Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Παρασκευή 1 Μαΐου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1ΜΑΪΟΥ

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Κατερίνης Γιώργου Νταντάμη για την Εργατική Πρωτομαγιά


Στις σημερινές πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε και τις ραγδαίες αλλαγές που πυροδοτεί η πανδημία του κορωνοϊού στις εργασιακές σχέσεις, το μήνυμα της φετινής πρωτομαγιάς γίνεται επίκαιρο όσο ποτέ.

Σάββας Καρυπίδης: «Έμειναν οι καλύτερες αναμνήσεις και είμαι πάρα πολύ γεμάτος- Υπέρτατη τιμή η κλήση μου στη Μικτή Κόσμου»


«Μερικοί άνθρωποι το θέλουν, μερικοί επιθυμούν να συμβεί, άλλοι το κάνουν να συμβεί». Αγαπούσε αυτό που έκανε και συνδυάζοντάς το με αμέτρητες ώρες προπόνησης, επιβεβαίωσε τα λόγια του Μάικλ Τζόρνταν. Άλλωστε κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Εθνικής ομάδας, την κατάκτηση της 6ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2005.

Ο Κώστας Κουκοδήμος για τον Πιερικό - Τη νέα αγωνιστική χρονιά ακόμη πιο ψηλά!


Ο άνθρωπος που κυριολεκτικά πήρε τον Πιερικό απο το χέρι και τον έφερε ξανά στον δρόμο των επιτυχιών, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, κοινοποίησε συγχαρητήρια επιστολή προς τους συντελεστές της ανόδου.

Γιώργος Τερζής - Ήμασταν μια οικογένεια. Μπράβο σε όλους!


Συγχαρητήρια σε όλους μοίρασε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου Γιώργος Τερζής, για την άνοδο της ομάδας του στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Γιάννης Συμεωνίδης - Συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές και Δ.Σ. Είμαι εδώ για νέες διακρίσεις!


Απο τους πρωτεργάτες της επιστροφής του Πιερικού στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Γιάννης Συμεωνίδης, με επιστολή του συνεχάρη παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση, και δήλωσε πως συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα για νέες διακρίσεις και ανάλογη συνέχεια στο μέλλον!

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Ποιοί πέφτουν απο την Α΄ - Β΄και Γ΄ κατηγορία, ποιοί ανεβαίνουν απο την Β΄ και τη Γ΄


Πάμε να δούμε σύμφωνα με την προκύρηξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πιερίας, ποιές ομάδες θα πέσουν και ποιές θα ανεβούν κατηγορία μετά την ανακοίνωση διακοπής των πρωταθλημάτων απο την ΕΠΟ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Κατερίνης


Από τη Δημοτική Αστυνομία ανακοινώνεται ότι από 1η Μαΐου 2020:
- Καταργείται η στάθμευση «μονά ζυγά» στις παρακάτω οδούς :

Υιοθέτησαν το πάρκο της γειτονιάς τους - Ο Δήμαρχος Κατερίνης τους δώρισε χορτοκοπτικό μηχάνημα


Την εθελοντική εργασία και προσφορά συνδημοτών επιβράβευσε ο Δήμαρχος Κατερίνης παραδίδοντας χορτοκοπτικό μηχάνημα στους κατοίκους της περιοχής.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΔΕΥΑΚ: Εργασίες καθαρισμού δεξαμενών ύδρευσης Δ.Κ. ΚΟΡΙΝΟΥ και εξωραϊσμός περιβάλλοντος χώρου


ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΔΕΥΑΚ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Κ. ΚΟΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ

Σε εργασίες εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου και καθαρισμού των υδρευτικών δεξαμενών της Δ.Κ. Κορινού προέβη η  Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης κατά το διήμερο 28-29.04.2020, στο πλαίσιο του συντονισμένου σχεδιασμού της, για την αδιάλειπτη υδροδότηση και ποιοτική παροχέτευση με πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας στην πόλη της Κατερίνης, καθώς και στο σύνολο των Δημοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων.

Αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του πατέρα ο Βασίλης Τσιουπλής


Πένθος και θρήνος στην οικογένεια των γνωστών ανθρώπων του βόλεϊ στην περιοχή μας (και όχι μόνο).

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ Δ.Σ. ΚΕΔΕ - Εισήγηση του Δημάρχου Κατερίνης και Προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος


ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ Δ.Σ. ΚΕΔΕ

Εισήγηση του Δημάρχου Κατερίνης και Προέδρου της Επιτροπής Χωροταξίας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Τα ζητήματα που προέκυψαν στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ας μην ξεχνάμε, ότι κλείνοντας την πόρτα του σπιτιού μας για να βγούμε έξω, ανοίγουμε την πόρτα της ευθύνης.


Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοιού, η Κυβέρνηση προχωρά με σχέδιο και μεθοδικότητα στην επόμενη φάση που περιλαμβάνει τα μέτρα για τη σταδιακή επάνοδο στην κανονικότητα.

MY MAX PET SHOP - Επάρκεια προϊόντων για μεγάλο χρονικό διάστημα!!

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες με τις εισαγωγές Α και Β υλών ,κανένα κοπάδι που σιτίζεται από την εταιρεία μας, δε θα μείνει ατάιστο!!!!!


Διαθέτουμε επάρκεια προϊόντων για μεγάλο χρονικό διάστημα!!!
ΜΥ ΜΑΧ PET FOOD.

Μια ενδιαφέρουσα άποψη για την θετική προοπτική της τηλεκπαίδευσης εν όψει της «νέας κανονικότητας» από την νεαρά Λιτοχωρίτισσα επιστήμονα Ελένη Β. Μπελογιάννη


Tηλεκπαίδευση: Μια θετική προοπτική εν όψει της «νέας κανονικότητας»
  29/04/2020  Polls and Politics ΑπόψειςΚοινωνίαΤηλεκπαίδευση
Γράφει η Ελένη Μπελογιάννη

Μάκης Θεοχάρης - Είδατε την πτώση μας, τώρα δείτε και την άνοδο μας!

Το σήμα της επιτυχίας απο τον γενικό αρχηγό του Πιερικού Μάκη Θεοχάρη, με τον επι σειρά ετών ένθερμο φίλαθλο του Πιερικού και πρόεδρο της 25ης Μαρτίου Λεωνίδα Μακρίδη που έχει κάθε λόγο να χαμογελάει αφού η ομάδα του για 2η συνεχή χρονιά ανεβαίνει κατηγορία!

Λακωνικός ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Μάκης Θεοχάρης και άκρως ουσιαστικός αφού είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η άνοδος του Πιερικού στη Β΄εθνική κατηγορία, ποστάρισε στην προσωπική του σελίδα στο facebook την επιλογή των ανθρώπων του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, που έγινε πράξη!

Ο καιρός στην Πιερία - Πέμπτη 30 Απριλίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 30ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Σφύριξε κι έληξε η ...ΕΠΟ τα τοπικά πρωταθλήματα - Στη Γ΄Εθνική ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου!


Στην τηλεδιάσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφασίστηκε πως σταματούν οριστικά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα  (Γ’ ΕΘνική, διοργανώσεις ΕΠΣ, Κ-12 και Κ14) για λόγους δημόσιας υγείας και προστασίας των ποδοσφαιριστών από την πανδημία του κορωνοϊού.

Νίκος Τζήμας - Πήγε στη Ρόδο φαντάρος και φεύγει πρωταθλητής!


Ο Τζήμας βρέθηκε πέρυσι στην Ρόδο λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΡΑ.

Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Τη δεύτερη θέση στο poll του Infobasket ο Δάμης Χρυσίδης με 1306 ψήφους


Ο Γιώργος Μαυραγάνης ήταν ο εκλεκτός του κοινού στο poll του Infobasket για τον κορυφαίο παίκτη που πέρασε από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής.

