Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ο καιρός στην Πιερία - Παρασκευή 3 Απριλίου


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ενημέρωση για προστασία των μελισσών από ψεκασμούς


Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας  υπενθυμίζει στους   παραγωγούς τη αναγκαιότητα προστασίας των μελισσών από τους διενεργούμενους ψεκασμούς κατά την περίοδο ανθοφορίας των καλλιεργειών.

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας


Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας: 

σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων που καταγράφονται στην Πιερία, λόγω του έκτακτου καιρικού φαινομένου που επικρατεί. 

Δήμος Κατερίνης: «Καλάθι» υγιεινής & προστασίας από την πανδημία για τους άστεγους


Παρών στη δράση «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ (streetwork)» του Υπουργείου Εσωτερικών δηλώνει ο Δήμος Κατερίνης, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την προστασία αστέγων και τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοϊού.

«ΑλλάΖΩ Σελίδα…» - Προγράμματα και εργαστήρια της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, φυσικά από το σπίτι


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης ως μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών (ΔΕΒ) συμμετέχει στις δράσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (EBE) και στο πρόγραμμα «ΑλλάΖΩ Σελίδα… από τη βιβλιοθήκη στο σπίτι».

Ο κορωνοιός «δοκιμάζει» την Ε.Ε.


 Γράφει ο Σπύρος Κουλκουδίνας
Φαρμακοποιός MSc -Πολιτευτής Ν.Δ.

Η αδυναμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης  μετά τη Σύνοδο Κορυφής να λάβει τις αναγκαίες γενναίες αποφάσεις, μπρος στον εφιάλτη της πανδημίας, φέρνει στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά δυστυχώς την Ευρώπη των δυο ταχυτήτων.

ΠΙΕΡΙΑ - Δείτε τον χιονισμένο Κολινδρό! (φωτο)

Δείτε τις εικόνες του Photo Hasapetis:

Πρατήριο υγρών καυσίμων ΑΦΟΙ ΚΟΥΡΤΙΔΗ Ο.Ε.

1ο χλμ Κατερίνης - Ν. Κεραμιδίου 
Τηλ. 23510 75877

Το ποδόσφαιρο θα είναι η επιβεβαίωση ότι ξαναγυρνάμε στις ζωές μας


Ουδείς διαφωνεί ότι δεν είναι καιρός να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Όμως οφείλουμε να δούμε την προοπτική που υπάρχει όταν μας εγκαταλείψει η σοκαριστική πανδημία του κορωνοϊού.

ΠΙΕΡΙΑ - Χωρίς πρόβλημα η κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο


Χωρίς πρόβλημα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό δίκτυο της Πιερίας, σύμφωνα με την ενημέρωση της αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου.

Ελληνικό επίτευγμα αλλάζει την πορεία της πανδημίας !


Η ανακάλυψη ενός βιοδείκτη με ένα απλό τεστ αίματος, είναι ένα επίτευγμα Ελλήνων επιστημόνων, που αλλάζει την πορεία της πανδημίας Covid 19.

Δήμος Κατερίνης: Άμεση διαχείριση και αντιμετώπιση της κακοκαιρίας


Στο παραλιακό μέτωπο, με έμφαση στην Τ.Κ. Παραλίας, καθώς και σε κτηνοτροφικές μονάδες στον Σβορώνο επικέντρωσαν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας την επιχειρησιακή τους δράση μηχανήματα έργου του Δήμου, προκειμένου να αποτρέψουν πλημμυρικά φαινόμενα.

BLAZE στο Σβορώνο - TAKE AWAY ...ωράριο 07:30΄- 22:00΄


Σεβόμενοι τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας για το καλό των συνανθρώπων μας αλλά και την προφύλαξη όλων, ακυρώνεται η προγραμματισμένη βραδιά του karaoke και σας ενημερώνουμε πως για το επόμενο διάστημα των δύο εβδομάδων το μαγαζί θα λειτουργεί μόνο ως TAKE AWAY ...ωραριο 07:30-22:00.. Καλή δύναμη σε όλους! Blaze Coffee Svoronos

Τηλ. 697 817 3885

Αναγκαία η παράτασης αποπληρωμής των ΚΑΠ για τους Δήμους που έλαβαν δάνειο


Στην τηλεδιάσκεψη της ΚΕΔΕ συμμετείχε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος:

«Η Αυτοδιοίκηση με έργα και πράξεις και όχι με λόγια, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη».  Αυτό τονίσθηκε με έμφαση στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τηλεδιάσκεψη.

ΕΠΣ Πιερίας - Τα αθλητικά σωματεία εντάσσονται στο πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων που έκλεισαν


Σας ενημερώνουμε πως με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου τα αθλητικά σωματεία εντάσσονται στο πλαίσιο προστασίας των επιχειρήσεων που έχουν κλείσει με κρατική εντολή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτουν  ΚΑΔ που εντάσσεται στις σχετικές λίστες του Υπουργείου.

Αντί μνημόσυνου Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΔΟΥΚΗ

   
    Την προσεχή Κυριακή τελούμε το σαραντάημερο μνημόσυνο του Γιάννη Δαδούκη, του καταξιωμένου ιατρού και καθηγητή της χειρουργικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», του γιατρού-ανθρώπου με όλη τη σημασία της λέξης.

Ο "Ραφτάκος των λέξεων" στο ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης! (Mικρός Βορράς) HD video @Μenoume Spiti


Απολαύστε φωτογραφίες & χαρακτηριστικά video στιγμιότυπα από τη θεατρική παράσταση "Ο Ραφτάκος των λέξεων" & τη θεατρική ομάδα "Μικρός Βορράς" στο Eνιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κατερίνης!

ALLEGRO - PASTRIES & COFFE! Παραγγελίες take away για όλους!

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας - Συνεργείο αποχιονισμού και ρίψης άλατος σε Τρίλοφο - Ρυάκια - Καστανιά - Κολινδρό


Συνεργείο αποχιονισμού και ρίψης άλατος ξεκίνησε απο χθές βράδυ να επιχειρεί,   στον άξονα της επαρχιακής οδου από το Τρίλοφο - Ρυάκια - Καστανιά - Κολινδρό.

Ο καιρός στην Πιερία - Πέμπτη 2 Απριλίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 2ΑΠΡΙΛΙΟΥ