εκπροσώπους του Προέδρου του Ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη»


ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ»  ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ 
ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ  ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗ

O Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γερολιόλιος Βαγγέλης, είχε προγραμματισμένη συνάντηση, πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων για τον COVID19, με τους εκπροσώπους του Προέδρου του Ιδρύματος «Διονύση Α. Πασχάλη» στην έδρα του Δήμου Δίου-Ολύμπου στο Λιτόχωρο, για συζήτηση επί των θεμάτων που απασχολούν το Δήμο.

Ο καιρός στην Πιερία - Τετάρτη 8 Απριλίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 8ΑΠΡΙΛΙΟΥ