Δήμος Κατερίνης: «Μαθήματα εθελοντισμού» από Εκπαιδευτικούς & Γονείς του Μουσικού Σχολείου


Έβαψαν τις σχολικές αίθουσες με υλικά που διέθεσε ο Δήμος

Μαθήματα εθελοντισμού παρέδωσαν οι εκπαιδευτικοί και ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, καθώς με πρωτοβουλία τους προχώρησαν στο χρωματισμό των εσωτερικών χώρων και των προσόψεων των αιθουσών του σχολείου, με χρώματα κ.α. υλικά, που διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης.

Το πρώτο κουπόνι και οι απίθανες ομάδες της εποχής



 Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2000 με συνολικά 75 προσφερόμενους αγώνες από… μόλις έξι χώρες (για τόσο παλιά, μιλάμε): Αγγλία, Γαλλία, Σκωτία Βέλγιο, Ιταλία και Ισπανία.

Μάσκες υψηλής προστασίας δώρισε στον οδοντιατρικό σύλλογο Πιερίας ο Δήμος Κατερίνης


Στη δωρεά 2000 ειδικών μασκών προστασίας, στο Δ.Σ. του Οδοντιατρικού συλλόγου Πιερίας, που θα διατεθούν για τις ανάγκες των οδοντιατρείων της περιοχής προχώρησε ο Δήμος.

Φ.Μπαραλιάκος: Ερώτηση για την παροχή κινήτρων για εποχιακή απασχόληση Ελλήνων ανέργων στον πρωτογενή τομέα


Φ.Μπαραλιάκος: Ερώτηση για την παροχή κινήτρων για εποχιακή απασχόληση Ελλήνων ανέργων στον πρωτογενή τομέα
-Κατέθεσαν από κοινού 11 βουλευτές της ΝΔ

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Ολυμπιακή Ακτή


Ένα ακόμη αντιπλημμυρικό έργο ουσίας, το οποίο συνιστούσε διαχρονικό αίτημα των δημοτών υλοποιείται από τις υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ –Μετά covid 19 εποχή ποδηλασίας


Εφιάλτη (που δεν πέρασε) φαίνεται να ζούμε .Παρ’ότι οι Έλληνες ανταποκρίθηκαν θετικά στα κυβερνητικά μέτρα προφύλαξης και από μεθαύριο ξανακυκλοφοράμε σχετικά ελεύθεροι. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από όλους μας όμως, για να ανακόψουμε την πανδημία .

Διακοπή στα ερασιτεχνικά - Άνοδος των πρωτοπόρων κάθε ΕΠΣ - Άνοδος των πρωτοπόρων της Γ΄Εθνικής στη Football League


Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή, την άνοδο του πρωτοπόρου κάθε Ένωσης.

Καιρός: «Διάλειμμα» από την καλοκαιρία - Έρχεται με «30άρια» ο Μάιος!


Με την άρση των μέτρων έρχεται και το καλοκαίρι! Ανεβαίνει ο υδράργυρος από βδομάδα
Διατηρείται η Ανοιξη παρότι σήμερα περνά μια σύντομη διαταραχή από τα δυτικά τμήματα της χώρας με κάποιες τοπικές βροχοπτώσεις, με την ήπια κακοκαιρία να επηρεάζει τη συνέχεια την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Στις 11 Μαΐου ανοίγουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ - Μόνο όρθιοι και με αυστηρά μέτρα προστασίας


Πότε επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών. Πόσα άτομα θα μπορούν να είναι μέσα στον χώρο. Τη φιλοσοφία και τις διαδοχικές φάσεις του σχεδίου μετάβασης στη νέα κανονικότητα, με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, ανακοίνωσε στον ελληνικό λαό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με διάγγελμά του και ακολούθησε η εξειδίκευσή τους.

FIFA: Έφτυσες στο χόρτο? Κίτρινη κάρτα!


Με στόχο να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού ο Μισέλ Ντ’Ουγκ, επικεφαλής ιατρός της FIFA εισηγήθηκε τη τιμωρία του φτυσίματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Η ζωή στη καραντίνα του ζεύγους Κυβελίδη


Η επιβολή του lockdown δημιούργησε νέα δεδομένα στη ζωή μας.

