Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Σάββατο 4 Απριλίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο Μαραθώνιος στήριξης του ΠΣΑΠ και του Gazzetta!


Γήπεδα που έγιναν παγοδρόμια, το «Big Freeze» και ο τίτλος-θρίλερ


Το αγγλικό πρωτάθλημα διεκόπη άλλες δύο φορές στην ιστορία, αμφότερες λόγω των δύο παγκοσμίων πολέμων. Και άλλες δύο φορές άργησε πολύ να τελειώσει, ελέω χιονιά και δριμείων καιρικών συνθηκών.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου Διδασκόντων/σκουσών του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης για την απώλεια του Λεωνίδα Αλμπανίδη


Ο Σύλλογος Διδασκόντων/σκουσών  του 3ου Γυμνασίου Κατερίνης  εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του συνταξιούχου εκπαιδευτικού Λεωνίδα Αλμπανίδη, ο οποίος υπηρέτησε με ξεχωριστό ζήλο ως διευθυντής στο 3ο Γυμνάσιο Κατερίνης.

Συνεχείς απολυμάνσεις από τον Δήμο Κατερίνης στην πόλη & στις Δημοτικές – Τοπικές Κοινότητες


Καθημερινά σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και ασφαλείας τόσο των δημοτών όσο και των εργαζομένων προβαίνει ο Δήμος Κατερίνης.

Οι αγώνες και οι προπονήσεις σταμάτησαν – Τι επιπτώσεις έχει στον αθλητή και τι πρέπει να κάνει;


Γράφει ο Βασίλης Καλτσής

Μένουμε σπίτι υπακούοντας τις οδηγίες των υπευθύνων για να μπορέσουμε να σταματήσουμε την εξάπλωση του κορωνοιού. Το ίδιο ισχύει και για τους αθλητές.
Τα πρωταθλήματα και οι προπονήσεις σταμάτησαν, οι μεγάλες διοργανώσεις αναβλήθηκαν και κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο περιορισμός.

Για την εποχή κορωνοϊού μιλούν οι Κατερινιώτες του ΠΑΟΚ - Γιαννούλης και Λάμπρου σε μια διαφορετική συνέντευξη


Για τις συνήθειες τους την περίοδο της καραντίνας μίλησαν οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης και Λάζαρος Λάμπρου στη… διαφορετική συνέντευξη που έδωσαν στα «ασπρόμαυρα» social media.

Σε Έδεσσα και Αλεξανδρούπολη οι 2 σημερινές απώλειες στη χώρα μας - 55 οι νεκροί στην Ελλάδα


Άκομη δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα από τον κορoνοϊό στην Ελλάδα ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στη χώρα μας σε 55.

Πότε θα πληρωθούν τα επιδόματα των 800 και των 600 ευρώ


Απαντήσεις για το πότε θα πληρωθούν οι δικαιούχοι τα ειδικά επιδόματα των 800 ευρώ για τις επιχειρήσεις που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους και τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση, αλλά και για τα 600 ευρώ των επιστημόνων έδωσε στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Βρούτσης τοποθετούμενος σε ερωτήσεις τηλεθεατών.

"S-MEGA STORE - "Ντύσου φθηνά, ντύσου έξυπνα, ντύσου επώνυμα και κέρδισε!"

600 ευρώ σε αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες μέσω προγραμμάτων κατάρτισης


Έξι κλάδοι αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων θα ενισχυθούν μέσω ειδικού προγράμματος κατάρτισης επιδοτημένου από τα ΕΣΠΑ με το εκπαιδευτικό επίδομα ύψους 600 ευρώ για τον μήνα Απρίλιο.

Δυο εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στους πεσόντες υπέρ πατρίδος, στο Λιτόχωρο (30-31/3/1946)Στη μνήμη των δεκατριών πρώτων νεκρών τού εμφύλιου σπαραγμού, πραγματοποιήθηκαν δύο τελετές - εκδηλώσεις τιμής στην Πιερία, περιοχή από όπου ξεκίνησε η τρίτη φάση τού εμφύλιου (1946-1949).