Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Οι διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές κατασκευάζουν Μονάδα Εντατικής Θεραπείας!


Έλληνες παίκτες συγκέντρωσαν σημαντικό ποσό για την κατασκευή ΜΕΘ
Ένα σημαντικό ποσό συγκέντρωσαν Έλληνες ποδοσφαιριστές για να καλύψουν τα έξοδα της κατασκευής νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Δηλώθηκαν 6 ακόμη νεκροί στη χώρα μας - 95 νέα κρούσματα


Άλλοι 6 συνάνθρωποι μας άφησαν την τελευταία τους πνοή στην μάχη που δίνουμε ενάντια στην πανδημία και τον κορωνοϊό. Συνολικά 38 οι νεκροί.

ΤΩΡΑ - Άμεση αποκατάσταση της τοπικής κατολίσθησης στο δρόμο Μόρνας οικισμού Φτέρης.


Με εντολή της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου συνεργείο έργου κατευθύνεται προς την περιοχή της κατολίσθησης για την άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Άλλο Ασσύριοι, άλλο… Σύριοι. Η ομάδα μεταναστών στη ΣουηδίαΤο 2005 έφτασε να αγωνιστεί στην Allsvenskan, για μία και μοναδική φορά. Εκτοτε άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα και πλέον η Assyriska Fotbollsföreningen μετέχει σε όμιλο της 3ης κατηγορίας στη Σουηδία.

Η καραντίνα δεν θα λυγίσει το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης!


Δεν μπορεί να τους σταματήσει κανείς! Ότι κι αν συμβεί,  αυτοί οι άνθρωποι θα βρουν τον τρόπο να οργανωθούν, να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους -οι οποίες φαίνεται να είναι αστείρευτες- και να προσφέρουν βοήθεια στην κοινότητα.

Το μήνυμα που μας έστειλε η αστυνομική διμοιρία ΠΙΕΡΙΑΣ απο τον Έβρο!

Οι αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Πιερίας, ενισχύσουν την φύλαξη των Ελληνικών συνόρων μας στον Έβρο. Οι άντρες απο την περιοχή μας που συγκροτούν τα σώματα τα οποία αποτελούν την δύναμη αναχαίτισης μπροστά στους φράχτες των συνόρων μας, 'έστειλαν το δικό τους μήνυμα:

Έφυγε ο Ταρζάν - Γιώργο, Σταύρο, Τάσο, συλλυπητήρια


Μεγάλη θλίψη και πένθος τόσο στην οικογένειά του όσο και στον Συνεταιρισμό ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης προκαλεί ο θάνατος του Αναστάσιου Παρθενίδη, ετών 84, πατρός τού νυν Προέδρου μας, Γιώργου Παρθενίδη.

Αίολος Volley Classroom


Μένουμε σπίτι. Προστατεύουμε τους εαυτούς μου και τους γύρω μας.
Μένουμε σπίτι αλλά δεν καθόμαστε σπίτι. Συνεχίζουμε να γυμναζόμαστε.