Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ απο την ακαδημία της ΑΕ Περίστασης (βίντεο)


Μένουμε στο σπίτι λέει με πράξεις η ΑΕ Περίστασης και δείχνει τον τρόπο να μην μείνουν χωρίς δράση τα παιδιά της ακαδημίας του συλλόγου.

Αντιμετωπίστε τους φόβους των παιδιών για τον κορωναϊό - Εκπαιδευτήρια Πλάτων (βίντεο)


Προτάσεις για τη διαχείριση του φόβου των παιδιών νηπιακής ηλικίας σχετικά με τον κορωναϊό.

Δυο ακόμη νεκροί στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες - 17 οι απώλειες απο τον ιό


Κατέληξαν τις τελευταίες 10 ώρες δύο ακόμη άνδρες που νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και το Σωτηρία.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, εφαρμόζει τη νέα δέσμη μέτρων πρόληψης και προστασίας για την αντιμετώπιση του Κορωναϊού [COVID-19]. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ


ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ:
Αγαπητοί μου. Δοκιμαζόμαστε ποικιλοτρόπως από τον τρόπο με τον πρέπει να αντιμετωπίσουμε την διάδοση του νέου αυτού άυλου εχθρού που ακούει στο όνομα ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ (covid-19). Για την ασφάλεια όλων μας, θα πρέπει να μειώσουμε δραστικά και κάνουμε τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις, να μείνουμε σπίτι, να τηρούμε σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής (όπως το πλύσιμο των χεριών).

250 άτομα συνελήφθησαν για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού


Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Χθες Κυριακή 22 Μαρτίου βεβαιώθηκαν (16) παραβάσεις και συνελήφθησαν (17) άτομα σε όλη την επικράτεια

Pieriasport "Για να θυμούνται οι Παλιοί και να μαθαίνουν οι Νέοι"


Απόλλων Ράχης 1990

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει σωστά την πανδημία - Τα νούμερά που αποδεικνύουν την σωστή στρατηγική Τσιόδρα - ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ


Τα στατιστικά του κορονοϊού μετά τα τελευταία κρούσματα στην Ελλάδα
Επιχειρούμε μια αξιολόγηση με τη βοήθεια εικόνων, του βαθμού με τον οποία έχουν πληγεί οι χώρες από τον κορονοϊό καθώς και της αντίδρασής τους, μέσα από συγκριτικά στοιχεία, ως προς τα κρούσματα, τις απώλειες και τους ρυθμούς με τους οποίους αυξάνονται.

ΔΕΥΑΚ: Μείωση των τελών ύδρευσης σε ποσοστό 20% λόγω πανδημίας με εντολή του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου


Να προχωρήσει σε μείωση των τελών ύδρευσης ύψους 20% λόγω της πανδημίας αποφάσισε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, επικυρώνοντας στη διά περιφοράς συνεδρίασή του, την εντολή του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου.

Κύριε Τσιόδρα σας ευχαριστούμε - Του Φώντα Μπαραλιάκου*


Η σκληρότητα του νέου κορονοϊού,που έχει αλώσει την υφήλιο και τη χώρα μας, δεν έγκειται στα υψηλά, σχεδόν εφιαλτικά ποσοστά μετάδοσης και θνητότητας του. Η βαρβαρότητά του είναι ακριβώς ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής του είναι η απόλυτη αυτόβουληαπομόνωση, η εθελούσια καραντίνα.

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821


«Κάλεσμα πάνδημης αλληλεγγύης κατά της πανδημίας – Μένουμε σπίτι & ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ ως μήνυμα ελπίδας και ειλικρινούς πατριωτισμού!»

Καμπάνα 5000 ευρώ σε 13 πολίτες που παραβίασαν την καραντίνα


Την παραβίαση της καραντίνας από 13 πολίτες που ήταν υποχρεωμένοι να τηρήσουν λόγω άφιξης τους από το εξωτερικό και την επιβολή του προστίμου των 5.000 ευρώ, ανακοίνωσε εκτός των άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, διευκρινίζοντας παράλληλα τι θα ισχύσει για τους εργαζόμενους αύριο, πρώτη μέρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

1000 ζευγάρια γάντια δωρεά από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας στο Δήμο Κατερίνης


Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ευχαριστεί την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας που προσέφερε 1.000 ζευγάρια γάντια

Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης


Αστέριος Μπουσνάκης: Με αίσθημα ευθύνης η ΔΕΥΑΚ στη δίνη της πανδημίας έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια των εργαζομένων

Δήμος Κατερίνης: Στους άγνωστους, καθημερινούς ανθρώπους της υπηρεσίας & του καθήκοντος


Δεν επιζητούν την αναγνώριση, απλώς κάνουν καλά τη δουλειά τους, σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης. Ο ρόλος τους, όμως, είναι τόσο καταλυτικός στην καθημερινότητα αυτής της δύσκολης συγκυρίας, που εν μέσω κορωνοϊού βιώνουμε, που δεν μπορούμε παρά να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς.

Δήμος Κατερίνης: Κλειστά τα σχολεία έως τις 10 Απριλίου


Πράξη ανευθυνότητας το παιχνίδι και ο συνωστισμός στις σχολικές αυλές

Η σελίδα για να συμπληρώσεις το έντυπο της μετακίνησης σου


Στην σελίδα https://forma.gov.gr/ μπορείτε να βρείτε το έγγραφο που χρειάζεστε για τις απαραίτητες μετακινήσεις σας. Υπάρχουν και οι ανάλογες οδηγίες, με τις οποίες θα συμπληρώσετε το έντυπο, σύμφωνα με τις ανάγκες και τους λόγους μετακίνησης.

Ο καιρός στην Πιερία - Δευτέρα 23 Μαρτίου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ ΣΚΕΝΤΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 23ΜΑΡΤΙΟΥ