 Ο περιορισμός των μετακινήσεων, ο εγκλεισμός στο σπίτι, η αναστολή της εργασίας έφερε τους ανθρώπους μπροστά στη νέα πραγματικότητα, που εκφράστηκε με το μότο «Μένουμε Σπίτι».

Τη ισχύει απο την ερχόμενη Δευτέρα για τα αυτοκίνητα και τις μετακινήσεις


Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου ξεκινάει και η άρση των μέτρων για τις μετακινήσεις με ΙΧ όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ανακοίνωση για την υποχρεωτική δήλωση και καταγραφή στην Κτηνιατρική Υπηρεσία των κατόχων οικόσιτων χοιροειδών.


  Καλούνται όλοι οι κάτοχοι χοιροείδών οι οποίοι δεν έχουν προχωρήσει σε δήλωση και καταγραφή των ζώων τους στην Κτηνιατρική Υπηρεσία να το πράξουν άμεσα έως και την Παρασκευή 08 Μαίου. Αυτό περιλαμβάνει και τις οικόσιτες εκμεταλλεύσεις που εκτρέφουν έστω και ένα χοίρο για ιδιωτική κατανάλωση.

Μεγάλη ανταλλαγή γραμματοσήμων της Φ.Ε. Πιερίας

Δήμος Κατερίνης: Ανοίγουν για τους αθλούμενους οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις


  Ποιες δομές παραμένουν κλειστές
       Πώς θα εξυπηρετούνται οι δημότες από τις υπηρεσίες
Από τον Δήμο Κατερίνης ανακοινώνεται, ότι, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες το απόγευμα, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος ανοίγουν και με τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών κανόνων μπορούν να υποδεχτούν τους αθλούμενους, οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις στα δημοτικά αθλητικά κέντρα και τα γήπεδα στην πόλη της Κατερίνης και σε όλες τις δημοτικές – τοπικές κοινότητες.

Μήπως ήρθε η ώρα για μερική διαγραφή χρεών από την ΕΚΤ; (Γράφει ο Χρ.Γκουγκουρέλας)


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ;
(Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ L. SCIALOM KAI B. BRIDONNEUAU)

Είναι δεδομένο ότι η έκτακτη κατάσταση που ζει εδώ και μήνες ολόκληρος ο Πλανήτης συνεπάγεται κολοσσιαία προβλήματα στον οικονομικό τομέα. O αναπόφευκτος δημοσιονομικός εκτροχιασμός των κρατών για την αναγκαία αντιμετώπιση των συνεπειών του lock down προκαλεί ήδη δυσθεώρητα δημοσιονομικά ελλείμματα, η χρηματοδότηση των οποίων γίνεται και θα γίνει με δανεισμό, που θα εκτοξεύσει τους δείκτες του δημοσίου χρέους ανά τον Κόσμο.

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Τετάρτη 29 Απριλίου

 Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 29ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Απαγορεύονται οι ομαδικές προπονήσεις - Μόνο ατομικά οι αθλητές απο τις 4/5


Προπονήσεις μόνο σε ατομικό επίπεδο και χωρίς εμβόλιο – δεν θα υπάρξουν θεατές στα γήπεδα.
Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη με τις Ομοσπονδίες και τις Λίγκες.

Δήμος Κατερίνης: Ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Ελατοχωρίου


Στην ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού στην Τ.Κ. Ελατοχωρίου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Μ.Αλεξάνδρου συμβάλλουν οι εργασίες της Αντιδημαρχίας Κοινοτήτων, που υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Ελατοχωρίου& το τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Πώς το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι του καθεστώτος των Κιμ στη Βόρεια Κορέα



 Ζει ή όχι ο Κιμ Γιονγκ (ή, ορθώς, Τζονγκ) Ουν; Πέθανε, τον καθάρισαν, κρύβεται; Ερωτήματα της εποχής αλλά απαντήσεις δεν υπάρχουν μιας και η Βόρεια Κορέα είναι το πιο απομονωμένο κράτος του κόσμου.

