Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Πολύτιμη φροντίδα & αλληλεγγύη για τις ευπαθείς ομάδες δημοτών από το «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»


Καταλυτικές στην καθημερινότητα αυτής της δύσκολης συγκυρίας, που εν μέσω κορωνοϊού όλοι βιώνουμε είναι οι υπηρεσίες που παρέχουν από την πρώτη γραμμή, οι εργαζόμενοι του Δήμου Κατερίνης μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», σε κατοίκους, που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.

Επιστολή Βασίλη Τσακιρίδη, δ/ντή 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης προς γονείς, μαθητέςΔιατηρούμε ανοιχτά τα κλειστά σχολεία…

Αγαπητοί γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου μας
Τις τελευταίες ημέρες όλη η κοινωνία μας και η εκπαιδευτική κοινότητα είναι  αντιμέτωπες με μια πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού.

Διαγόρας Σεβαστής - Πύδνα Κίτρους 0-1 Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας 2015. Το γκολ και η συνέντευξη τύπου (βίντεο)


Δείτε το 2ο ημίχρονο του τελικού κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-2015 στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης, ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Διαγόρα Σεβαστής και την φιλοξενούμενη Πύδνα Κίτρους.

Διμοιρία της Πιερίας - Από τις πιο αποτελεσματικές διμοιρίες της Ελληνικής Αστυνομίας!


Μέσα από το thraki Νεα, οι αστυνομικοί μέλη της διμοιρίας από την Πιερία που βρίσκεται στα σύνορα στέλνουν το μήνυμά τους.

Την πυροπροστασία των σχολικών μονάδων εξασφάλισε ο Δήμος Κατερίνης


Τη δυνατότητα να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα και να υλοποιηθούν όλα τα απαραίτητα για τον εξοπλισμό με μέσα πυροπροστασίας των σχολικών μονάδων δίνει η χρηματοδότηση ύψους 433.380,00€ με Φ.Π.Α., που εξασφάλισε ο Δήμος Κατερίνης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στέφανος Γουναρίδης - Περιμένουμε να τελειώσει όλο αυτό όσο γίνεται πιο γρήγορα


Συνέντευξη στην εφημερίδα "Metrosport" παραχώρησε ο γκολκίπερ, Στέφανος Γουναρίδης όπου μίλησε για την κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού

56χρονος απο την Καστοριά το 40ό θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα


Έχασε τη ζωή από τον κοροναϊό ένας ακόμη πολίτης που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης.

Δήμος Κατερίνης: Υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών για την πανδημία & μέσω της εφαρμογής novoville


Τη δυνατότητα άμεσης και υπεύθυνης ενημέρωσης από τον Δήμο Κατερίνης μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville, για όλα τα έκτακτα μέτρα στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, καθώς και της απευθείας λήψης επικαιροποιημένων ανακοινώσεων έχουν οι 2600 δημότες – χρήστες του πολύτιμου αυτού ηλεκτρονικού εργαλείου διάδρασης Δήμου-Δημότη.

Ο καιρός στην Πιερία - Δευτέρα 30 Μαρτίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 30ΜΑΡΤΙΟΥ