Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Στους 20 οι νεκροί στην Ελλάδα - 743 τα κρούσματα


Στα 743 ανέρχονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς καταγράφηκαν 48 νέα, όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Παράλληλα, οι νεκροί ανέρχονται στους 20.

Αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού


Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή δεν χρειάστηκε παρά λίγα λεπτά μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με την κυβέρνηση της Ιαπωνίας για να ανακοινώσει και επίσημα την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων Τόκιο 2020 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Παραλαβή αυτοκινήτου απο την Toyota Αθ. Πόδας α.ε.ε.Στο πλαίσιο της συνεργασίας της  Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με την Τoyota Ελλάς και το Υπουργείο Εσωτερικών για την ενίσχυση της προσπάθειας των Δήμων να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, λόγω της υγειονομικής κρίσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19,  

Pieriasport "Για να θυμούνται οι Παλιοί και να μαθαίνουν οι Νέοι"

 Αιγινιακός
Ποδοσφαιρική περίοδος 1990

25η Μαρτίου: Ημέρα εθνικής μνήμης και επέτειο αναγέννησης του Ελληνισμού


Ημέρα θρησκευτικής κατάνυξης για τον ορθόδοξο εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Σοφία Μαυρίδου:
«Είμαστε εις το «εμείς» κι’ όχι εις το «εγώ», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, αναφερόμενος στους απελευθερωτικούς αγώνες του έθνους το 1821. Το μήνυμά του, όμως, διαχρονικά ισχύει και σήμερα, με τους αντίστοιχους «στρατηγούς» να μας παροτρύνουν να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, για να επιβιώσει το έθνος μας.

Δήμος Κατερίνης: Μέτρα οικονομικής ανακούφισης των τοπικών επιχειρήσεων


Απαλλαγή της καταβολής τελών τραπεζοκαθισμάτων εισηγείται στο Δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος

 Το μέτρο θα είναι σε ισχύ για όσο διάστημα διαρκέσει η πανδημία

Οι έξι φορές που το ελληνικό πρωτάθλημα δεν… τελείωσε


Θα τελειώσει η φετινή Super League; Ουδείς γνωρίζει φυσικά… Ωστόσο, υπάρχουν άλλα πέντε πρωταθλήματα που έμειναν… στη μέση, διαχρονικά.

Δήμος Κατερίνης: Με αυξημένα μέτρα προστασίας λειτουργεί σήμερα η λαϊκή αγορά


Με τα αυξημένα νέα μέτρα προστασίας από τον κορονωϊό λειτουργεί σήμερα, η λαϊκή αγορά της Κατερίνης, όπου η απόσταση μεταξύ των πάγκων είναι πέντε μέτρα, ενώ μειώθηκαν κατά 50% ανά κλάδο οι παραγωγοί για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονωϊού και απαγορεύεται η πώληση τυχόν άλλων προϊόντων εκτός από τρόφιμα και χαρτικά.

Δήμος Κατερίνης: Αυστηροί έλεγχοι της δημοτικής αστυνομίας στο πλαίσιο του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας - Τέλος οι συστάσεις, μόνο πρόστιμα


Αυστηροποιούνται από σήμερα και δεν περιορίζονται μόνο σε συστάσεις, αλλά και σε πρόστιμα, οι έλεγχοι που διενεργούν κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας σε οδηγούς και πεζούς στο Δήμο Κατερίνης, στο πλαίσιο του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που τέθηκε σε ισχύ από χθες.

ΔΕΥΑΚ: Προτεραιότητα η αδιάλειπτη υδροδότηση και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας & εν μέσω κορωνοϊού


Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης με υψηλό αίσθημα ευθύνης συνεχίζει να στηρίζει την αδιάλειπτη υδροδότηση των συμπολιτών μας  και εν μέσω κορωνοϊού.

Δήμος Κατερίνης: Φροντίδα για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων & εν μέσω κορωνοϊού


Για την αποτελεσματική & επαρκή σίτιση των αδέσποτων του αστικού ιστού εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας της πανδημίας μεριμνά ο Δήμος Κατερίνης ευρισκόμενος σε ανοικτή γραμμή συνεργασίας με τα δύο φιλοζωικά σωματεία – μέλη της Πενταμελούς Επιτροπής Διαχείρισης των Αδέσποτων Ζώων.

Ο καιρός στην Πιερία - Τρίτη 24 Μαρτίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ
ΤΡΙΤΗ 24ΜΑΡΤΙΟΥ