Δήμος Κατερίνης – Βοήθεια στο σπίτι: Καθημερινά δύο γεύματα σε 680 απόρους & ευπαθείς ομάδες


Για τη διανομή σε καθημερινή βάση (επί 14 συνολικά ημέρες), με αφετηρία χθες Δευτέρα 27 Απριλίου, δύο γευμάτων σε 680 ωφελούμενους του διευρυμένου - για την περίοδο της πανδημίας - προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», μεριμνούν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας: σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση όλων των έκτακτων καιρικών φαινομένων αλλά και την αντιμετώπιση του έκτακτου υγειονομικού ιού που μας απειλεί ακόμα


# Μένουμε Σπίτι
# Είμαστε όλοι μαζί
# Μένουμε Μακριά

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:
Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας ΠΙΕΡΙΑΣ είναι σε επιχειρησιακή ετοιμότητα καθόλη τη διάρκεια του έτους, για την αντιμετώπιση κάθε είδους έκτακτης ανάγκης ενώ βρίσκεται πάντα σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τον συντονισμό των απαιτούμενων ενεργειών αντιμετώπισής τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει τις παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Με αποτελεσματικό σχεδιασμό και έγκαιρη επέμβαση, υλοποιούμε παρεμβάσεις, με καθαρισμούς ρεμάτων για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής»

Όταν ο Ντίνος Καμπάς με την εθνική Ελλάδος έπαιρνε το 0-0 απο την Βραζιλία στο Μαρακανά μπροστά σε 100.000 φιλάθλους

Οι παλιότεροι αναφέρονται συχνά-πυκνά στην περίφημη φουρνιά της Εθνικής ομάδας που δεν κατάφερε στα σημεία να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1970.

Ενίσχυση της UEFA στο ποδόσφαιρο με 236,5 εκατομμύρια ευρώ!


Ένα σημαντικό ποσό, προκειμένου να βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι οικονομικές συνέπειες του κορονοϊού αναμένεται να εκταμιεύσει η UEFA για την ενίσχυση στις 55 ομοσπονδίες- μέλη της.

Δήμος Κατερίνης: Αποκατάσταση βλάβης στο αρδευτικό δίκτυο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου


Για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των αρδευτικών δικτύων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, καθώς και για την αξιοποίηση του διαθέσιμου υδάτινου δυναμικού μεριμνά ο Δήμος Κατερίνης.

Δωρεά απορριμματοφόρου του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Διονύση Πασχάλη» στον δήμο Δίου Ολύμπου


ΔΩΡΕΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Δίου - Ολύμπου παρέλαβε ένα απορριμματοφόρο όχημα, το οποίο αποτελεί δωρεά του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Διονύση Πασχάλη».

Δήμος Κατερίνης - ΟΠΠΑΠ: Εκτεταμένες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας των εγκαταστάσεων στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα


Κώστας Κουκοδήμος: «Κάνουμε καλύτερους τους αθλητικούς χώρους. Η συστηματική δουλειά που γίνεται τώρα εν μέσω υγειονομικής κρίσης, θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα της επόμενης ημέρας για αθλητές & σωματεία»

Προγραμματισμός καθαρισμού Δεξαμενής Ύδρευσης Κορινού


Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με προσήλωση στον στόχο της, που είναι η αδιάλειπτη υδροδότηση και ποιοτική παροχέτευση με πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας, στο σύνολο τόσο των Δημοτικών, Τοπικών Ενοτήτων όσο και στην πόλη της Κατερίνης, την Τρίτη 28 Απριλίου 2020 θα προβεί σε εργασίες καθαρισμού της υδρευτικής δεξαμενής της Τ.Κ Κορινού.

Ο καιρός στην Πιερία - Τρίτη 28 Απριλίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

 ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΤΡΙΤΗ 28ΑΠΡΙΛΙΟΥ