Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Φρέσκα Αυγά / Κοτόπουλα Κατερίνης - ΗΛΙΑΣ ΞΥΔΟΥΣ

Ειρήνης - Περγάμου 2 γωνία 
Κατερίνη
Τηλ. 697 730 9050

ΔΕΥΑΚ: Αποκατάσταση βλάβης στον κεντρικό αγωγό τροφοδοσίας του Μοσχοποτάμου


Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με προσήλωση στον στόχο της, που είναι η αδιάλειπτη υδροδότηση και ποιοτική παροχέτευση με πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας, στο σύνολο των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και στην πόλη της Κατερίνης, σήμερα Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες επιχείρησε με συνεργεία της, στο Μοσχοπόταμο.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης καλεί τους μικρούς της φίλους να γράψουν ένα παραμύθι


Γράφω ένα παραμύθι…!
Μικροί και μεγάλοι μένουμε σπίτι. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε όσους αγαπάμε.
Μένουμε σπίτι κι ελπίζουμε όλο αυτό να τελειώσει σύντομα. Το στοίχημα είναι η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση να μας κάνει καλύτερους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : Η αναστολή είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών και παράταση προθεσμίας καταβολής δόσεων υφίσταται ΜΟΝΟ για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 με συγκεκριμένο κύριο ΚΑΔ


Η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης ενημερώνει τους πολίτες ότι σύμφωνα με την ΥΑ Α1053/ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ Β/949/2020 και την αριθμ. 10/18200/13-03-2020 Εγκύκλιο Υπουργείου Εσωτερικών  παρατείνονται μέχρι και την 31/08/2020 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών των επιχειρήσεων στον Δήμο Κατερίνης , που λήγουν ή έληξαν από 11/03/2020 έως και την 30/4/2020, οι οποίες έχουν ενεργό, κύριο κωδικό δραστηριότητας στις 20/03/2020 τους αναφερόμενους στον παρακάτω πίνακα.

Όλη η αλήθεια για τα Virtual SportsΟ συντριπτικός περιορισμός των αθλητικών δραστηριοτήτων ανά την υφήλιο, αύξησε αναμενόμενα τη δημοφιλία των virtual sports stoiximan. Το trend αυτό οδήγησε τους αναγνώστες μας να μας στείλουν δεκάδες e-mails με απορίες και ερωτήματα σχετικά με τα «εικονικά αθλήματα».

Πέτρος Κιάφας - Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που ενδιαφέρει όλους τους αγρότες της ΔΕ Δίου


Στις  12/3/2020 λόγω των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για τον κορονοϊό το δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά.  Αυτό , όμως, συνεπάγεται λήψη αποφάσεων για τις οποίες  δεν έχουν λάβει γνώση οι πολίτες αλλά θα επηρεάσουν άμεσα τις ζωές τους.

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας: σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων που καταγράφονται στη Νότια Πιερία, λόγω του έκτακτου καιρικού φαινομένου που επικρατεί


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:
#Είμαστε ΟΛΟΙ μαζί
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
#ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:
Η Διοίκηση ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας βρίσκονται στο πεδίο για την εξασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς κίνησης των οχημάτων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της.

Τα μηνύματα των παιδιών της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΣΦΚ Πιερικός (φωτο)


Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες όλη σχεδόν η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τον περιορισμό της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού.

Τελικός κυπέλλου ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Μάρτιος 2013: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Ακαδημία Πλαταμώνα 1-2 (βίντεο)


Να γυρίσουμε λίγα χρόνια πίσω και να δούμε φάσεις και γκολ απο τον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, την περίοδο 2012-2013. Το παιχνίδι στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης και νικήτρια η Ακαδημία Πλαταμώνα τότε, με σκορ 2-1.

Για 7 μήνες η μεταγραφική περίοδος φέτος? Σκέψεις απο FIFA για μεταγραφική περίοδο Ιουλίου ώς και τον Ιανουάριο


H FIFA σκοπεύει να κάνει ριζικές αλλαγές την επόμενη χρονιά όταν θα έχει λάβει τέλος η πανδημία του κορονοϊού.

Στρατιωτικός ο δεύτερος νεκρός στην Ξάνθη από τον κορωνοϊό! - Στους 23 οι νεκροί σε όλη τη χώρα


Και δεύτερος νεκρός στην Ξάνθη από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για τον στρατιωτικό του ΔΣΣ που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με κοινωνική ευθύνη βρίσκεται ΞΑΝΑ δίπλα σε όλους τους πολίτες της ΠΚΜ – ΠΕ Πιερίας με νέα μέτρα για την αντιμετώπιση του COVID-19


#Είμαστε ΟΛΟΙ μαζί
#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
#ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:
Σε αυτή την πάνδημη δοκιμασία είμαστε ΟΛΟΙ μαζί και κανένας δε νοιώθει μόνος του. Μπορεί να είμαστε απομονωμένοι στα σπίτια μας με εθελούσιο εγκλεισμό αλλά οι καρδιές όλων μας χτυπούν ΟΛΕΣ μαζί για να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα με ατομική ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Ο Δήμος Κατερίνης συμμετέχει στην "ώρα της γής"


 Στην παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης πολιτών, με τίτλο «Η Ώρα της Γης», που αναλαμβάνει και φέτος ο Οργανισμός WWF συμμετέχει ο Δήμος Κατερίνης.

Ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε! Κατ οίκον διανομή τροφίμων σε ανήμπορους συμπολίτες μας


Πρωτοφανή τα κοινωνικά αντανακλαστικά της τοπικής κοινωνίας! Η ομάδα εθελοντών απαρτίζεται ήδη από 31 συμπολίτες μας οι οποίοι από αύριο αναλαμβάνουν δράση.

ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
  Το μέτρο ισχύει για το διάστημα του προσωρινού περιορισμού κυκλοφορίας

Ανακοινώνεται, ότι, στο πλαίσιο σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, το ΚΕΠ του Δήμου Κατερίνης (κτίριο Δημαρχείου, ώρες λειτουργίας 07.30 έως 15.30), θα λειτουργεί με κλειστή είσοδο και θα παρέχει εξυπηρέτηση δια ζώσης αποκλειστικά και μόνο κατόπιν προ-συνεννόησης (ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής).

Ο καιρός στην Πιερία - Πέμπτη 26 Μαρτίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΠΕΜΠΤΗ 26ΜΑΡΤΙΟΥ